Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η απόδειξις ...

ότι κάτι αλλάσσει ακόμα τζαι σε τζείνην την μικρήν γωνιάν του κόσμου που ονομάζεται Κύπρος:

έννεν που επλυμμηρίσαν οι πλατείες του κόσμου, έννεν που ο Θεμιστοκλέους έπιαεν τον ***** που λένε, έννεν καν η αποχή (που η σχέση ελάλεν την δευτέρα "ουάο είχατε μόνον 21% αποχή; δηλαδής 79% εψηφίσαν; απίστευτο ποσοστό. Μπράβο σας!").

Εν που η κολλητή μου η Μ.#3, ξανθή κατάξανθή σε μαλλίν τζαι σε νου, λευκωσιάτισσα, με τσέντα-γυαλλί-μαλλί (the full monty που λένε), που αγαπημένα της θέματα συζήτησης είναι το Χατζηγιαννούιν, το καινούργιο Twilight, η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης τζαι πως να γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο με τρόπο που τζαι χάννεις κιλά τζαι φαίνεσαι καρα-κουκλάρα για να ρίψεις κανέναν γυμναστηριασμένον λευκωσιάτη (μεν ρωτάτε πως τα καταφέρνουμεν να είμαστεν κολλητές 12 χρόνια, είναι αυτό που λένε η αγάπη όλα τα μπορεί) ανέλυσεν μου σήμερα στις 7 και 20 το πρωί ώρα βελγίου γιατί οι νέοι της κύπρου μας απείχαν που τες εκλογές, το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα τζαι την ανικανότητα των πολιτικών μας να θκιαβάσουν τα σημεία των καιρών τζαι να κάμουν έναν έστω έναν αξιοσημείωτον πράμαν που να βοηθήσει τον τόπο.

Μετά το σημερινό είμαι πλέον σίουρη. Η επανάσταση δεν αρκεί. Σύντομα θα μαστεν ούλλοι στους δρόμους. Ακόμα τζαι οι τρέντηδες.

ΥΓ: τζαι σαν γράφω τούτα το ράδιο παίζει τούτον το τραούδιν του Μάλαμα (που η κολλητή δεν τον εξανάκουσεν είμαι σίουρη). δαμέ που την Χαρούλα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κυπριακή άνοιξη;

the Idiot Mouflon είπε...

Εφτάσαμεν στα ύστερα του κόσμου...

Ερυκίνη είπε...

όπως το λαλεις αγρινον :)

Παττιχάρη,
εν είμαι σίουρη πόσο στέκει η φράση κυπριακή άνοιξη, αλλα μακάρι