Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Την ώρα που ασχολούμαστεν με λιμουζίνες...

Εταιρείες εξεκινήσαν να γοράζουν κουρεμένες καταθέσεις (μεγάλοι ντιβελοπερς που έχουν χρέη στην Τράπεζα Κύπρου λαλεί η εφημερίδα, ποιοι να'ναι, ποιοι να΄ναι) με τες ευλογίες της Κεντρικής Τράπεζας την ίδια ώρα που πλάσματα που θέλουν να κτίσουν σπίτι ακυρώνουν τα σχέδια τους γιατί εν μπορούν να αποδεσμεύσουν λεφτά που την τράπεζα. Με λλία λόγια η οικοδομική μεινίσκει σταγκωμένη εκτός που τους ντιβέλοπερς (που τα εκάμαν πλακάκια με την Τ.Κ.). Εκατάλαβα το λάθος;

Οι καρκινοπαθείς κάμνουν απεργία στο Προεδρικό γιατί το γέριμον το Ακτινολογικόν που τους ετάξαν εν θα γινεί ποττέ. Τζαι κάμνουν απεργία για 5 μέρες. Τζαι οι εφημερίδες το μόνον που εδημοσιεύσαν εν η επιστολή του συνδέσμου. Κανένας δημοσιογράφος εν εμπήκε στη διαδικασία να κάμει λλίην έρευναν για να μας πει κάτι παραπάνω. Όντως εδεσμεύτηκε κονδύλι για έτσι πράμαν?? Όντως οι αριθμοί εν έτσι όπως τους λαλούν οι καρκινοπαθείς?? Κανένας εν επίεν να ζητήσει μιαν απάντηση που τον υπουργό υγείας. Αν μας συμφέρει να κάμουμεν ακτινολογικό γιατί εν κάμνουμεν?? Υπάρχουν κάποιοι άλλοι λόγοι? 

Οι εφημερίδες εν απασχολημένες να κάμνουν αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης. Τζαι η κοινή γνώμη ωραιότατα ακολουθεί.

Εθκιάβαζα προχτές για την "δημοσιογραφία υπό διωγμό" τζαι το πρώτο που εσκέφτηκα ήταν ότι στην Κύπρον εν έχουμεν έτσι πρόβλημα το καλόν μας. Κανένας δημοσιογράφος εν κάμνει δημοσιογραφία που να μεν αρέσκει στο κατεστημένον έτσι τζι αλλιώς. 

ΥΓ: τζαι κάτι άλλο. αντί να συνάουνται ούλλοι για συναυλίες αλληλεγγύης ούλλη μέρα (μιαν καταλάβω, 15 εν λλίον παρασιεσμένον), συναχτείτε για καμιάν διαδήλωση καλλύττερα. Εννάν πιο χρήσιμο. άτε. είπα το. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: