Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Για το Pride

Επειδή είμαστεν στες 9 μέρες πριν την υποστήριξη (τζαι τα πόθκια μας φακκούν στον κώλο μας) ένα γλίορο πόστ για τα του Σαββάτου. 

Πρώτον:
Συζητώντας με τον παρέα τον Π. πρίν 5-6 μήνες για το Πράιντ εππέσαμεν εντελώς έξω στες προβλέψεις μας. Ελαλούσαμεν εννά κατεβούν πλάσματα εννά μεν κατεβούν, πόσοι εννά ναι που εννά ρτούν, εννά φκουν 100??? 

ΝΝΝΑΑΑ μες τα μούτρα Ερυκίνη, 4000 πλάσματα!!!! όταν λέμεν πέραν κάθε προσδοκίας εννοούμεν πέρα κάθε προσδοκίας (τζαι μπορεί τούτες οι μέρες να μεν εν τζαι τόσον ουσιαστικές όσον οι πράξεις, αλλά το ότι είσιεν τόσα πολλά πλάσματα ήταν απολύτως απολύτως ουσιαστικό) 

Δεύτερον:
Τζιαμέ που εππέσαμεν εντελώς έξω βέβαια με τον παρέα τον Π. ήταν για την αντι-πορεία. Που αλλού το εκαρτερούσαμεν που αλλού μας ήρτεν. 

Τζιαμέ που επεριμέναμεν τα ΕΛΑΜούθκια, εκατεβήκαν οι παπάες τζαι οι πιστοί Χριστιανοί. Τζι ύστερα λαλεί σου η εκκλησία τζαι ο φασισμός, καμία σχέση. 

Τέλοσπάντων, εμέναν εν με πειράζει που εκατέβηκεν ο Σύλλογος Χριστιανών Ορθόδοξων, ή ίντα μπου τους λαλούν τέλοσπάντων. Εξάλλου τι είπαν τα πλάσματα? είπαν την άποψην τους, όποια τζι αν εν τούτη (που ούτως ή αλλιώς εξέραμεν την, τζαι όχι δεν είναι μπανάλ συνθήματα του τύπου αγαπάτε αλλήλους), τζαι καλά εκάμαν αν με ρωτάς. Τούτον έννεν νέον. 

Το μεγάλο νέον εν ότι 4000 κόσμος εκατέβηκεν κάτω τζαι έσυμμετείχεν. το ότι εντύθηκεν η λευκωσία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου (τζαι επίεννεν της τζιόλας). 

Είμαστεν παραπάνω, παραπάνω από ότι ενομίζαμεν φίλε. τζαι τούτον εν μεγάλο στήριγμα για να ελπίζει κανείς. 

ΥΓ: του χρόνου κοπέλια μεν βάλετε μικρόφωνα για ομιλίες. Μικρόφωνα μόνο για τραουθκιές!!! 

2 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Έσιει πλάκα να θωρείς μιαν πορείαν εκτός που θαφκιόν που να φορούν ούλλοι οι συμμετέχοντες μαύρα: παπάες, καλόηροι, παπαθκιές, μοναχές, ελαμίτες...

Ερυκίνη είπε...

Πε τζαι εσού :)).
Κανεί μαύρα, εμπουχτήσαμεν. Τζαιρός για λλίον χρώμα :)).