Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Όνειρα

Εψές είδα στον ύπνο μου ότι η Ελλάδα εκατάφερεν τα. Εν είμαι σίουρη τι ακριβώς, αλλά ότι εκατάφερεν τα.

Στην αρκήν του ονείρου ήταν ο Τσίπρας τζαι η Μέρκελ, σε έναν έτσι σκοτεινό σοκάκι. Ο Τσίπρας με παλτό μακρίν τζαι γιακάν γυρισμένον τζαι καπέλο, φάση υπόκοσμος περίοδον ποτοαπαγόρευσης, τζαι απείλησεν την Μέρκελ Νονός-στάιλ (εν είσιεν ήχον το όνειρο οπόταν εν εμπορούσα να ακούσω τι ακριβώς της ελάλεν) τζαι η Μέρκελ στο όνειρον εν ήταν τόσον φοητσιάρικη όσον εν στην πραγματικότητα. 

Τζαι τέλοσπάντων, η Μέρκελ εν μπορώ να πω ότι έσιεσεν πάνω της, απλώς εβρέθηκεν σε φάση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η αγάπη σου τζαι υποχώρησεν. 

Τζαι στην επόμενη σκηνή του ονείρου ήταν η επόμενη μέρα το πρωί τζαι στην Ελλάδα ετοιμάζουνταν ούλλοι για μεγάλο μεγάλο ολοήμερο πάρτυ. Είμαστεν έσσω του Τσίπρα τζαι η οικογένεια Τσίπρα εκάτσεν στο τραπέζι για πρωινό (εν το μεταξύν εν ξέρω τίποτε για την οικογένεια του Τσίπρα, αλλά στο όνειρο η γεναίκα του Τσίπρα μόλις είσιεν γεννήσει ένα μωρό). Τζαι το εορταστικό πρωινό, λαλεί σου, ήταν σύκα. Σύκα, σύκα, σύκα. ήταν ο Τσίπρας τζαι μπροστά του καμιάν 25αρκά κιλά σύκα. 

Τζαι εξύπνησα. 

Άτε τωρά ψυχανάλυσε έτσι όνειρο (εκτός που το ότι προφανώς επεθύμησα τα σύκα). 




6 σχόλια:

Beatrix Kiddo είπε...

πολύ ενδιαφέρον

θέλω σύκα τωρά

Ina είπε...

Είσαι σε μια κατάσταση που δε σου αρέσει ή αδιέξοδη και θέλει τα σύρεις ούλα ίσια-πάνω και να κάμεις αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς συμβιβασμούς.Επίσης σκέφτεσαι να κάμεις μωρό και τέλος πεθύμησες τα σύκα.Πώς τα πήγα ψυχολόγε μου;

Noor είπε...

Η γέννα συμβολίζει ανακούφιση από ένα βάρος, that's my contribution. Πάντως γέλασα πολύ στη φάση με το σκοτεινό σοκάκι. Το ότι έβαλες τον Τσίπρα σε αυτό το σενάριο και όχι τον Βαρουφάκη (που θα του πήγαινε πολύ περισσότερο το μακρύ παλτό και ο γυρισμένος γιακάς) νομίζω πρέπει να μας ανησυχήσει...

Disciple είπε...

είσιε την Μέρκελ...σύκα σύκα, κάτσε κάτσε.

χαχα.

αρέσκουν μου τα ατμοσφαιρικά όνειρα. αλλά χωρις ήχο; αλήθκεια;

Ερυκίνη είπε...

@Beatrix,

Τζαι εγώ :)).


@ίνα

"Είσαι σε μια κατάσταση που δε σου αρέσει ή αδιέξοδη και θέλει τα σύρεις ούλα ίσια-πάνω και να κάμεις αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς συμβιβασμούς". Εσυντρόμαξες με με τούτον βρε Ίνα!! Του δε ππόιντ που λεν τζαι οι εγγλέζοι. Όσο για το μωρό, μάλλον υπάρχει ένας άλλος συμβολισμός :)).

Νοορ,
Ναι ότι εννά εθόρουν τον Τσίπρα στον ύπνο μου εν το επερίμενα. ε πόσον σουξέ ο Βαρουφάκης, εγινήκαν ούλλες βαρουφίτσες. Εσιει τζαι μιαν τσιπρίτσα, αχαχαχαχα. ΥΓ: το στυλ του βαρουφάκη με το κοκκινο στο γιακκά μιλούμεν εγίνην πολλά τρέντυ, είδα 3 άντρες μέσα σε μιαν ημέρα να φαρούν κάτι τέθκοιο!!

Δεσποσύνη,
αχαχαχα. όπως επίσης είπες της τα σύκα σύκα τζαι τη σκάφη σκάφη!!

έσιει τζαι όνειρα χωρίς ήχο, τι να καμουμε;




Moonlight είπε...

O Τσίπρας εν έχει γεναίκα, έχει έντερον ήμισυ.
Μετά τα σύκα εν έμεινες να δεις ποιός έννα ξεκινήσει πρώτος να σhέζει πάνω του που το πολύν το σύκο το ξεροσφύριν πρωί πρωί; Όξα εσhέστεις τζι είπες να την κάνεις από το όνειρο; :p