Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Βουκώλος, τρίτος και φαρμακερός

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, το καινούργιο τεύχος του Βουκώλου είναι πλέον γεγονός. Όσοι περνάτε από Πανεπιστήμιο Κύπρου τρέξτε αύριο καφετέρια μπας και βρείτε κανένα έντυπο τεύχος. Δυστυχώς, η συντονιστική των Ομίλων δεν επιθυμεί να δώσει 200 ευρώ για ένα μαυρόασπρο Βουκώλο, τζαι τα παιθκιά του Λογοτεχνικού φκάλλουν το με λεφτά που την πούγκαν τους. Έτσι αναγκαστικά τα τεύχη είναι λίγα, όποιος προλάβει επρόλαβεν. Εν θέλω καν να διερωτηθώ που παν τα λεφτά των ομίλων, ποιος τα διαχειρίζεται τζαι με ποιαν λογικήν τα κατανέμει έτσι όπως τα κατανέμει. Το θέμαν εν ότι εφκήκεν. Πιο αφοπλιστικόν τζαι φαρμακερόν, με πολλά κι ενδιαφέροντα. Αξίζει να το βρεις!!



Τζαι όσοι εν έβρουν έντυπο ή εν έχουν καμιάν σχέσην με το Πανεπιστήμιον Κύπρου μπορούν να διαβάσουν την ηλεκτρονική μορφή δαχαμέ.

Αγαπητέ Άνευ Ορίων και λοιποί συνταξιδιώτες, η συζήτηση που είχαμε στο φτωχό μου σπιτικό τελικά δεν εκδόθηκε γιατί προέκυψαν άλλα ζητήματα, τα οποία απασχόλησαν το τρίτο τεύχος του Βουκώλου. Βλέπετε η παραμικρή αναφορά στις φασαρίες του '63 και στα κατορθώματα των Ελληνοκυπρίων είναι ταμπού ακόμη και στο Πανεπιστήμιο και προκαλεί τους ευαίσθητους πατριώτες φοιτητές. Μπορεί να πουλιέται ως εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά κατά βάθος το UCY έχει πολλά κοινά με το δημοτικό. Η μόνη επαφή με την κυπριακή ιστορία της περιόδου 60-74 είναι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ. Έτσι στο τεύχος θα βρείτε λίγα κομμάτια ιστορίας, που εν πιο ενδιαφέροντα, νομίζω.

Οι συντάκτες του Βουκώλου εκτιμούν και αναμένουν τα σχόλια σας, καλά και κακά. Να θυμάστε μόνο ότι στο Βουκώλο ο καθένας γράφει την άποψή του, ελεύθερα κι απρόσκοπτα. Δε συστήνεται η ανάγνωσις σε άτομα που μπορούν να δουν μια μόνο προοπτική...
Χάτε τζαι καλά θκιαβάσματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: