Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Βουκώλος

Ο 6ος Βουκώλος, τζαι με μεγάλη μου λύπην ίσως τζαι ο τελευταίος, εφκήκεν. Εκυκλοφόρησεν στο Πανεπιστήμιον Κύπρου εδώ και καιρόν, αλλά μόλις σήμερα εκαταφέραμεν να μπει ηλεκτρονικά (γιατί η υπεύθυνη της ανάρτησης έλειπεν στο χιονισμένον Βέλγιο για διδακτορικά τζαι πελλάρες).

Το τεύχος μπορείτε τώρα να το έβρετε δαμέ όσοι εν πάτε που ucy μεριά.

Έγραψεν τζι η φίλη σας τες πελλάρες της, αλλά τζαι πολλοί άλλοι κείμενα για την παλιά Λευκωσία τζαι όι μόνον. Καλά θκιαβάσματα.

Τζαι τζείνοι που ανησυχούν ότι άρκεψεν να χαλά το Πανεπιστήμιον αφού χρηματοδοτεί τέθκοια "αναρχοπεριοδικά", λαλώ σας το που έγκυρες πηγές, μεν ανησυχείτε, το Πανεπιστήμιον εν χαλά σεντ για πραγματική σκέψη. Μπορείτε να ησυχάσετε.

5 σχόλια:

Sindrimin είπε...

...Τα λεφτα για το τύπωμα εν έρχονατι που το κονδύλι του ομίλου Λογοτεχνίας; Ρωτώ επειδή γράφετε κάτω χαμηλά "με την ευγενή χορηγία του ομίλου Λογοτεχνίας"

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Eπειδοί οι "εκπρόσωποι των φοιτητών" εάν δεν κάνω λάθος τους έχουν αρνηθεί το κονδύλι στο οποίο αναφέρεσαι και τα παιδιά που βγάζουν έχουν τρελαθεί να ρίχνουν λεφτά από την τσέπη τους ή να τρέχουν ξέρω γω σε βιβλιοπωλεία για χορηγίες, γι'αυτό νομίζω πως το γράφει Sindrimin.

Σε αυτά που διάβασα το μόνο που με έκανε να λυπηθώ είναι ότι το τεύχος ίσως είναι το τελευταίο.

Μου άρεσε ο Β., μακάρι να ξανακυκλοφορήσει.

Ερυκίνη είπε...

O Όμιλος Λογοτεχνίας φίλε Sindrimin είναι ουσιαστικά 3 πλάσματα που παλεύκουν μόνα τους, όπως δυστυχώς και άλλοι μικροί όμιλοι. τζαι πάλε δυστυχώς, δεν ξέρω πως, τι και γιατί στην κατανομή των λεφτών ανάμεσα στους ομίλους κάποιοι επιάσαν ψίχουλα, ενώ κάποιοι άλλοι.... τέλοσπαντων, τα τελευταία 2-3 τεύχη τα παιθκιά του ομίλου πραγματικά εφκάλαν τα με σιήλλια ζόρκα.

Νομίζω το μεγαλύττερο ρεζίλεμαν θα ήταν να φκάλλαμεν έρανον για να φκουν τα έξοδα, αλλά ας όψεται. Ας όψεται που τα 3 πλάσματα που ασχολούνταν τζαι εγράφαν φεύκουν που το πανεπιστήμιον. Σε τούτο το τελευταίο τεύχος οι πιο πολλοί που γράφουμε εν είμαστε καν φοιτητές του ΠανΚυ πλέον. Τούτον εν το πρόβλημαν, τζαι γιαυτό κανένας εν ξέρει αν θα φκει άλλο. Γιατί δεν έσιει πλέον πλάσματα να γράψουν, ούτε να βουρήσουν.
Μακάρι, μακάρι, να βρεθούν...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως εν λυπούμαι που εν τυπωνεται στο χαρτί για οικολογικούς λόγους :)
Θκιαβάζω το μια χαρά και που το διαδύκτιο
T.K.

Christiana Voniati είπε...

Είμαι κι εγώ απόφοιτος του ΠανΚυ και συμμερίζομαι την άποψη της Ερυκίνης πως -με εξαίρεση πεντ'έξι λαμπρούς ακαδημαϊκούς- το ίδρυμα είναι ιδιαίτερα αλλεργικό στη θεωρητική (τζιαι όι μπακαλίσιμη, εργαλειακή) σκέψη.