Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Life of Pi the Sequel (αλλιώς συλλογικό ασυνείδητο)

Που ούλλους τους φροϋδικούς ο Γιουνγκ ήταν ο αγαπημένος μου τζι ας μεν τον πολλοκατέχω, κυρίως τούτη η έννοια του συλλογικού ασυνείδητου, που την βρίσκω εξαιρετική τζαι σε επίπεδον κοινωνίας/κουλτούρας, αλλά τζαι σε επίπεδον πανανθρώπινο.

Σε κάποιου είδους ανθρώπινον συλλογικόν ασυνείδητον αποδίδω το σοκαριστικό γεγονός (που ανακάλυψα εχτές που είχαμεν αφιέρωμα "Γιάννης Χαρούλης" στη δουλειά) της ομοιότητας ανάμεσα σε τούτον το τραούδιν τζαι του Life of Pi. Αλλως πως δεν μπορώ να εξηγήσω το πως οι ιδέες, οι αλληγορίες εταξιδέψαν που τον Καναδά στην Κρήτη σε τόσο διαφορετικά πλαίσια.




Εν τόσον ωραίον πράμαν να κάμνεις συνδέσεις μέσα στο νου σου !!! Ή μόνον εγώ ενθουσιάζομαι δεν ξέρω.

ΥΓ: Άτε αφήνω σας να πάω στα Λονδίνα (τρομάρα μου). Κάτω Ύδατα μου..... ερκουμαιιιιι!!!!
ΥΓ2: ο βλογγερ λαλεί ότι με τούτον εφκήκαν 500 ποστ σε τούτον το μπλογκ (που τα οποια 450 πανω κάτω είδετε, τζαι καμιάν 50ρκαν άφηκα τα στο συρτάριν το ψηφιακόν) με 2005 σχόλια μέσα σε χμ.... πόσα ναναι... 4μιση χρόνια. Νοτ μπαντ. Πρέπει να το γιορτάσουμεν έννε?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Κανεί το τραούδιν!

Aceras Anthropophorum είπε...

Εν πράμαν να μεν με έχει συγκινήσει ποττέ τίποτε που τον Γιούγκ! Ίσως φταιν οι φανατικοί του θαυμαστές.

Εγώ έμεινα στο Φρόυντ τζιαι ξερόν ψουμίν.

Η πλάκα που παρά ούλλες τες προσπάθειες να μπώ μες τον νακρισσισμόν του τραουδιστή που έβαλες έσιει κάτι που με απωθεί που την πρώτην φοράν που τον εγνώρισα. Ρε επήα να τον δώ σε κονσέρτο, ρέ άκουσα τον τζιαι ξανάκουσα τον, ρέ άκουσα τζιαι εξανάκουσα αυτόν που έβαλες. Μπόφφφ λαλούν τζιαι οι γάλλοι. Ο καθένας με τα γούστα του :))

Εγώ είμαι του Φρόυντ που την ψυχανάλυσην τζιαι του Ξυλούρη που την Κρήτη :))

Ερυκίνη είπε...

@Στροβολιώτης
Εν πειράζει. τζαι το τραούδιν καλόν ένι!!!

@Ασέρας
Καλά ο Φρόυντ είπαμεν εν ο παππούς μας άλλη κουβέντα. Τζαι ο Γιουνγκ έσιει ενδιαφέρον. Εντάξει εν ξέρω πολλά να είμαι ειλικρινής αλλά οι έννοιες όπως τες εκαταλαβα εγώ τουλάχιστον καμνουν νόημαν ειδικά όσον αφορά κάποια κοινωνικά φαινόμενα.

όσο για τον Ψαραντώνη, εν τον είδα ποττέ. συντρομάσσει με λλίον εν η αλήθκεια. Το τραούδιν αρέσκει μου πολλά, αρέσκει μου παραπάνω που τον Χαρούλη, αλλά εν εμπορούσα να έβρω σύντομα βίντεο που να ακούεται αρκετά καλά, έτσι είπα Ψαραντώνης ιτ ις!!
ο καθένας με τα γούστα του, τούτον ξαναπέ το!