Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ξεφτίλες....

Δεν με κόφτει αν το κράτος εν κραεί ριάλλια. Να κόψει τους μισθούς των βουλευτών, των υπουργών τζαι των γενικών διευθυντών αν χρειαστεί. Εν με κόφτει πόθεν τζαι πως. Έτο να κόψει την κκελλέν της η κυβέρνηση να έβρει τα ριάλλια να κανονίσει τα νοσοκομεία. Τούτη η κατάσταση ΔΕΝ επιτρέπεται ρε φίλε. Κυρίως τωρά που παραπάνω κόσμος στηρίζεται πάνω στες κρατικές υπηρεσίες για την υγείαν του.

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/200429/archisan-na-egkataleipoun-to-dimosio-oi-giatroi

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/200428/apofaseis-tou-yp-ygeias-prokaloun-anatarachi-sto-choro-ton-metamoscheyseon

Τζαι τζείνοι ούλλοι που παραπονιούνται για τους μισθούς των γιατρών να ξέρουν ότι κανένας εν υποχρεώνει έναν καλό γιατρό να μαζοχίζεται στα δημόσια νοσηλευτήρια. Χρειάζουνται έναν κίνητρον να αφήκουν τον ιδιωτικό τομέα τζαι να έρτουν να αντιμετωπίζουν 40 πλάσματα την ημέρα. Τζαι ναι προτιμώ να χρυσοπληρώνεται ένας γιατρός που κάμνει μεταμοσχεύσεις παρά να χρυσοπληρώνεται ένας τραπεζίτης.

ΥΓ: τι έγινεν με τζείνην τη γελοία, ρατσιστική, εξευτελιστική απόφαση για το ποιος δικαιούται νοσηλεία με τα 3 χρόνια εισφορές στο ΤΚΑ; Αλλάξαν την όξα ακόμα; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Αν είναι δυνατόν ολάν.


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Περίπου...

Αντιγράφοντας που τον Φιλελεύθερο σήμερα την απίστευτη φράση:

"περίπου ήταν με τη θέλησή της". 

Κύριε άντρα δημοσιογράφε (γιατί γεναίτζες εν θα έγραφαν έτσι τσιόφτες) εν έσιει περίπου σε έτσι φάσεις. Εν ή ναι ή όι.

Τι σημαίνει περίπου ακριβώς; Εξήγα μας. Αν δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ήταν με τη θέληση της, τότε απλά ΕΝ ΗΤΑΝ.

Έλεος ποιον. Ανοίξετε κανένα βιβλίο να μάθετε τι θεωρείται βιασμός.

ΥΓ: Σεξ με ανήλικη τζαι υπό την επήρρεια ναρκωτικών σε ούλλα τα δικαστήρια εννά εμέτραν ως βιασμός, γιατί απλούστατα εν θεωρείται νομικά τουλάχιστον σε θέση να δώκει συναίνεση το άτομο. Σε ούλλα τα άλλα δικαστήρια δηλαδή. Εμείς στη νήσο εννά κάτσουμε να το συζητήσουμεν τζιόλις. Αίσχος, απλά αίσχος.

UPDATE: κάπου στο φατσοβιβλίον εθκιάβασα ότι ο παρέας αντιμετωπίζει 3 χρόνια φυλάκιση (3!!!). έτσι που περιέργεια έψαξα στο ίντερνετ το νόμο στην Κύπρο. Τζαι ιδού ο ορισμός του βιασμού για τον κυπριακό ποινικό κώδικα, τουλάχιστον στο σάιτ που ήβρα.



144. Όποιος έρχεται σε παράνομη συνουσία με γυναίκα, χωρίς τη συναίνεση της παθούσας ή με τη συναίνεση της εφόσον η συναίνεση για αυτό δόθηκε υπό το κράτος βίας ή φόβου σωματικής βλάβης ή προκειμένου για παντρεμένη γυναίκα, με την πλαστοπροσωπία του συζύγου της, είναι ένοχος κακουργήματος το οποίο καλείται βιασμός.

Πλιιιιιζ πέτε μου ότι έσιει κάπου μιαν αναθεώρηση που εν την ξέρω τζαι ότι εν έχουμεν που ταλήθκεια ΤΕΤΟΙΟΝ ορισμό για το βιασμό, που όι μόνον αποκλείει βιασμούς ανδρών (!!!), αλλά ορίζει μόνο τη φυσική βία ως λόγο περιορισμένης συναίνεσης (!!!!). Επίσης, ο βιασμός τιμωρείται με δια βίου αλλά η διαφθορά ανήλικης με 3 χρόνια, ας πούμεν με ποια λογική ;;;;; Πλίζ πέτε μου ότι κάμνω λάθος, αν έσιει κάποιον που ξέρει το θέμαν καλλύττερα. Πλιζ.