Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Quiz της ημέρας: η απάντηση

Ευχαριστούμε όλους τους σχολιαστές που προσπάθησαν, ομολογώ ότι οι κύπριοι τάχαμου τυφλοί διούν άλλη διάσταση στο όλο θέμα αλλά η σωστή απάντηση είναι (στα πλαίσια της εμπειρίας μου δαμέ):

Περπατά με την μεγαλύτερη άνεση που υπάρχει μες το δρόμο με τα γυαλιά τζαι το μπαστούνι του τυφλού τζαι τα ακουστικά του ipod μες τα φκιά. Τζαι απορείς πως μπορεί κάποιος να αποφεύγει τα αυτοκίνητα τζαι τους πεζούς χωρίς όραση τζαι χωρίς ακοή; Με την όσφρηση; Την αφή μήπως;;;;

3 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Ερυκίνη,
Αν και εκτός θέματος θα ήθελα όμως να ΣΕ ρωτησω αν ξέρεις να μας πεις τι συμβαίνει αυτές τες μέρες στα πολιτικά δρώμενα του Βελγίου κι αν όντως η Ομοσπονδία εκεί πνέει τα λοίσθια όπως κάποιες κασσάνδρες επαέ μας λαλούν;

Ερυκίνη είπε...

Αγαπητέ Άνευ,
τι να σου πω; δαμέ οι κυβερνήσεις πέφτουνε τζαι εγώ το χαβά μου! είμαι σε πολύ πιεσμένη φάση αυτές τις μέρες τζαι χαπάριν δεν επήρα που το τι έγινε. Τωρά που το ετόνισες έκαμα λλίον έρευναν. Μόνο τζαι μόνον το ότι εγώ δεν επήρα είδηση εν τζαι τούτον μια ένδειξη. Ότι τα πράματα δεν είναι και τόσο τραγικά.
ειλικρινά δεν έχω πολλές παραπάνω πληροφορίες να πω, αλλά θα ρωτήσω τζαι θα γράψω κείμενο. εκείνο που ξέρω τζαι έγραψα το τζαι κάπου στην Επανένωση, εν ότι το βέλγιο εξαναέζησεν τέτοιες στιγμές. Οι άνθρωποι εμείναν 150 μέρες χωρίς κυβέρνηση πριν μερικά χρόνια τζαι ούτε η ομοσπονδία εδιαλύθηκε ούτε η χώρα εκαταστράφηκε. Φυσικά κοστίζει τους πάρα πολλά τούτη η κατάσταση τζαι εν πάρα πολλά αποσταθεροποιημένο το πολιτικό σκηνικό, αλλά νομίζω εν νωρίς για να ξέρει οποιοσδήποτε κάτι τελεσίδικο.
Οι εφημερίδες αναφέρουν κατά βάση ότι θέλουν να λυθεί η κρίση όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί το Βέλγιο αναλαμβάνει προεδρία της Ε.Ε. τον Ιούλην τζαι εν θέλουν να γινούν ρεζίλιν. Εν νομίζω ότι τουλάχιστον τωρά θα το διαλύσουν.
Αλλά από ότι ξέρω τες στατιστικές, ακόμα τζαι να εγίνετουν δημοψήφισμαν σήμερα πάλε η πλειοψηφία δεν θα ήταν υπέρ της διάλυσης, ούτε καν στο Φλαμανδόφωνο μέρος, στο οποίο ακούουνται κατά βάση τούτες οι ιδέες.
Η Φλαμανδόφωνη κυβέρνηση έσιει ένα αρκετά ακραίον δεξιόν κόμμα στους κόλπους της, γι'αυτό τούτα που γίνουνται έννεν τυχαία, τζαι προφανώς έχουν τζαι μερίδα κόσμου που τους υποστηρίζει. Αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.
Μόλις ξέρω παραπάνω θα γράψω κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ate toraa!!!exi xazi tze to velgiko version!!:P exi tin 6i ais8isi alopos:P