Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μια μικρή υποσημείωση (περί δημοσιογραφίας)

Ααααχ έχω πολλά να σας πω, τζαι για το Παρίσι, τζαι για την πρώτη μου συνάντηση με κάποιον που έκαμεν φυλακήν, τζαι για τα προσωπικά ζητήματα που κλιμακώνονται, τζαι άλλα πολλά, αλλά τα γέριμα πολλή πολλή δουλειά έππεσεν, εν προλαβαίνω να ανασάνω, πόσο μάλλον να συνάξω τες σκέψεις μου να γράψω ένα ποστ (όι ότι τα ποστ μου σκέφτουμαι τα τζαι πολλά δηλαδής, αυτοματη γραφή που λένε).

Κάμνω όμως μιαν σύντομην εμφάνιση στο βλογγινγκ γιατί είδα κάποια ποστ τζαι εν ιμπόρω εννά σπάσω. Το πρόβλημαν μας έννεν ότι ο Αρχιεπίσκοπος (ο τρισκατάρατος) λαλεί ούλλες τζείνες τες τσιόφτες που λαλεί. Το πρόβλημαν μας εν ότι έσιει κάτι καθυστερημένους, γιατί μόνον καθυστερημένους μπορώ να τους πω, δημοσιογράφους που παν τζαι ρωτούν έναν παπά την άποψην του τζαι το όραμαν του για το κυπριακό. ΤΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΝ έσιει να κάμει ένας παπάς με την πολιτική; ΓΙΑΤΙ, γιατί, γιατί να πιάννεις συνέντευξην που τον Αρχιεπίσκοπον λες τζαι εν ο πρόεδρος της Βουλής;;;

Τι σκατά δημοσιογραφία εν τούτη;

ΥΓ: άσχετον τζαι σχετικόν ατ δε σειμ ταιμ. Τι μας πρήζετε ρε δημοσιογράφοι που επέθανεν ο Οσάμας?? σιγά το κατόρθωμα. Δηλαδή είτε ήταν ζωντανός είτε ήταν πεθαμένος σιγά τη διαφορά αν με ρωτάς εμέναν. ο Πατέρας θα ελάλεν, γλαφυρότατα κυπριακά, εσιέστην η Φανού. Πιο μεγάλην επίδρασην είσιεν που επέθανεν ο Ρασούλης παρά που επέθανεν ο Οσαμας αν με ρωτάς εμέναν. Το πόσον "¨φτιαγμένη" τζαι καθοδηγούμενη εν καμιά φορά η επικαιρότητα δε λέγεται.

3 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

peee. να δεις τον πολίτην που έππεσεν στην κκάππαν τζιαι εδημοσίευσεν στην ηλεκτρονικήν έκδοσην τζιαι την ψεύτικην φωτογραφίαν που Πιλλάτε διαλυμένου τζιαι μετά εβουραν να τα σάσει. Εγώ πιστεύω ότι η δημοσιογράφοι στην Κύπρον εν σιειρόττεροι που τους πολιτικούς. Πολλά σιειρόττεροι. Με 2-3 εξαιρέσεις τόπους-τόπους τζιαι πότε-πότε

Moonlight είπε...

Πολλά σωστή τζαι στα 2.
Ποττέ εν εκατάλαβα γιατί έχουμεν το κκόμπλεξ τούτον να σμίουμεν τους παπάδες στα πολιτικά (μας).

Ανώνυμος είπε...

Αcera μιας τζι απαντησες , παντα ειχα την απορια για ποιο λογο καθεσαι σε κατι ασχετους που το παιζουν δημοσιογραφοι να προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα μαζι τους.
Αnw.Εγιω εννα σας δωκω κατι να γελασετε.

http://wikibin.org/articles/eftychios-aristodemou.html

Απο καθημερινη

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DslQ23aKjgMJ:www.kathimerini.com.cy/index.php%3Fpageaction%3Dkat%26modid%3D1%26artid%3D30745+%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1&cd=4&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a&source=www.google.comΤουντο πραμα εδημοσιευτηκε που 2 σοβαροτατες εφημεριδες.
Αλήθεια και Καθημερινη!!!
Και ουτε καν στην Νασα εν εψαξαν για επαληθευση.

Και να τους πιστεψω για τουτα που γραφουν?
Χα


Andreas