Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σάιπρους, μη φεύγεις. γύρνα πίσω. Θα φαρμακωθώ !!

Μάλιστα,
αποκλειστήκαμεν. 
Που τον Νιόβρη, με ΡάιανΈαρ, με Σάιπρους, με τίποτες.
Καμία κατευθείαν πτήση Βρυξέλλες-Κύπρος, μόνον ενδιάμεσες με κάτι στάσεις των 6 ωρών.

Πως τα γέριμα θα έρτουμεν έσσω μας λαλείτε μου??

Προς το παρόν για τα Χριστούγεννα έκλεισα εισιτήρια να έρτω που Λονδίνον. 600 ευρώ !!!!!
600 ευρώ σαν το κουττούτζιν !!!!
600 ευρώ πάω στον Καναδά τζαι έρκουμαι που δαμέ!!!!
Πάω Νέαν Υόρκην.
Ξαναπάω Νέαν Ορλεάνη.
Πάω Μεξικό.

Αν είναι δυνατόν....


(επειδή τη Ράιαν Έαρ εν την παρακαλώ....)

Σάιπρουυυυυυς!! γύρνα πίσω!!! θα συρθώ στα πατώματα σαν τες παλιές ελληνικές ταινίες αν χρειαστεί.

(ή μάλλον ακόμα καλλύττερα: Ειτζείααααααν κάμε απευθείας πτήσεις Βρυξέλλες-Λάρνακα σε εκλιπαρώ...)

8 σχόλια:

Noor είπε...

Τούτη η RyanAir έκαμε μας μιάλον χαττάν. Άκουσα φήμες ότι τα δρομολόγια από Λάρνακα θα επανέλθουν για το καλοκαίρι. Ελπίζω να ισχύει. Τη Cyprus δεν την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Για εδώ που είμαι τα εισιτήρια της είναι πανάκριβα και με εκνευρίζει που δεν έχουν τα balls να δείξουν εξ αρχής τις γελοίες τιμές τους και σου βάζουν εκεί στην αρχή μία συμπαθητικούλα τιμή εισιτηρίου και μετά βγαίνουν από κάτω κάτι φόροι ΝΑΑΑΑΑ! Παρακάλα την Aegean καλύτερα. Ή βάλε τον Ιρλανδό φίλο σου να γράψει στον συμπατριώτη του της RyanAir, να κινήσει κανά γνωστό, κάνα βύσμα, τι τους έχουμε τους international γκόμενους τέλος πάντων;

Disciple είπε...

Άσε Ερυκίνη, τζιαι δαμέ μια απ τα ίδια.
Είχαμεν την γιουροσίπρια, 4 ώρες με 130 ευρώ πήαινε έλα....έκλεισε.
Είχαμεν την ετζίαν μέσω Αθήνας, 6 ώρες, 160 ευρώ. Εν έσιει μέσω Αθήνας πλέον. πιττί.
Είχαμεν τις Τσέχικες,10 ώρες, 220 ευρώ, μέσω Πράγας. Έν πάσειν ούτε Λάρνακα, ούτε ΑΘήνα πλέον. πιτίν.
Είχαμεν μια τσάρτερ, 300 ευρώ έσιει ως τέλη του οκτώβρη, τζιαι μετά που απρίλη. πιττίν.

Τωρά; Το πιο φτηνό εν 500 ευρώ!!!! ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ρε φίλε. το μισό μου μηνιάτικο, για 17 ώρες!!!! Επήα Ινδία σε 14 ώρες!

Αλλά ναι, εξήχασα. Εν ελεύθερη αγορά, ανταγωνισμός, τέρμα τα κρατικά μονοπώλια. Μάλιστα. Πρέπει να λαλώ τζιαι ευχαριστώ!

Αν πάμε κολυμπώντας;

Moonlight είπε...

Noor, ποιός είπε ότι οι Κυπριακές καθορίζουν τους φόρους μόνες τους;
Τζίνοι εν τα ναύλα που θκιαλέουν.
Άλλες αεογραμμές με ίδια (γελοία) δρομολόγια έχουν τριπλάσια και βάλε ΠΡΩΤΑ ναύλα, και επειδή οι φόροι τους είναι λιγότεροι φαίνονται πιο "καλές" από CY! Δεν σου λέω να την προτιμάς ενώ είναι πιο ακριβό το σύνολο, αλλά να μεν κατηγορούμε τζαι για τζίνα που δεν φταιν. Φταιν σε πολλά άλλα, έχουμε να πούμε, αλλά όι σε τούτο.

Επίσης, εν έχει κάτι άλλες charter για Βρυξέλλες; Jet2.com ή κάτι;

Τζαι κοίταξε τζαι που άμστερνταμ ή παρίσι, έχει φορές που εν πολλά καλύτερα παρά που Λονδίνο.

Aceras Anthropophorum είπε...

εγώ κόφκω να πάω ζυρίχη με 3 ώρες τρένο που μου εφάαν την Γενεύη πριν 4 χρόνια.

Aceras Anthropophorum είπε...

Εν εκατάλαβα να κατηγορά για τα ναύλα. Εκατάλαβα ότι κατηγορά την εξυπνοβλακεία να σε βάλλε μες το τουνέλλιν του ίντερνε κάμνοντας σε να πιστεύκεις ότι το εισητήριον εν να σου στοιχήσει180 Ευρώ τζιαι στο τέλος η καφτερή εν 480. Τρώεις 5 λεπτά να κάμεις ούλλην την διαδικασίαν για να πεις παρετάτε μας εν ακριβά. Τζιαι νομίζουν ότι έτσι εν να γελάσουν του άλλου να μεν συκρίνει το συνολικό ποσό με τζιείνα τους άλλους. Καθαρή εξυπνοβλακεία που σκοτίζει τον πελάτη τζιαι κάμνει τον να τους βρίζει.

Aceras Anthropophorum είπε...

Εν ένας που τους λόγους που δεν πάω με την Σάιπρους τζιαι πιάννω την Σουίς που σου διά τη συνολική τιμή.

Τζιαι το ουέπ τσεκ ίν είναι μια αηδία. Πρέπει να δηλώσεις τρις φορές ότι δέχεσαι τους όρους, να δώκεις θκυό φορές το όνομαν σου τζιαι να γράψεις μιαν φοράν τον αριθμόν κράτησης σου τζιαι μιαν τον αριθμόν πτήσης. Ενώ με έναν κλικ που το μέιλ ποξ σου κάμνει σου το η σουίς χωρίς να κάμεις τίποτε άλλο. Τζιαι τωρά εκάμαν το τζιαι by default την όραν που γοράζεις εισητήριο κάμνεις ταυτόχρονα επιλογή τζιαι το ουεπ τσεκίν γίνεται μόνο του 24 ώρες πριν χωρίς να θέλεις να το σκεφτείς τζιαι σου έρκεται πας το τηλεφωνούι ή το μέιλποξ

Εν να τα σάσουν ούλα πον να τα γοράσει κάποιος. Τζιαι ίσως αλλάξουν τζιαι το ρολάκιν το στότσιν τριών εφτομάδων που σου ταϊζουν κάθε φορά με τα σκ...οφάγια τους.

Αλλά καταλάβω. Προτιμάς το ρολάκιν τζιαι τους webλαβίρυνθους με 200€ κατευθείαν παρά 500 τζιαι να τρώεις φρέσκο κρουασάν στο Παρίσσι όπου θα περιμένεις 6 ώρες

Ερυκίνη είπε...

@Noor,
Τη Ryanair ποττέ εν την εχόνεψα τζι ας με εβόλεψεν. Παρά τα όσα αΐπια των Κυπριακών Αερογραμμών, επροτιμούσα τους (τζι ας μας αήκαν μεσα στο αεροπλάνο 8 ώρες κάτι χριστούγεννα, αδιανόητη ταλαιπωρία). Τούτον το καλοκαίριν μάλιστα είχαν παμφτηνα εισιτήρια, ήρτα κύπρον ιούλη με 200 ευρώ. Αλλά ήταν πολύ καλό για να κρατήσει. Η Ετζίαν εν ίσως η εταιρία που συμπαθώ παραπάνω, γιαυτό μακάρι

@Δεσποσύνη
Κολυμπώντας??? που το Βέλγιο? ζόρικο :))). Οι τιμές εν αδιανόητες τζαι περιπαίζουν μας τέλεια ούλλοι πιστεύκω.

@Μουν,
επέλεξα Λονδίνο λόγω σχέσης (που ο δύστυχως ξανάρκεται κύπρο για πρωτοχρονιάν, δοκιμάζει τες αντοχές του φαίνεται). Αλλά σίουρα Αμστερνταμ/Παρίσι θα εν οι εναλλακτικές την επόμενη φορά.

@Ασέρας
συμφωνώ σε πολλά (ειδικά με το ηλεκτρονικόν περιπαίξιμον, το οποίο όμως εβελτιώθηκε πρόσφατα στην καινούργια σελίδα). Επίσης συμφωνώ με το στότζιν το ρολάκι (έλεος), αλλά ναι προτιμώ το κατευθείαν αν γίνεται (εξού τζαι πιερώννω τα μαλιοτζέφαλα μου φέτι τα χριστούγεννα). Δηλαδή ταξίδιν 5 ωρών να το κάμνεις σε 15 πάει πολλά. Για μας τους κακομαθημένους δηλαδής.

thalassamov είπε...

Δεν χάνεις τίποτα να στείλεις ένα ήμειλ στην Ετζίαν πάντως.
Συνομίλησα μαζί τους μετά που διέγραψαν όλες τις πτήσεις Λουκανικούπολης-Αθήνας,η μοναδική πτήση που βόλευε πραγματικά για Λάρνακα.
Ήταν για το καλοκαίρι,καθώς φάνηκε.(Κοίταξε ξανά τα δρομολόγια τους,μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και για Βρυξέλλες.)
Τέσπα,καλοκαίρι ξεκαλοκαίρι,το ότι δεν άφησαν έστω 1 εβδομαδιαία απευθείας πτήση για Αθήνα έδειχνε μεγάλη αδιαφορία,αν σκεφτείς πόσο μεγάλωσε ο ελληνικός πληθυσμός της πόλης.
Συνεχίζουμε να την προτιμούμε βέβαια γιατί έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.