Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόσωπο του τέρατος

Ο Χατζιδάκις λαλεί τα ούλλα.

Το τέρας έδειξεν εν τέλει τα δόντια του, ίσως ναν στα τελευταία του (μακάρι δηλαδή). Αλλά ακόμα τζαι αν το τέρας ξιλειφτεί, η πραγματικότητα παραμένει. Το τέρας εγεννήθηκεν τζαι εμεγάλωσεν ανάμεσά μας, γιατί εξεκινήσαμεν σιγά σιγά να του μοιάζουμεν. Τζαι τούτη εν μια σκέψη τρομοκρατική.



ΥΓ: η Ελλάδα γεννά τζαι Αυκά, αλλά ευτυχώς γεννά τζαι πλάσματα σαν τον Χατζιδάκη.

ΥΓ2: γράφω πρώτον πληθυντικό στο κείμενο, όχι λόγω της ελληνικής συνείδησης που κηρύττει ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά γιατί εν αντιθέσει με τον "χτυπημένον" υπουργό μας, εγώ θορώ το το τέρας τζι έσσω μας. Σε νηπιακά βήματα ακόμα αλλά θορώ το. Το ερώτημαν είναι εμείς πόσον του μοιάζουμε?




3 σχόλια:

Moonlight είπε...

Έννεν νηπιακά τα βήματα. Εν ντουγρού κατά τζειαμέ που παμε. Τζι εν φοϊτσιάρικο πολλά.

osr είπε...

το ότι λαλείς ότι εν σε νηπιακόν επίπεδο δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι

στο φεστιβάλ της λάρνακας εμασιερώσαν οι φασίστες τουρκοκύπριο, εκτύπησαν τον κύριο Μιχάλη στην λήδρας, εσύραν μολότωφ στην Λεμεσό τζια παρολιον να κάψουν μετανάστες

ο φασισμός είναι εδώ τζαι οι κυπρέοι απλά κλάνουν

Ερυκίνη είπε...

Moonlight τζαι Osr,

το νηπιακόν επίπεδον αφορούσεν την πολιτικήν τους δράση ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
το ΕΛΑΜ εν σε τζεινην την πρώιμη φάσης της Χρυσής ΑΥγής που εκάμναν τα ίδια πάνω κάτω τερατώδη, αλλά εν είχαν ακόμα 10% στες εκλογές.
Τζαι ευτυχώς εμείς εν είμαστεν σε τζείνον το σημείον που το ΕΛΑΜ έσιει έδρες στη Βουλή ας πούμεν.

Γιατί εν χρειάζεται προφανώς. άμαν έσιεις τον Κουλία τι να σου κάμει ο Λουκάς σταύρου.

Αλλά το νηπιακό στάδιο αναφέρετουν σε τούτο το κομμάτι. Αλλά όπως λαλεί τζαι η Μουν, φαίνεται το πράμαν, ότι πάμεν τζιαμέ ντουγρού. Τελευταίες εκλογές εφκήκαν στα κανάλια (που πριν ποιος τους έχεζε). Εννοώ εξελίσσουνται.

Ο φασισμός προφανώς εν δαμέ. τζαι όπως τζαι στην ελλάδα, εν μας σοκάρει, εσυνηθίσαμεν τον. τζι ας στρουθοκαμηλίζει ο Ιωνάς. Εμείς είμαστεν σε τζείνη τη φάση που μπορούμε να το σταματήσουμεν που το να εξελιχθεί. Αλλά που....