Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Magister Artium

Έτσι γράφει πάνω στο πορτοκαλο-χρυσίζον χαρτίν που μου έδωκε η κοπέλα στο γραφείον των μεταπτυχιακών του ΠανΚυ (funky Panky, τουτέστιν Πανεπιστήμιο Κύπρου).

Τούτον που θέλει να πει ο Λατίνος ποιητής (καμία σχέση με το Λατίνο εραστή), εν ότι είμαι μάστρος. Μάστρος της τέγνης της ψυχολογίας. Τζαι μάλιστα της γνωστικής παύλα εξελικτικής παύλα εκπαιδευτικής ψυχολογίας (πτυχία προσφορά, 2+1 δωρεάν).

Τι τηβέννους, τζαι καπελλούθκια, τζαι πρύτανη, τζαι παναϋρκα. έναν χαρτίν, κωλόχαρτον, με έναν τίτλον τρεις γραμμές (είπαμεν εκάμαμεν μάστερ όλα σε ένα νοικοκυρεμένα), τζαι εν αρκετόν να το συνειδητοποιήσεις. Ρε γαμώτο που τ' αλήθκεια ετέλειωσεν, τέρμα οι σπουδές. finito, the end, τέλος. Πως το λένε;

τόσον πολλά εχάρηκα που μου επέρασεν που το μυαλό να το καδρώσω....

προς το παρόν εν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου, αλλά εν έσιει σημασία.

3 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

ολοι αποφοιτουν ρε γμτ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εν πειράζει...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Σπουδάζεις τόσα χρόνια για να πάρεις τελικά το τιμημένο το πτυχίο και να συνειδητοποιήσεις ότι το καλύτερο που μπορείς να κάμεις με τζείνο είναι να τυλίξεις την πίτα με τα σουβλάκια!:)

Ερυκίνη είπε...

παρακαλώ όχι με αρνητική χροιά η αποφοίτηση, μετά από τόσα χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μόνο ευτυχία μπορεί να είναι!!!

μαρία+μαρία+λένα, το concept έχει ήδη αποφασιστεί με τη φίλη kalioush. το σουβλατζίδικο θα ονομάζεται Σουβλάκια-Σιεφταλιές "Ο Ψυχολόγος", θα κάμνουμεν το καλλύττερον σουβλάκιν στη λευκωσία. Με τα copies του πρώτου πτυχίου θα τυλίουμεν τες κανονικές πίτες τζαι με τα copies του μεταπτυχιακού τες ενισχυμένες.