Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Λογοτεχνία...

Πρέπει να έχουν κάποιο αφιέρωμα στον Ντίκενς στον Φιλελεύθερο εν εξηγείται αλλιώς. Ή απλώς πολλά ταλαντούχους δημοσιογράφους που είπαν ας το ρίξουμε στην λογοτεχνία. Αφού που δημοσιογραφία είμαστεν άστα να πάνε.

Παέννετε δαμέ να δείτε τη γλαφυρή περιγραφή ενός δημοσιογράφου σε στυλ Όλιβερ Τουίστ, κοριτσάκι με τα σπίρτα κλπ. 

Φυσικά άλλο λογοτεχνία τζαι άλλο δημοσιογραφία. Εξού τζαι ο συγγραφέας/καλλιτέχνης αναφέρεται στο μωρό με το όνομά του (τουλάχιστον εν τον λαλεί μικρό ρουμανούι, όπως τη μάνα που το όνομα της εν εμπήκαμεν στον κόπο να το μάθουμε. εξάλλου εν ρουμάνα, τούτον εν αρκετό). Λαλεί μας επίσης διεύθυνση τζαι οδό. Ξέρετε ούλλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο αναγνώστης για να παρακολουθήσει την είδηση, άμπα τζαι εσυγχίστηκε με την οδό για το που εν ακριβώς.

Με έτσι αστέρια ο Φιλελεύθερος θα μπορούσε άνετα να μεταλλαχθεί σε λογοτεχνικό περιοδικό. Θα είσιεν ίσως παραπάνω χρησιμότητα. 

ΥΓ: εννά μου πεις αναγνώστη χαράς το θράσος σου να ειρωνεύκεσαι για έτσι τραγικές ειδήσεις. Τζαι εγώ λαλώ σου χαράς το θράσος τους να χρησιμοποιούν έτσι τραγικές ειδήσεις να πουλήσουν τη φυλλάδα τους. έλεος. έλεος.  


4 σχόλια:

Moonlight είπε...

πάντως η λογοτεχνία εν με Ι.
τα άλλα είδαμε τα εχτές ούλλοι νομίζω...

Ερυκίνη είπε...

Χριστέ μου!!!εδιορθώθηκε πάραυτα! Πάει χάννω τα ελληνικά μου τέλεια.

Εγώ πάντως αναρωθκιούμαι που εν τζείνον το πράμαν που λέγεται δημιοσιογραφική δεοντολογία τζαι αν θα εφαρμοστεί ποττέ. Τζαι σιέρουμαι που δεν είμαι κύπρο να τα δω γιατί είμαι σίουρη ότι τα τηλεοπτικά κανάλια θα εκάμαν ακόμα σιηρόττερα.

Elladitissa είπε...

Den kserw kai pollla apo dimosiografia.... pantws auto pou diavasa den legetai oute reportaz, oute dimosiografiki deontologia... Ypervalonta zilo edeikse o suntaktis... Lupoume...

kaisi είπε...

Και όχι μόνο στο φιλελεύθερο αλλά και όλα τα side και τις εφημερίδες να κοιτάξεις, τα ίδια χάλια. Και τα σχόλια από κάτω τραγελαφικά. Η ηλιθιότητα που δέρνει αυτόν τον τόπο είναι απίστευτη.