Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Cant stop the music...

Σήμερα που κοπροσκυλιάζω στο γραφείο (επιτέλους δηλαδή, τωρά τελευταία ούτε να κοπροσκυλιάσουμεν εν μπορούμεν σε τούτη τη δουλειά) για κάποιο λόγο έκατσα τζαι θορώ flash mobs.

Εν ξέρω γιατί. Μπορεί να φταίει που εθκιάβασα δαμέ σήμερα ότι στη Λευκωσία πιερώννεις πρόστιμον αν είσαι στριτ άρτιστ (που συμμετέχει σε φεστιβάλ με άδειες με ποούλλα). Ας πούμεν πόση μα πόση μα πόση βλακεία...

Αλλά αγαπητοί κυπραίοι καλλιτέχνες που το κατέχετε το αντικείμενο, μεν πτοείστε. Τουναντίον. Δώκετε του που πάνω. Επιτέλους καιρός να μπει λλίη τέχνη στη ζωή μας τζικάτω στη νήσο. Μεν ακούετε της αστυνομίας, με κανενιού. Η μουσική εν αγαθόν ελεύθερον, τζαι όσον τζι αν προσπαθήσεις, όσον τζι αν προσπαθήσεις, εν μπορείς να την σταματήσεις.

Η μουσική εν παντού ακόμα τζαι στα σούπερμάρκετ (ανάμεσα στα μαρούλια τζαι τα ζαρζαβατικά) άμα λάχει:



ΥΓ: το classic fm εν ο αγαπημένος σταθμός της σχέσης, που τόσον πάθος έσιει με την κλασσική μουσική (παρά το γεγονός ότι δηλώνει ασχέτου) που το ξυπνητήριν του εν συνδεδεμένο με το  classic fm, για να ξυπνά όμορφα λαλεί. Τέικ μαι γουόρτ φορ ιτ, εν έσιει πιο συντρομακτικό πράμα... ωραίο  flash mob παρόλα αυτά

3 σχόλια:

noor είπε...

Εκεί στο Υστερόγραφο... σε νιώθω. Του δικού μου κάποτε του αρέσει να βάζει κλασική μουσική για να αποκοιμηθεί. Εγώ όμως δεν χαλαρώνω με τη μουσική (ούτε με οποιονδήποτε άλλο ήχο, θέλω ησυχία) και αυτό είναι, ας πούμε, αιτία συνεχών τριβών (όχι των τριβών ευχάριστου είδους!).

postbabylon είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=N3sLHPjkpNE

tziai touton enna sas aresei!

Ερυκίνη είπε...

είδα το είδα το Ποστ μου. Ευχαριστώ. ήταν ωραίο!!

Νοορ,
τριβές (παντώς είδους) είναι αναμενόμενες (τζαι κάποιες καλοδεχούμενες) :)