Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Αθκιάσην στη δουλειά αλλιώς Τι το θελα

(ναι, ναι έχω τόσον πολλύν αθκιάσην στη δουλειά τζαι τόσο λλίη διάθεση για να ασχοληθώ με φκιόρα τζαι παπούτσια, που έκατσα να θκιεβάσω τα νέα της Κύπρου μας τζαι, όπως ήταν αναμενόμενο, νιώθω την την πίεση μου να ανεβαίνει. Ας πούμεν τι το' θελα;) 

Το πρόβλημα μου με τούτον το άρθρο ένι...

Βασικά πόθεν να ξεκινήσω; Έσιει τζαι τόσα ερωτηματικά που εγείρονται (εν έτσι που γράφεται; ου μάνα μου, πάει χάννω τα τα ελληνικά μου) που πόθεν να το πιασεις δεν ξέρεις:

Ερώτηση πρώτη:
(τεστ γεωγραφίας. Πάντα επίεννα τα χάλια στη γεωγραφία)
Άμαν αφαιρέσεις 40.000 τ.μ. που τη δασική γη του Τροόδους πόση ακριβώς μεινίσκει; Έχουμεν τόσην πολλή που εν μας κόφτει φαίνεται. Λααααρτζ, διούμεν την όπου να'ναι.

Ερώτηση δεύτερη: 
(τεστ μαθηματικών. Άσε στα μαθηματικά είμαι ακόμα πιο χάλια)
Αν πληρώνεις 3.000 ευρά το χρόνο ενοίκιο, πόσα ένι το μήνα; Ρωτώ γιατί απλά θέλω να κάμω τη σύγκριση με το ενοίκιο που πκιερώνουμεν για την τρύπα που νοικιάζουμεν δαμέ. 
Το πιο αστείον εν τζιαμέ που λαλεί "όταν καθοριστεί το αγοραίο μίσθωμα από το Τμήμα Κτηματολογίου θα γίνουν οι ανάλογες διορθώσεις πάνω στα ποσά που θα έχει καταβάλει ο μισθωτής, δηλαδή, θα καταβάλει ή θα του επιστραφεί η διαφορά που θα αναλογεί χωρίς την επιβάρυνση τόκων". 
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι 3.000 να εν τζαι πολλά τζαι να τους επιστρέψουν τζαι λεφτά!!! 
Ερώτηση τρίτη:
(Αγωγή του πολίτη. Ποια αγωγή;)
Πως γίνεται να έχει μισθωθεί η γη ήδη τζαι να παέννει τέθκοια απόφαση στο Υπουργικό Συμβούλιο ΠΡΙΝ να γινεί μελέτη επίπτωσης στο περιβάλλον, τζαι πριν να περάσει το έργον που πολεοδομία κλπ κλπ. Εν θα έπρεπεν ούλλες οι μελέτες να γινούν πριν υπογραφεί το οτιδήποτε τζαι πριν να συζητηθεί το θέμα; Ας πούμεν βάσει ποιων δεδομένων εννά πάρει το Υπουργικό Συμβούλιον απόφαση; (καλά μεν την απαντήσετε τούτην την ερώτηση καλλύττερα). 

Ερώτηση τέταρτη: 
(Δημοσιογραφική)
Γιατί που τον Ιούλην που υπογράφτηκεν τούτη η σύμβαση εμείς μαθαίνουμεν τα τούτα μόλις τωρά;

Ερώτηση τελευταία:
Σε τούτον το ιδιωτικό πάρκο μες το Τρόοδος εννά μπόρει κάποιος να ρέσσει ελεύθερα όξα εννά πρέπει να πιερώννει είσοδο; Εννά σιει τόπον για φουκούες το δεκαπεντάουστο; (γιατί τούτον εν κρίσιμον θέμα). 

ΥΓ: Τωρά εσυνειδητοποίησα γιατί δεν έγραφα τόσον τζαιρόν στο μπλοκ. Δεν υπάρχει αρκετό τσάκρισμαν νεύρων στη ζωή μου τελευταία. Όπως τζαι να το κάμουμεν τούτη η αυξημένη πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου προσθέτει λλίον σασπενς στην καθημερινότητα. Θα έπρεπε να θκιεβάζω κυπριακές ειδήσεις πιο συχνά. 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πως δεν εχεις βαρεθει να γραφεις μπλοκ 8 χρονια;;;