Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Όχι μόνο ποστ!!

Πριν λίγο καιρό ήμουν μπροστά σε μιαν συζήτηση για το βλογγινγκ. Εν εσυμμετείχα γιατί ήμουν φτώμαν που την κούρασην τζαι οι υπόλοιποι συνομιλητές όντας καλαμαράες επιαίναν τόσον γλήορα που με κόπον επαρακολουθούσα όι να μιλήσω τζιόλας. Τελοσπάντων, έναν που τα παιθκιά ελάλεν (κάμνω σούμαν ότι αθθυμούμαι) ότι τα βλογς κάμνουν τζαι κακόν, γιατί ξεθυμαίνουν μας, τζοιμίζουν μας τούτα τα ηλεκτρονικά. ο καθένας κάμνει με τούτον τον τρόπο την "μικρήν" του επανάσταση, τζιαμέ που είσαι έξω φρενών γράφεις έναν πόστ τζαι χώνεις τα, αν δεν είσιες τούτον το πράμαν, τούντην εκτόνωσην, μπορεί τζαι να έφκαινες στο δρόμο, να έκαμνες κάτι.

Τι να πω. Έσιει τζαι δίκαιον εν μέρει, αλλά ας μεν ξεχνούμεν τζαι όσα έκαμεν, πραγματικές πράξεις μιλούμεν, η μπλογκόσφαιρα στην Ελλάδα, ας πούμεν, άμαν εχρειάστηκεν.

Τζαι τωρά ήρτεν τζείνη η ώρα που έννεν αρκετόν να γράψουμεν έναν πόστ. Να πούμεν πόσον μαλάκες εν οι μαλακισμένοι που αθωώσαν τζείνους τους μπάτσους, πόσα παραθυράκια υπάρχουν στους νόμους ώστε να μπορέσουν τούτοι οι άθθρωποι να τη σκαπουλάρουν, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν γαμώτο ντοκουμέντα, ποιος φταίει, οι δικαστές, οι βουλευτές, οι νόμοι, το κράτος το ίδιον...

Το θέμαν εν να κάμουμεν κάτι. ήδη σε άλλα μπλοκς εππέσαν ιδέες. Εν ξέρω τι μπορεί να εν τούτον προς το παρόν. Ξέρω πως εννά έσιει συνάντησην σήμερα η ώρα 730 στα Αγράμματα (δεν ξέρω που ενι να είμαι ειλικρινής). Να πάμεν στο Ευρωπαϊκόν Δικαστήριον, να κάμουμεν πορείαν, να φκούμεν στο δρόμον να φωνάξουμεν, να βάλουμεν ομπρός κανένα δημοσιογράφον (όποιος ξέρει καποιον παρακαλώ κουντάτε το) να γινεί ντόρος, να πιεστεί με κάποιον τρόπον η κυβέρνηση. Τούτον το πράμαν εν πρέπει να κουκουλωθεί, εν με κόφτει αν έχουν οικογένειες τζαι τι άλλον, τούτοι οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να βάλλουν χαμέ έναν πλάσμαν άοπλον, διμμένον, τζαι να το σαπατζιάζουν, δεν το δέχουμαι να παμεν αύριον τζαι να τους δώκουμεν τζαι όπλον, τζαι σήμαν, τζαι την εξουσίαν να το ξανακάμουν. ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

4 σχόλια:

gregoris είπε...

τα αγράμματα εν στην οδο περικλέους 82 στην παλιά λευκωσία. εν ο δρόμος που ενώνει την αρσινόης με την ριγένης. όπως κατεβαίνεις την αρσινόης προς λήδρας, μετά την ΚΙΣΑ δεξιά.

qwazix είπε...

χαίρομαι που τουλάχιστον στο ιντερνετ βλέπω και κανέναν με διάθεση να βγει στους δρόμους. Γιατί εδώ απαγόρευσαν τις κουκούλες, και όλοι αντιδρούν σαν να μην έγινε τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Η... Δικαιοσύνη που μας δέρνει!

Τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 20ης Δεκεμβρίου του 2005, σε πάροδο της λεωφόρου Αρμενίας, σε βάρος δύο φοιτητών, συνιστούν σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση με δράστες αστυνομικούς. Ωστόσο, το έγκλημα θα παραμείνει ατιμώρητο.

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=15271&-V=videos

to para8uraki tou nomou:anamesa se alla... to video tou xulodarmou-tekmirio enoxis- ws optikoakoustiko uliko den einai foreas egkurotitas kai kata deuteron, provlithike toso polu apo ta mesa mazikis enimerwsis wste den tha mporouse na xrisimeusei pleon ws peistirio gia tin enoxi twn astunomikwn.

Ερυκίνη είπε...

Μόλις τώρα το έμαθα. Συνάντηση τελικά θα γίνει σήμερα στις 6, στα καλά καθούμενα, αλλά καθόλου στα καλά του καθουμένου, για όσους ενδιαφέρονται.

Αγαπητέ qwazix, με συγκλονίζει αυτό με την κουκούλα, πραγματικά. Αίσχος. Ειρωνεία: την κουκούλα απαγορεύσαν την, τα κουκουλώματα όμως καθόλου.

βουκώλα, φίλη μου, σχέση με τη νομική δεν έχω καμία, ξέρω ότι το βίντεο δε θεωρείται τεκμήριο, ξέρω ότι ο άνθρωπος που το τράβηξε φοάται να καταθέσει, τζαι με το δίκιον του τζιόλας ο άνθρωπος, αλλά εν γίνεται να μεν υπάρχουν άλλα στοιχεία. Τζαι εν γίνεται να αθωωθούν. Εννά μπορούσαν να τους επιβάλουν μιαν πολλά γελοίαν ποινήν, να ππέσουν στα μαλακά, να έβρουν ελαφρυντικά, αλλά αθωώνω κάποιον σημαίνει αποφασίζω ότι ΔΕΝ έκαμεν τούτον για το οποίον κατηγορείται. Τζαι είμαι σίουρη ότι εν έχουν αποδείξεις για κάτι τέθκοιον. Ξέρω, ξέρεις, ξέρουμε, ξέρουν, ότι εκάμαν το. Τέλος. Έννεν το πρώτον πράμαν που εκατάπιαμεν ως κοινωνία, κατακρίβειαν καταπίνουμεν τόσα, που εν γίνεται σε έναν πρέπει να αντιδράσουμε. Έναν. Τζι ας μεν γινεί τίπιτε διαφορετικόν στο τέλος.