Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εγώ πάλε απλά αρνούμαι να ασχοληθώ...

Καλά έκαμεν η Αccept που τα επήρεν στην κράνα. Τζαι οι λιγοστοί νοήμονες άνθρωποι στη νήσο. Ο Κριτίκ νομίζω καλύπτει μας ούλλους.

Αλλά το ελάχιστον ίχνος γούστου που έχω μου απαγορεύει να σχολιάσω κάτι με τον τίτλο "7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες", γιατί απλούστατα εν ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ σειράς, ακόμα τζαι σαπουνοπερίστικης μαλακίας για τες κύπριες νοικοκυρές. Ίσως, λέω ίσως, πιο γελοίος τζαι που το τραγικότατο "η ζωή της άλλης" (μεν ρωτάς ποιας άλλης).

Βασικά δεν εκαρτερούσαμεν τούτες τες τσιόφτες για να μάθουμεν τι εν το Σίγμα ή τι έχουν μες τον νου τους μια μεγάλη μερίδα του χτυπημένου κυπριακού λαού. Που προφανώς εν τόσον απασχολημένη να θορεί κυπριακές σειρές που δεν επήρεν χαπάαααριν ότι συζητούμεν το σύμφωνον συμβίωσης, το οποίον αν θυμούμαι καλά το κυβερνών κόμμα είσιεν δεσμευτεί προεκλογικά να στείλει στη Βουλή (φυσικά εν το έκαμεν ακόμα, αλλά τούτη εν άλλη κουβέντα, κατακρίβειαν εν μια καλή ευκαιρία τούτη να αναρωτηθούμεν τι έγινεν με τζείνην την υπόθεση).

Ίσως, λέω ίσως, αν τούτη η μερίδα της κοινωνίας έκλειεν τζαι λλίον την τηλεόραση θα εσυνειδητοποιούσεν σε τι αιώνα ζούμεν.

Τζαι ίσως, λέω ίσως, να ασχολήτουν με κανένα σοβαρό πρόβλημα (που έχουμεν καμπόσα).

ΥΓ: το ότι τόσον τζαιρός κανένας δεν είπεν του ανθρώπου τι Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Α εν ο τίτλος της σειράς να τον αλλάξει απλά δεν το χωνεύκω, δεν το χωνεύκω.

3 σχόλια:

Moonlight είπε...

Ο καλύτερος εν ο παπάς μου, πέρσι εμπούχτησε τόσο που ελάλεν άλλα ντ'αλλα κάθε φορά. Στυλ 7 ουρανοί τζαι βαλς στα σύνεφα. Εν θυμούμαι ακριβώς αλλά κάτι τέτοια ελάλεν. ΜΑ ΣΟΡΥ!

Disdaimona είπε...

Σωστά, προεκλογικά ο Νικος έταξεν μας φουρνους ποξαμαθκια τζαι για τα ζητήματα των γκέυ..

Σκεφτου τωρά, που δεν καμνουμε βημα χωρις να ενημερωσουμε τον αρχιεπισκοπο και την εκκλησια, να εφκαινεν ο Νικος να υπερασπιζετουν οσα εδιαλαλουσεν...

Δεν θα ξεχασω την αντιπολιτευση στον επιχειρηματια Τομμυ, τον πνευματικο Μητροπολιτη Λεμεσου Αθανάσιο, μεσα στο πανεπιστημιο Κυπρου να καμνει διαλεξη και να μας λαλει πως η αρχαια ελληνικη φιλοσοφια εν οπως ενα πιατο καλο φαί όπου στη μεση υπαρχει μια κουραδα! Αν το φαεις θα φαεις τζαι την κουραδα...αυτη ηταν η απαντηση του για τους γκευ αλλα τζαι για την φιλοσοφια...χειροκροτηματα απο κατω...

Τί συζητουμεν δαμε; Τζαι γιατι ο Κριτικ τζαι αλλοι διαμαρτυρουνται σημερα;; Τί θελουν;;; Μια καθυστερημενη κυβερνηση με μοντερνα πολιτική; Εν γινεται!!!

Εν υπαρχει το μοντελλακι που ζητουν οι Κριτικ της Κυπρου. Απλα εν υπαρχει. Τζαι να μεν παριστανουν τους διαμαρτυρομενους σημερα.

Κανενας δεν τα εβαλεν ως τωρα με την εκκλησια. Κανενας. Ουλλοι θελουν την ευνοια του ποιμνιου...συγνωμη κυριοι, αλλα οι ευνοια του ποιμνιου στοιχιζει μας σε κοινωνικη καθυστερηση!!!!

Να μεν παριστανουν τωρά τους διαμαρτυρομενους!!!

Ερυκίνη είπε...

@Moonlight

Μα έννεν πελλάρες?? όι πε !!!

@Δισδαιμόνα

Εν λλίον παράξενη η θέση του Αναστασιάδη αν με ρωτάς. όι ότι τον ηξέρω τον άνθρωπο, αλλά τζείνον που νιώθω εν ότι θα έθελεν να πάει πιο προοδευτικά, αλλά ενι μπόρει (υποθέτω ενιξέρω δηλαδή). Εννοώ το ΔΗΣΥ εν το ΔΗΣΥ. Εγώ προσωπικά δεν επείστηκα τότε ότι εννά επροχώραν τούτα που ελάλεν. Μακάρι, μακάρι δηλαδή, αλλά ο Αναστασιάδης έννεν παλαβός. Ξέρει τον κόσμον του τζι ο κόσμος του δυστυχώς ακόμα προσκυνά νεκροτζεφαλές τζαι ψηφίζει Θεμιστοκλέους στη βουλή.

Μια δεξιά συντηρητική κοινωνία εννά έσιει δεξιούς συντηρητικούς ηγέτες. Δυστυχώς. Τζαι η κοινωνία έδειξεν μας τι κουβαλά μες το νου της.
το μόνον θετικόν/ελπιδοφόρον εν ότι οι φωνές που την άλλην πάνταν πολλυνίσκουν. Κάτι ένι τζαι τούτον.