Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Post-express

Τρέχω ρε παιδιά, τρέχω και δε φτάνω, γι' αυτό χάθηκα (τζαι επιασε με τζαι το καλαμαρίστικο). Κάτι η δουλειά, κάτι η ανεύρεση καινούργιας στέγης, μια τζαι αποφάσισα να σταματήσω να ζω σε στρατώνα τζαι να μπω σε κανονικό σπίτι, η επίσκεψη της κολλητής Μ., η οποία αποσυντόνισε πλήρως τη ξενέρωτη καθημερινότητα του εργαζόμενου φοιτητού (εγώ είμαι τούτη) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρόνο δεν ήβρα να ποστάρω τίποτες. Τζαι έχω καμπόσα να μοιραστώ μαζί σας, αλλά θα σας τα πω μιαν άλλη φορά, γιατί τωρά πρέπει να πακετάρω για Ardennes.

Αποφάσισα να ποστάρω ένα κείμενο εξπρες γιατί εμίλησα σήμερα με τη μάνα τζαι ανάμεσα στα πολλά νέα της Κύπρου μας (ούτε εφημερίδες εν θκιαβάζω ποιον) είπεν μου τζαι για την τουρκική σημαία στο Πανεπιστήμιο τζαι για το πως "εννά έχουμεν την τουρκική σημαία τωρά στο Πανεπιστήμιο" κλπ. Εθθυμήθηκα που λαλείτε τούτη τη φωτογραφία που έφκαλα εδώ και κάτι αιώνες στο ταξίδι μου στην ηλιόλουστη (τότε) Οξφόρδη, γιατί έθελα να τη δείτε. Νομίζω λαλεί τα ούλλα ο οξφορδιανός παρέας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ίνταμπουν τούτο για την τουρκική σημαία στο πανεπιστήμιο;;;; έχασα επεισόδια;;;;

Ερυκίνη είπε...

πε τζαι εσού, εν εκατάλαβα. Η μάνα μου είπε μου "κάποιοι επίαν τζαι εβάλαν την τουρκική σημαία στο Πανεπιστήμιο τζαι οι φοιτητές διαμαρτύρουνται, γιατί εν γίνεται να έχουμε την τουρκική σημαία στο Πανεπιστήμιο". Εσκέφτηκα ότι αποκλείεται, κάτι πάει λάθος δαμέ. Έτσι εΘκιάβασα στα γρήγορα μιαν εφημερίδα. Χάντμπολ εν η απάντηση. Στο Πανεπιστήμιο έσιει τουρνουά χάντμπολ, τζαι ανάμεσα στες ομάδες εν τζαι η τουρκική. Έτσι ανάμεσα στες σημαίες των ομάδων εν τζαι η τουρκική.

Που ναι, αν είμασταν πατριώτες έπρεπεν να την κρούσουμεν μπροστά στο ρολόι του Πανεπιστημίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ίντα μπουντουντα πράματα; Τζαι τέλοσπάντων τι γυρεύκει η τούρκικη ομάδα δαμέ, εννά παίζουμεν τζαι χάντμπολ μιτά τους; Με τζείνους που εκάμαν την εισβολήν; Που κρατούν το μισό μας νησί;

Τζαι όχι δεν τα λαλώ ειρωνικά τούτα ούλλα. Ξέρεις τι ουσιαστικό ρόλο έπαιξε η ομάδα χάντμπολ (η τότε ομάδα) στην πραγματοποίηση της εισβολής; τεράστια.