Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Quiz

Αγαπητέ αναγνώστη,

συγχαρητήρια. Έχεις μπει αυτόματα στο διαγωνισμό για ένα αυτοκίνητο Μερσεντές, κάμπριο, που τζείνον το μαυρούιν, με τα άσπρα δερμάτινα καθίσματα, που κολλούν πάνω οι ζάμπες σου το καλοτζαίριν άμαν φορείς φούσταν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις την εξής ερώτηση:

Σε αυτό το περιοδικό (είναι το τεύχος Απριλίου του Ομίλου 21 Γραμμάρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, εν εξέχασα να σας το πω, απλά επερίμενα να μπει στο διαδίκτυο. Έγραψα πάλε τα δικά μου), άμα το διαβάσετε, ποιο είναι εκείνο το σημείο που μπορεί να θεωρηθεί για μιαν παράταξην του Πανεπιστημίου Κύπρου, λίβελλος τζαι αρκετά σοβαρόν για να πάει στα δικαστήρια τζείνος που το εκδίδει;

Η ερώτησις δεν είναι ρητορική. Ας μου πει κάποιος γιατί εννά σπάσω.

ΥΓ: εν τζαι ννα πάει στα δικαστήρια η κουβέντα πιστεύκω, αλλά τούτη ήταν η πρώτη αντίδραση στέλεχους παράταξης. Έτσι για να το ξέρετε.

9 σχόλια:

Eólica είπε...

Δεν έχουν υπόθεσην οι ηλίθιοι. Ούτε χιούμορ εν μπορούν πλέον να σηκώσουν. Έλεος δηλαδή. Νομικά εν μπορώ να σε συμβουλεύσω, αλλά εν πιστεύκω ούτε εγώ να το πάρουν ως τζιαμαί. Εννά φκουν να κατηγορήσουν για ποιο πράμα; Επειδή έγραψες τα πράματα όπως είναι; Εννά γελάσει τζιαι το παρδαλό κατσίκι αν κάμουν έτσι πράμα.

zappa είπε...

an kai 8a einai blakes na to kanoun, mporoun , gamwto


btw wraio to periodikaki alla san ton voukwlo....

Ερυκίνη είπε...

καλημέρα!!

εν πρόκειται να το πάρουν πουθενά πιστεύκω. εν τους παίρνει. ο στόχος πιστεύκω ήταν να τους φοητζιάσουν τζαι εκαρτερούσαν φαντάζουμε να τους πουν "ου συγγνώμην, εν θα το ξανακάμουμεν". Αλλά ατυχήσασιν. το μόνον που φοούνται τα παιθκιά εν να μεν τους κόψουν τα λεφτά για την έκδοσην, αλλά εν νομίζω να το κάμουν, γιατί η συντονιστική των ομίλων, που ενημερώθηκε για το συμβάν, υποστηρίζει φυσικά 100% τον Όμιλο.

Το αστείον εν ότι τζείνον που τους ενόχλησεν πιο πολλά εν οι αιχμές σε έναν που τα άρθρα ότι οι παρατάξεις αποτελούν φερέφωνον των κομμάτων τζαι το ότι αναλώνουνται σε καυγάδες αντί να κάμνουν κάτι ουσιαστικόν. εν γελοίον, γιατί εν έσιει πλάσμαν στο πανεπιστήμιον (τζαι εκτός) που εν το ξέρει με βεβαιότητα τούτον. αλλά αρέσκει τους να στρουθοκαμηλίζουν φαίνεται.

έθελα να το πω στο βλογ γιατί έθελα να μαθευτεί το πόσον ξεφτίλες ενι. τζαι το ότι γίνουνται τέθκοια στο ucy.

ζαππα μου, σαν τον βουκώλον εν έσιει σίουρα πράματα!!! αλλά εντάξει κάμνουν καλλύττερη δουλειάν που την φοιτητικήν for sure

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Το άρθρο αυτό γράφτηκε από εσένα ή από άλλο μέλος της συντακτικής;

Και μπορείς να μας πεις, για να το διαδώσουμε και όπως μπορούμε, ποιά ήταν η παράταξη η οποία επέλεξε να ποινικοποιήσει την ελευθερία του λόγου;

Πόσο μάλλον στα πλαίσια ενός συστήματος ακαδημαϊκής "ελευθερίας":

Ερυκίνη είπε...

Αγαπητέ Πλάνητα,

από ότι ξέρω ενόχλησε το τεύχος γενικότερα, αλλά ειδικότερα ένα άρθρο άλλου ατόμου, όχι δικό μου (είπα ένα κομματόσκυλα που εν άρεσεν, αλλά κατά βάσην ένα άλλο άρθρο).

όσο για το ποια παράταξη είναι εσκέφτηκα το καμπόσο, εμίλησα τζαι με το άτομον του Ομίλου για να μάθω τι εγίνηκε, τζαι αποφάσισα καταρχήν να πω ότι το άτομο που ενοχλήθηκε είναι στέλεχος της Πρωτοπορίας (ιδέα δεν έχω εάν ήταν μόνο προσωπική πρωτοβουλία, ή αν συζητήθηκε στην παράταξη). Κατά δεύτερον, το θέμαν πιστεύω θεωρείται λήξαν, γιατί το συγκεκριμένο άτομο δεν το ανέφερε προς συζήτηση, ούτε κινήθηκε νομικά ή άλλως πως. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται.

Θέλω να πιστεύω ότι δε θα γίνει άλλη τέτοια παρέμβαση σε οποιοδήποτε έντυπο μέσο του Πανεπιστημίου, τζαι θέλω να πιστεύκω ότι εαν συμβεί κάτι τέθκοιο, ότιδηποτε, οι φοιτητές εν θα το ανεχτούν τζαι εν θα το αφήκουν να περάσει. Αποφοίτησα, αλλά είμαι ικανή να παέννω κάθε μέρα να διαμαρτύρουμαι μόνη μου, εάν οι άλλοι περάσουν έτσι πράμαν ξώφαλτσα.

Τέλος, ως φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, νιώθω πάρα πολλά μεγάλη χαρά που τον τελευταίο χρόνο εγραφτήκαν ουσιαστικά πράματα που φοιτητές τζαι εγίνηκεν κριτική στο τι γίνεται μες το πανεπιστήμιο τζαι τα έντυπα στο πανεπιστήμιο δεν περιορίζουνται σε τετριμμένα, ανάλαφρα θεματάκια, τίποτε παραπάνω που toilet reading. Αυτά.

Sike είπε...

εγώ νομίζω εκιστίσαν επειδή τζείνους η μάμα τους εν λαλεί το ττακκάζιν

Sike είπε...

τωρά είδα το άλλο :D

νομίζω για όλα φταίει η λέξη «ειρωνία» - χωρίς αυτήν, θα ήταν απλώς μια καταγραφή γεγονότος

ονήσιλος παυλίδης είπε...

ρε τι ακριβως εγινε δεν καταλαβα, ενημερωστε

Ερυκίνη είπε...

έλα ρε ονήσιλε!!! ένα μήνα πίσω είσαι!! τι έγινε. βγήκε αυτό το τεύχος και αμέσως μετά ο εκδότης και μέλος του Ομίλου παίρνει ένα τηλεφώνημα από έναν τύπο της Πρωτοπορίας, ο οποίος ήθελε να εκφράσει την "αηδία του" όπως είπε, για όσα γράφτηκαν για τις παρατάξεις στο τεύχος, ότι δεν είναι αλήθεια, ότι τέλοσπάντων έχουν προσφέρει τόοοοοσα στη φοιτητική κοινότητα, ότι εθιχτήκαν μπλα μπλά μπλα. τζαι ότι εννά τους κάμουν μήνυση. ο εκδότης, είπεν του ας κανονίσουμεν να βρεθούμεν που κοντά γιατί τότε ήταν εκτός Κύπρου. εσυμβουλεύτηκεν τζαι δικηγόρον, είπεν το στην συντονιστικήν, τζαι ήταν έτοιμος να τον κάμει ποξιλλίκκιν (= να του την πει άγρια). τελικά η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, τζαι ο συγκεκριμένος δεν του ξανα-ανάφερε το θέμα. Φυσικά μεσολάβησε ο πρόεδρος της συντονιστικής και τον έβαλε στη θέση του πιστεύω.