Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ξεφτίλες....

Δεν με κόφτει αν το κράτος εν κραεί ριάλλια. Να κόψει τους μισθούς των βουλευτών, των υπουργών τζαι των γενικών διευθυντών αν χρειαστεί. Εν με κόφτει πόθεν τζαι πως. Έτο να κόψει την κκελλέν της η κυβέρνηση να έβρει τα ριάλλια να κανονίσει τα νοσοκομεία. Τούτη η κατάσταση ΔΕΝ επιτρέπεται ρε φίλε. Κυρίως τωρά που παραπάνω κόσμος στηρίζεται πάνω στες κρατικές υπηρεσίες για την υγείαν του.

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/200429/archisan-na-egkataleipoun-to-dimosio-oi-giatroi

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/200428/apofaseis-tou-yp-ygeias-prokaloun-anatarachi-sto-choro-ton-metamoscheyseon

Τζαι τζείνοι ούλλοι που παραπονιούνται για τους μισθούς των γιατρών να ξέρουν ότι κανένας εν υποχρεώνει έναν καλό γιατρό να μαζοχίζεται στα δημόσια νοσηλευτήρια. Χρειάζουνται έναν κίνητρον να αφήκουν τον ιδιωτικό τομέα τζαι να έρτουν να αντιμετωπίζουν 40 πλάσματα την ημέρα. Τζαι ναι προτιμώ να χρυσοπληρώνεται ένας γιατρός που κάμνει μεταμοσχεύσεις παρά να χρυσοπληρώνεται ένας τραπεζίτης.

ΥΓ: τι έγινεν με τζείνην τη γελοία, ρατσιστική, εξευτελιστική απόφαση για το ποιος δικαιούται νοσηλεία με τα 3 χρόνια εισφορές στο ΤΚΑ; Αλλάξαν την όξα ακόμα; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Αν είναι δυνατόν ολάν.


2 σχόλια:

Σολιάτης είπε...

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Ποιές πολιτικές όμως μας έφεραν εδώ; Και ποιές πολιτικές και ποιές πολιτικές οδήγούν στην ιδιωτικοποίηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής;

Ερυκίνη είπε...

έλα ντε!!

έτο αφορμή βοήθα τωρά με την κρίση να ιδιωτικοποιηθούν ούλλα.

όι ότι τα πράματα επαένναν ρολόι πριν. τζαι δυστυχώς, επειδή ακριβώς ποττέ το πράμαν εν επίεννεν ρολόι οι γιατροί δεν έχουν την υποστήριξη του κόσμου. δυστυχώς γιατί τζείνος που χάννει εν ο κόσμος στο τέλος της ημέρας.