Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αποκέντρωση σκέψης...

που το πρωί στη δουλειά σήμερα προσπαθούσα να θκιεβάσω στατιστική. ποττέ εν μου εγέμμωννεν το μάτι ή εγώ εν της εγέμωνα το μάτι ποιος ξέρει?

αννοίω το κεφάλαιο, αρκέφκω. κρατώ τζαι σημειώσεις. Ακαταλαβίστικα, ακαταλαβίστικα, ακαταλαβίστικα. ορολογίες, εξισώσεις....

εχτές ήταν 6 του Δεκέμβρη. Αλέξης. Η φάτσα που εγίνην στένσιλ στους τοίχους τζαι στο νου μου. αναρωθκιούμαι αν εγινήκαν εκδηλώσεις/επεισόδια εχτές. Α ήταν τζαι η μέρα του Σιδηρόπουλου. Να γράψω ποστ τζαι να βάλω το αγαπημένο μου, το Στην Κ (τι στίχοι...).


πίσω στη στατιστική. σκιπ τες εξισώσεις γιατί δεν υπάρχει λόγος καν να προσπαθώ. Ας καταλάβω την ανάλυση. Ακαταλαβίστικα, ακαταλαβίστικα, ακαταλαβίστικα.

Μάσιαλλα μας ήβραμεν τζαι κυβέρνησην τελικά δαμέ στο Βέλγιο. Για να πάρει μέτρα λιτότητας δηλαδή. Αυτό είναι που λένε τα ριάλλια μας φέρνουν πιο κοντά τζαι κάμνουν τον κόσμο να γυρίζει.

multi-level analyses, random effects, fixed effects, intercept... τούτον το γέριμο το intercept τζείνος που θα βρεθεί να μου εξηγήσει τι στ'ανάθεμαν ένι ακριβώς να του χαρίσω ούλλες τες Sinterklas σιοκολάτες μου.

Οι άλλοι ιμίσιη μου τζιαμέ έσσω μας σάζουνται να γινούμεν ζάπλουτοι τζαι να τρέχουν τα ριάλλια που τα ποινάρκα μας λες τζαι εν ξέρουν τι παθαίνουν οι μιτσιές τζείνες χώρες με φυσικό πλούτο (άσε που μόνον εγώ κλαίω τα υπέροχα νερά μας έτσι τζαι γινεί "ένα λαθούιν ολάν"). Πάει, παράλληλοι κόσμοι εντελώς. άλλη πραγματικότητα.

τζι ήρτεν η ώρα να γράψουμε κώδικα. που έφτασα εγώ που μόνον τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας έξερα να μάχουμαι με έτσι πελλάρες.

Διάλλειμμα στον κώδικα, να δω τζι εγώ τζείνον το απόσπασμα του BBC που εσιόκαρεν τους πάντες γιατί επαραδέχτηκεν ένας ότι εν η Goldman sucks που κυβερνά τον κόσμο (εγώ καθόλου δεν σοκαρίστηκα γιατί σιγά το νέο. εσοκαρίστηκα όμως με τη φράση τούτου του αισχρού πλάσματος με τη γραβάτα που είπεν "εγώ ονειρεύκουμουν μιαν τέτοια κρίση". πως μπορούν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο? τι εκάμαμεν λάθος?)

Βάλλω ξανά το Στυλίτη του Παπακωνσταντίνου να παίξει. τζι ας το άκουσα τες τελευταίες 3 μέρες 15 φορές. Μετά που τόση ασκήμια.... εχώ ανάγκη που ομορφκιά, που ποίηση. Ομορφκιά, δημιουργία, αγάπη, αγάπη, αγάπη (υπάρχουν θαύματα στον σκατόκοσμο θυμίθου).


Στον κώδικα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις, ο παραμικρός χαρακτήρας ναν λάθος πάει το μοντέλον, εν τρέχει. ας τα δω ξανά.

ΤΙ? Πως? πότε εγίνην τούτον τζι έχασα το? κρανοφόροι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας? Καλά έχουμε ξεφύγει τελείως στην νήσο. θα έθελα πολλά να πιαν έναν τους τζαι να μας πει γιατί, ας πούμεν ποιος ο στόχος? όι πως έσιει αλλά έτσι θα έθελα την απάντηση. τι θα ελαλούσαν καλέ μου? εβαρεθήκαμεν να δέρνουμεν μετανάστες είπαμεν να επεκτείνουμε τη δράση μας τζαι να αλλάξουμε παραστάσεις? ίντα τζαιρούς εφτάσαμεν ας πούμεν.

Οποία έκπληξις, το μοντέλο δεν τρέχει. άσε που... ποια μοντέλα, ποιες προβλέψεις, ποιοι αριθμοί?

Σημείωσις : αύριον άρκεψε δουλειά χωρίς να θκιάβασεις ειδήσεις το πρωί.

2 σχόλια:

Κάτω Ύδατα είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Παίρνω άδεια για 5 μέρες που λλόου της (στατιστικής) εγώ. Αν και δεν θα την πεθυμήσω, τα φιλιά μου. Και μην τα βάζεις κάτω!

Disciple είπε...

Α ρε Ερυκίνη...