Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τη βουδίστρια μου πίσω παρακαλώ??

ααααχ τζαι μυρίζουμαι τα τα προβλήματα.

Ναι, ναι, είμαστεν στες 3 μέρες (ακόμα) πριν την κάθοδο στη Νήσο τζαι σε τρελούς ρυθμούς διακοπών (δηλαδής το μαείρεμαν εξιάσαμεν το αφού εννά φύουμεν, το ψούμνισμαν επίσης, το θκιάβασμαν καλά εν το συζητώ καν. εκλείσαμεν τα ούλλα λόγω διακοπών, 5 μέρες πριν). Τζαι κάπου δαμέ στην προετοιμασία αναχώρησης, πέφτει η βόμβα (άμπα τζαι πάμεν έσσω μας ήρεμοι).

Τι εννοώ? κάτσε ολάν να σου πω.

Που λαλείς, μετά που την ανεπιτυχή ανεύρεση συγκατοίκου (την συναδέλφισσαν τάχα εγλυτώσαμεν την), ανέλαβε η σούπερχίροου σπιτονοικοκυρά (που την φάση με τη νυχτερίδα η σπιτονοικοκυρά εγίνηκεν ο θηλυκός Μπατμαν) να έβρει νοικάρην τζαι πριν λλίες μέρες ανακοίνωσεν μου με μιαν απόλυτη φυσικότητα. "Ναι, ήβρα κάποιον για το δωμάτιον, εννά έρτει το Σεπτέμβρη". κάτσε, κάτσε είπεν he?????. Εν άντρας?

"Ναι, τζαι μάλιστα καλαμαράς (το καλαμαράς εν ελεύθερη μετάφραση εννοείται), εννά κάμετε καλήν παρέαν εσκέφτηκα".

Τι λες κυράααααα μου?? καλήν παρέαν?? (πως φαίνεται το πλάσμαν που δεν ξέρει).

Τωρά εννά μου πεις ε, σιγά τα ωα. Ρίιιιιλυ? εγώ τζαι ένας καλαμαράς στο ίδιο σπίτι???

Εν τζαι ότι εμέναν κόφτει με δηλαδής που εν άντρας (τζαι δη καλαμαράς) εν τζαι έχω έτσι κολλήματα, εν που πρέπει να την αποχαιρετίσω τζείνην την μικρή ελπίδα που εδιατηρούσα ότι τούτην την χρονιά εννά έχω συγκάτοικον που θα καθαρίζει όσον τζι εγώ τζαι εν θα νιώθω συνέχεια θύμαν (που δεν το βλέπω, δεν το βλέπω).

άσε που εγώ μυρίζουμαι προβλήματα λαλώ σας. Μυρίζουμαι τα.

Ο ΚΚ (καπετάν κοκκινογένης) ήδη εξίνισεν τα μούτρα του τζαι είπεν μόνον έναν "ελπίζω να μεν εννεν ωραίος" (που μέσα μου λαλώ ακριβώς το ίδιον πράμαν). Τι να πω? καταλάβω τον, ήδη έφαν του γκόμεναν ο απόδημος ελληνισμός στο παρελθόν, εν λογικόν να ανησυχεί.

Αλλά το υπέρτατον εν η Μάνα, η οποία (εκ τηλεφώνου προς το παρόν εκ του σύνεγγυς λίαν συντόμως) άρκεψεν τα "μα ίντα πράματα εν τούτα, να μεινίσκει μια κοπέλλα με έναν άντρα, αντροπή κλπ κλπ".

Ααααχ. έρχονται δύσκολες μέρες.....

Γίνεται να έρτει η βουδίστρια πίσω παρακαλώ? άλλαξα γνώμην...

3 σχόλια:

thalassamov είπε...

Δεν είναι τίποτα το τραγικό. Ζεις εκτός Κύπρου, ζεις εκτός Κύπρου, ζεις εκτός Κύπρου,ζεις εκτός Κύπρου...να το συνεχίσω; :Ρ :)
Έχω συγκατοικήσει με αγόρι, ο καλύτερος συγκάτοικος που είχα ποτέ! Και καθαρός, και μαγειρευτής, και ταξιδευτής-περάσαμε τέλεια. Είχα τη μουρμούρα της μητρός στην αρχή, επέρασεν της.
Φυσικά δεν ήταν ωραίος Ελλαδίτης...Που και αυτό,σχετικό είναι.
Βάζεις όρια στον εαυτό σου,βγάζετε μαζί πρόγραμμα υποχρεώσεων και ο ΚΚ θα πρέπει να σ΄εμπιστευτεί,όπως και η πιθανή φιλενάδα του Ελλαδίτη.
Βουδίστρια δεν χρειάζεσαι. Ευρωπαϊκή λογική χρειάζεται. Άσε που μπορεί να μην βλέπεστε και καθόλου.
:))))))))))))

Disdaimona είπε...

τζαι εγώ εχω καλή εμπειρία που συγκατοικηση με άντρα, καλαμαρά.
αλλά εδούλεψεν γιατί εγίναμεν πολλά καλοί φίλοι, τζαι υπήρχε φυσικότητα μες το χωρο, σύν ότι εκάμναμεν πολλά πράματα παρέα κάθε μέρα,συν το ότι τα ταίρκα μας ήταν στην ίδια πόλη τζαι ετσι το σπίτι ήταν τζαι για ούλλους κάποιες φορές.

ενι ξέρω αν δουλέφκει από τη στιγμή που ο ΚΚ εν μακρυά.
ούτε εμένα μπορεί να μου άρεσκεν αν ημουν στην θέσην του. (είμαι πολλά απαρχαιωμένη;)

Noor είπε...

What are you talking about, woman?! This is a far more interesting development.
'"ελπίζω να μεν εννεν ωραίος" (που μέσα μου λαλώ ακριβώς το ίδιον πράμαν)' Ούτε εσύ σου έχεις πολλή εμπιστοσύνη ε; Χμ. Ούτε εγώ θα μου είχα. Κι είμαι και παντρεμένη. Χμμμ.