Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η πρώτη μου φορά....

που εξύπνησα με hangover έμελλεν να ήταν στο Παρίσι. Μετά που άγριο ξενύχτι σε ένα καταγώγειο, αλλά πέρα για πέρα καταγώγειο, του Παρισιού, με πολλύν πιοτόν (γιατί τούτον παθαίνεις άμαν είσαι διακοπές με ένα μάτσο Εγγλέζους τουρίστες, ούλλοι μεθυσμένοι ως τον έναν που τες 6 το απόγευμα) τζαι με μουσική υπόκρουση τες επιλογές του σχιζοφρενή ντιτζέι (αλλιώς δεν εξηγείται το πίντωμαν System of a Down τζαι grease). Τζαι τούτα ούλλα αφού εφάαμεν πόρτα που το πιο χαικλέδικο κλαμπ του Παρισιού που ούτε Λευκωσιάτισσα εν έμπεννεν μέσα κάτω που την ολόφωτη Αψίδα του Θριάμβου.

Τεσσερισήμισυ ώρες μετά εξύπνησα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστη, λες τζαι επάτησεν με λεωφορείο. You are not sick, λαλεί μου ο Captain Redbeard, this is what we call hangover (οι Ιρλανδοί κάτι ξέρουν που τούτα). Τζοιμήθου τζαι εννά σου περάσει. Τζαι ετζοιμήθηκα.

Τζαι κάπως έτσι επέρασεν η μέρα που θα εθορούσα τα μνημεία του Παρισιού.

Τζαι κάπως έτσι επέρασεν η Δευτέρα του Πάσχα.

Καλήν ανάστασην τζαι σε σας!

5 σχόλια:

drSpock είπε...

Εν το συνιστάς δηλαδή.

Χρόνια Πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια καλά …και από χρόνου.

Moonlight είπε...

χρόνια πολλά, τουλάχιστον έννα το λαλείς με νοσταλγία ακόμα τζαι τούτο πιστεύκω. τζι ας μεν είδες τα αξιοθέατα. έτσι τζι αλλιώς τι να δεις σε μια μέρα; :)

Ερυκίνη είπε...

Καλημέρα σας τζαι Χρόνια Πολλά!!

Δόκτωρ,
το hangover όξα το Παρίσι? το παρίσι ανεπιφύλακτα. Πάρα πολλά ωραία πόλη. Μεγαλοπρεπής. το πιοτό...χμ.. μέσα μέσα έννεν άσιημα. όι κάθε μέρα καλλύττερα.

Moonlight μου, ομολογώ ότι μπορεί να μεν ήταν ακριβώς το τουριστικό ούτε και το ρομαντικό σαββατοκυρίακο που περίμενα, αλλά ήταν εμπειρία, δε λες τίποτε. Που τζείνες που διηγείσαι τζαι γελάς :). τα αξιοθέατα άλλη φορά!

Eólica είπε...

άμαν έφτασες τούτη την ηλικία για να νιώσεις τι σημαίνει χανγκόβερ, τότε το γεγονός ότι το έζησες στο Παρίσι σε κατάσσει αυτόματα σε μια υψηλότερη βαθμίδα ανθρώπων!! Όλες οι Λευκωσιάτισσες (λολ για το κλαμπ) θα ήθελαν να έχουν αυτή την εμπειρία ως πρώτη εμπειρία χάνγκοβερ!