Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μα τόσον επιφανειακή??

Ακούτε τωρά προβλήματα που έσιει ο κόσμος, εγώ δηλαδής.

Από πούθε να ξεκινήσω? Που την αρκήν υποθέτω.

Εγώ εν ξέρω αν σας το είπα ποττέ αλλά τη σχέση εγνώρισα την άνευ κοκκινόχρωμης (λόγω ιρλανδικής καταγωγής) γενειάδα. Έναν ασπρουλιάρικον, ξερόπαστον, καστρίσιηκον Ιρλανδούιν.

Στην πρώτη φάση της γνωριμίας μας που λέτε, τότε που η σχέση ήταν απλά γνωριμία, τζαι που όλα ήταν στο πολλά φιλικόν επίπεδον, εμέναν η σχέση δεν μου άρεσκεν τίποτε. Ως άντρας δηλαδή. Δεν με ενέπνεεν ρε παιδί μου.

Στη δεύτερη φάση της γνωριμίας μας τη σχέσην εξαναήβρα την με ελαφρά γενειάδα (εξού και το παρατσούκλι Καπετάν Κοκκινογένης). Συγκλονιστικά βελτιωμένη έκδοση. Που τότες τζαι όσον τζαιρόν είμαστεν σε σχέση με τη σχέση ήταν πάντα μα πάντα γενειοφόρος. Για αστείον καμιά φορά επερίπαιζα τη σχέση, έτσι τζαι "ξιουρίσεις τα μούσια, γυρεύτου αλλού", αλλά που μέσα μου είχα τζαι μια μικρή αμφιβολία.

Ώσπου τζαι εμπήκεν ο Νοέμβρης, μήνας φιλανθρωπικής δραστηριότητας τζαι δη αντρικής. τζαι όι τύπου Ραδιομαραθώνιος, ζηθκιανεύκω ριάλλια στες στράτες. Δημιουργική δραστηριότητα. Το Movember, για τζείνους που δεν ξέρουν (στην Κύπρο μάλλον εν θα είσιεν πολλύν σουξέ), εν ουσιαστικά μια διοργάνωση όπου τολμηροί άντρες (σαν την σχέση ας πούμεν) αποφασίζουν να αφήκουν μουστάκαν για ένα μήνα (το Νοέμβρη) τζαι δέχουνται εισφορές για να "πειστούν" κατά κάποιο τρόπο να διατηρήσουν το λουκ. Οι εισφορές παν στην έρευνα τζαι αντιμετώπιση αντρικού καρκίνου (κατά βάση προστάτη). Πολλά καλή ιδέα γενικώς.

Ειδικώς όμως...
Ναι αγαπητή αναγνώστρια (απευθύνουμαι μόνο σε γεναίτζες δαμέ για συμπαράσταση), η σχέση εξιούρισεν τα μούσια τζαι αναμένεται οσονούπω να κυκλοφορεί με μουστάκα. Τζαι όσον τζαι αν σε σοκάρει το πρόβλημα μου δεν είναι τόσον η μουστάκα, όσον η απώλεια της γενειάδας.

Γιατί .. ναιιιι είμαι εν τέλει τόοοοοσο επιφανειακός τζαι ρηχός άνθρωπος. Ούλλα τούτα τα ευτυχισμένα χρόνια σχέσης, που κακόν λόον δεν ανταλλάξαμεν, ούλλος τούτος ο έρωτας, δεν εκατάφερεν να με τυφλώσει.

Η σχέση εξακολουθεί να εν χάλια δίχα το μούσι. Χ-ά-λ-ι-α.

Εννά μου πεις τωρά, εντάξει εν ένας μήνας. Εννά περάσει (ευελπιστώ δηλαδή ότι η σχέση εν πάει πίσω στου μούσι μετά). Εννά κάμνεις σεξ με τα μμάθκια κλειστά (ένας συγγραφέας έγραψεν κάποτε ότι το σεξ είναι 80% μυρωδιά). Αλλά τα γέριμα, ας πούμεν νιώθω λες τζαι απατώ τη σχέση με έναν άγνωστο φρεσκοξουρισμένον τύπο, τζαι δεν είναι ΚΑΝ ωραίος....

Είμαι πολλά γαούρα που σκέφτουμαι έτσι? Είμαι έννε?

UPDATE: Τούτον το ποστ εξεκίνησεν μες το νου μου ως έναν αστείον ποστ για το πως ο καπετάν κοκκινογένης έμεινεν δίχα γένιν, αλλά όσον το θκιαβάζω τοσον πιο απαίσιον τζαι καθόλου αστείον μου ακούεται. έτσι σήμερα στο "χαλλόου τι κάμνεις, πως ήταν η μέρα σου " της σχέσης απάντησα με το "ξέρεις ότι αγαπώ σε είτε έσιεις μούσιν είτε εν έσιεις έννε;" τζαι η σχέση έμεινεν λλίον χάσκωντα αφού απολογούμουν του για έναν ποστ που εν μπορεί έτσι τζι αλλιώς να θκιαβάσει τουλάχιστον όι ακόμα (ευτυχώς).


9 σχόλια:

Bananistanos είπε...

εισαι

Noor είπε...

There there, darling, ένας μήνας είναι αυτός, θα περάσει! Ευκαρία να κατεβάσεις το Κάμα Σούτρα και να βρεις όοολες τις στάσεις που δεν βλέπεις τον άλλο κατάφατσα.
Σοβαρομιλάς ότι δεν ανταλλάξετε κακόν λόον για χρόνια (και πόσα); Τώρα θέλω να με παρηγορήσεις εσύ εμένα και να μου πεις ότι είναι που μένετε κυρίως σε διαφορετικές χώρες :-)

Ερυκίνη είπε...

Μπανανιστανέ,
είμαι είμαι. καλά μου τα λαλείς.

Νοορ,
σωστόν. το ποτήριν μισογεμάτον σωστά?
Ναι, ναι, εν ετσακκωθήκαμεν ποττέ εν η αλήθκεια, αλλά εν που είμαστεν χώρκα. absence makes the heart grow fonder που λένε της αγάπης την ουσία την μετράς στην απουσία κλπ. εν προλαβαίνουμεν να τσακωθούμεν. Κάτσε να μείνουμεν στο ίδιο σπίτι τζαι εννά δείξει ίνταλως εννά πάει το πράμαν. επίσης βοηθά που η σχέση εν πολλά λογικόν τζαι ίλαρον πλάσμαν. τζαι καλοσυνάτον.

Moonlight είπε...

Le barberousse sans une barbe?
Seriously το κοκκινογένης θυμίζει μου το barberousse που ήταν ένα πολλά ωραίο πειρατικό μπαράκι στο Μοντπελλιεδάκι μου....

Αλλά για να εστιάσουμε στο πρόβλημα σου, σκέφτου εμένα που τον εγνώρισα με μούσι, και επί 9 μήνες έβλεπα τον άνευ επειδή ήταν στρατό...

Τζαι ήταν σαν το μωρούδιν....

Εν είσαι κακιά, έννεν ότι εν αγαπάς τον άλλο, απλά εν σου εμπνέει τόση σεξουαλικότητα τωρά. Έτσι ένει. Τζίνο που λαλούμε ότι πχ εν άδικο να παντρεύκεσαι τζαι μόλις "δίννεις το γάδαρο σου" να αφήνεσαι...
Φαίνεται, ακούεται επιφανειακό, αλλά έννεν τόσο πιστεύκω..

Ανώνυμος είπε...

...νιώθω λες και απατώ τη σχέση . . . .

Α α α α α !
Γι' αυτό και η κυράτσα η δικιά μου θέλει να αλλάζω λούκ συνέχεια. Δέκα χρόνια γάμου είν' αυτά. Τρομοκρατήθηκα τώρα. Πάει, τρελλάθηκα! Θα μείνει ως εκεί;

Ερυκίνη είπε...

@Moon
Α θορώ το το καινούργιο παρατσούκλιν της σχέσης Barberousse :)).
Τζι εγώ συμφωνώ. Δηλαδή τούτον το πράμαν με τον γάδαρον (η πρώτη κυπριακή παροιμία που έμαθεν η σχέση) βρίσκω το γελοίον τζαι απορώ αν σκέφτεται κανένας έτσι. Εννοώ οι σχέσεις θέλουν δουλειάν τζαι για να χτιστούν τζαι για να κρατηθούν. Γενικώς να κάμνεις πράματα όι μόνο για την εξωτερικήν εμφάνισην.
αλλά έσιεις δίκαιον. όσον επιφανειακόν τζι αν ακούεται εν σημαντικό να διατηρείται τζαι η έλξη τζαι ο εντυπωσιασμός ακόμα. Θεωρητικά φυσικά θα έπρεπεν να παραμένει ακόμα τζαι με μικροαλλαγές, αλλά εν τούτον που είπες τζαι εσύ. κάποιοι άντρες δίχα μούσια εν σαν τα μωρά (ε πλήττεται όσο νάναι η σεξουαλικότητα).

@Ανώνυμος
όι καλέ εν θέλουμε να σας ανησυχούμε καθόλου. Δέκα χρόνια γάμου (μάσσιαλλα σας, τουτέστιν μπράβο σας) η σύζυγος αν ήθελε να πάει παρακάτω θα επίεννεν. Αν μη τι άλλο θέλει να αναζωογονεί τη σχέση σας σε αυτό το τομέα. Εγώ θετικό το βρίσκω.

the Idiot Mouflon είπε...

Δηλαδή θα χάνονται μυστηριωδώς ξυραφάκια και μηχανές τώρα;

Μάγος είπε...

για μέναν τουλάχιστον εν που 25% το καθένα αλόπως, αφή μυρωθκιά γεύση & ήχο, το οπτικό εν απλά μηχανισμός για να συγκόψω τα άλλα 4 πριν παιχτεί τίποτε

Ερυκίνη είπε...

@Μάγος
Εν ξέρω αν συμφωνώ με τα ποσοστά σου, αλλά σίουρα συμφωνώ πως σε τούτα τα πράματα εν οι άλλες αισθήσεις που έχουν τα ηνία.