Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Βουκωλικά ζητήματα

ο καινούργιος Βουκώλος φίλοι/φίλες είναι γεγονός, ένα τελευταίο τεύχος εν τω μέσω εξετάσεων στο UCY, όσοι ξημεροβραδιάζεστε τζιαμέ θκιαβάζοντας, γράφοντας κλπ περάστε από καφετέρια για διάλειμμα με φραπέ και Βουκώλο.



Οι υπόλοιποι, περάστε που δαμέ. Δυστυχώς φραπέ εν έσιει, αλλά εννά σας δροσίσει. Στο στόχαστρο η οικονομική και γενικότερη κρίση, τα σφραγισμένα μας χείλη, το σεξ, η ομορφιά και ο τρόπος διασκέδαση στην κυπριακή λευκωσιάτικη νεολαία, η αποφοίτηση και άλλα πολλά. Α, και για τους λάτρεις της Ιστορίας, απόσπασμα από την Ελευθεροτυπία του 1999 για εκείνα που διδαχτήκαμε στο σχολείο στην τελευταία τάξη του Λυκείου, τζαι που πάνω που πάνω.



Αξίζει να το δεις!!

5 σχόλια:

Τράγος είπε...

άρεσε μου τζίνο για τα street parties. υπάρχει ένας λόγος γιατί ωθούνται κάποιοι να επιλέγουν τζίντο τρόπο, εκτόνωσης, στην στράτα τζιε εννα τα καλά να είχαν συμπεριληφθεί..

επίσης, είδα το περασμένο τέυχος. τα παραπάνω άρθρα ήταν καλά, εκτος που κάποια που εν μου τζίσαν.

Ερυκίνη είπε...

ελπίζω να μεννεν τα δικά μου :))).
αστειευκουμαι, σιέρουμαι που σου άρεσεν μαύρα φτερά.

εν τζαι εσιει κανέναν δημοσιογράφον για συγγραφέαν, αλλά ούλλα τα παιθκιά δοκιμάζουν τζαι προσπαθούν, αν μη τι άλλο να πουν κάτι που εν θα το εβρεις αλλού, στο UCY τουλάχιστον.
Το προηγούμενον τεύχος ήταν προσωπικά το αγαπημένον μου.

osr είπε...

τελικά στο ucy έχετε και σύνδεσμο γονέων;

ΒΟΥΚΩΛΟΣ είπε...

νομίζω εν το μόνο που λείπει...

ονήσιλος παυλίδης είπε...

φατε σκατα