Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Περι Φανερωμένης

Ντισκλέιμερ 1 : εγώ εν είμαι τζιαμέ έτσι μπορεί να μεν ξέρω ούλλες τες λεπτομέρειες τζαι να λαλώ κουβέντες του νου μου
Ντισκλέιμερ 2: Εγώ σε καμιάν ομάδαν δεν ανήκω τζαι κανενού υποστήριξην εν διώ.

Πρώτον: δεν έσιει πιο μεγάλην τσιόφταν που το να κάθουνται νέα πλάσματα να δέρνουνται μεταξύ τους, ενώ εννά μπορούσαν να διοχετεύουν την ενέργειαν τους αλλού (που χου να μάθουν τι σκατά νομοσχέδια παέννουν στη Βουλή πριν ψηφιστούν τζαι φάμεν τα στην μάπα που λαλούν τζαι οι φίλοι καλαμαράδες). Τζαι το να οργανώνουνται αντιφατικές πορείες/εκδηλώσεις την ίδιαν μέραν στον ίδιον τόπον μόνον έναν μήνυμαν διά: "Ναι, εμείς θέλουμεν να σκοτωθούμεν, τζαι πιο πολλά κάμνουμεν τούτα που κάμνουμεν για να κοντραριστούμεν με τους άλλους παρά για τα πιστεύω μας."
Γι'αυτό μπράβο τους των παιθκιών που λαλούν να ακυρώσουν την εκδήλωση στην Φανερωμένη. άμαν θέλουν, μπορούν να την κάμουν μιαν άλλην μέραν/ώρα στα κρυφά χωρίς να το ανακοινώσουν (για να μεν κατεβούν οι άλλοι) λες τζι έχουμεν Χούνταν για Τουρκοκρατίαν (μπορεί να γινεί τζαι στα σκοτεινά σαν το κρυφό σχολειό). Τι να πω; Ειρωνεία.

Δεύτερον: έτσι για να καταλάβω. υπάρχουν ομάδες ανθρώπων (ανεξαρτήτως πεποιθήσεων) οι οποίοι οργανώνουν σωματικές επιθέσεις σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας (δηλαδή λαλούν θα πάμε τζιαμέ που εν συναμένοι οι Χ τζαι να τους σαπατζιάσουμεν), πράγμα που θα έλεγα είναι παράνομο (αλλά εν είμαι τζαι σίουρη) τζαι η αντίδραση της αστυνομίας είναι: εντάξει τότε, να κανονίσουμεν να μεν βρεθούν. Με την ίδια λογική: αν εγώ οργανώνω την δολοφονία κάποιου, τζαι μαθαίνει το η αστυνομία, εν θα με συλλάβει, απλά θα κανονίσει τζείνος ο κάποιος να μεν βρεθεί ποττέ ομπρος μου.

Ενδιαφέρουσα προοπτική θα έλεγα της αστυνομίας. Φυσικα η αστυνομία εννά πει, μα ακόμα εν τζαι εδέραν κανέναν. ο καθένας εν αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου που λένε έννεν; Σωστά. τζαι έσιει δίκαιον η αστυνομία. εν μπορεί να διά βάση σε κάθε απειλή που διατυπώνεται στο ίντερνετ (ή και αλλού), αν ήταν έτσι ήταν να εμπαίνναν ούυυυυ τόσοι τζαι τόσοι μέσα (που εν το εξανακάμαν ποττές δηλαδή).

αλλά αναρωθκιούμαι αν τούτη η ομάδα εν μόνον "αθώες απειλές". Μπορεί να με απατά η μνήμη μου αλλά εν έππεσεν ξύλον πριν λλίον τζαιρόν στη Λάρνακα; Εν εμασιερώθηκεν έναν πλάσμα; Αναρωθκιούμαι αν εγινήκαν συλλήψεις για τζείνην την υπόθεσην (εν ξέρω, αν εγινήκαν παίρνω το πίσω). άκουσα πάλε προχτές ότι κάποιοι εσαπατζιάσαν έναν λαχειοπώλην (εν εκατάλαβα γιατί). Τζαι πάλε αναρωθκιούμαι εσυλλήφθηκεν κανένας; τωρά εννά μου πεις τι καρτερας τα γέριμα ρε Ερυκίνη; η αστυνομία εν έσιει στοιχεία τζαι εν ιξέρει ούτε μπορει να μάθει ποιοι εν τούτοι. Ποιον να πάει να συλλάβει; χμμμμ... αλήθκεια; εν που εν ξέρει όξα που ξέρει τζαι εν συλλαμβάνει κανέναν; ή που λαλεί σου, τωρά για έτσι μικρο-πελλάρες να πάει τωρά μέσα ο μιτσιής; εν τζαι έκλεψεν καμιάν τράπεζαν για τίποτες...

3 σχόλια:

το Ηλίθιο Αγρινό είπε...

ΟΥΤΟΠΟΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Disdaimona είπε...

Ερυκίνη γειά σου,

Απολύτως σωστά τα πόιντ σου.
Αλλο φεστιβάλ μεσα στη πόλη, τζαι άλλο στοχευμένες πορείες, που άτομα τα οποία ασκούν προαποφασισμένα βία(διότι το μασιέρι που εμασιερώσαν τον τ/κ - τζαι όι κανένας εν εσυλλήφθηκε) εν τζαι εν τυχαία που το εβαστούσαν, ούτε επεταχτήκαν στο απέναντι σουβλιτζίτικο τζαι επιάσαν το. Μαλιστα φουμίζουνται για να ξέρεις για το περιστατικό τζαι διαφημίζουντο τζαι στη προκήρυξη τους.

Αμα μπεις στην ιστοσελίδα τους θα πάρεις μιαν ιδέα για τι πράμα μιλούμε.

Ενι ξέρω για ποιό λόγο,άμα ψάξεις γυρώ τζαι στες άλλες χώρες, εν θα έβρεις τέθκοιο κκόμπλεξ με τον τόπο καταγωγής σε άλλους λαούς, εκτός που μας τζαι τους καλαμαράδες. Μόνο οι απογόνοι του Χίτλερ έχουν τέθκοια μανία με την καταγωγή τους την άρια. τζαι εμείς.

άμα το δεις που μιαν απόσταση - πόση βλακεία πρέπει να κουβαλάς για να γινείς έτσι - μάλλον λυπάσαι τους. ώσπου να χτυπήσουν βέβαια κανέναν αθώο μέσα στο δρόμο. τζαι τότε καταλαβαίνεις πως έσιει αρρώσκιες που έν γιανίσκουν, απλά κόφκουνται ή πεθανίσκει ο φορέας (η κοινωνία)

Sike είπε...

mark my words, η εποχή όπου όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδέιξεως του αντιθέτου πάει να γίνει "όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου". Brussels suck. Sprouts too.