Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Εκλογές

Τέλοσπάντων, αποφάσισα να μεν πάω να ψηφίσω. Αφού κυριολεκτικά εν ξέρω ποιον να ψηφίσω. Εννοώ εν έχω μια σαφή προτίμηση. Αν πάω να ψηφίσω, θα ρίξω λευκό, που το ξανάκαμα, γιατί το δικαίωμα μου θέλω το τζαι θέλω να το ασκώ ακόμα τζι αν δεν πάω ούτε έναν τους, ή εννάν άκυρον, γιατί εννά βάλω σταυρούδιν σε 1-2 άτομα που εκτιμώ, αλλά εν που διαφορετικά κόμματα.
Αλλά τζαι που την άλλην, ίντα να πάω; Αφού εν θα δώκω ψήφον με ουσίαν, καλλύττερα αποχή.

Σημείωση συγγραφέως: Παρακαλούνται οι απανταχού προοδευτικάριοι/ΕΔΟΝίτες να σταματήσουν να με πιάννουν τηλέφωνο. Εξανάπα σας το, έχω νουν που μόνη μου, μπορώ να σκεφτώ ποιον να ψηφίσω, τζαι όι, εν σου χρωστώ να μοιραστώ τες σκέψεις μου μαζίν σου.

2 σχόλια:

Sike είπε...

εγώ δεν θα πήγαινα γιατί δεν με κόφτει. Βλέποντας όμως πόσο τους κόφτει τους ίδιους και πόση σημασία θα δώσουν στα αποτελέσματα, αποφάσισα να γίνω έχω λέγειν. Kαι να μην είμαι αιτία να βγει κάποιος πανηγυρικά και να παίρνει και πάνω του γιατί εμείς που απαξιούμε τον αφήσαμε στο έλεος κάμποσων εγκεφαλοπλυμμένων αρνιών να τον ψηφίσουν. Δεν ξέρω αν με λαμβάνεις, αλλά έμπειράζει :)

Ερυκίνη είπε...

μπορεί να μεν είναι εμφανές, αλλά λαμβάνω σε φίλη, τζαι νομίζω τούτος εν ο λόγος που συνήθως πάντα ψηφίζω. αλλά σήμερα εννά πάω πάσον