Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Λλίη βοήθεια στους μάχιμους...

Νομίζω ότι όπως πάει τούτον το μπλόγκ εξελίσσεται σε σταυροφορία ενάντια στην τζοιμισμένη "δημοσιογραφία" τούτου του τόπου (το δημοσιογραφία σε εισαγωγικά τζαι αν ιμπόρετε διαφωνείστε).

Την είδηση εθκιάβασα την που θκυό εφημερίδες στο διαδίκτυο. Τζαι οι θκυό παρουσιάζουν τα πράματα με τον ίδιο τρόπο (η καθημερινή με λλίες παραπάνω πληροφορίες). Πόσον παράξενο ένι που οι πολεοδομικές ζώνες άλλαξαν δύο μέρες πριν τες προεδρικές του 2008 που τον τότε υπουργό εσωτερικών για να μπόρει κάποιος (δεν ξέρουμε ποιος) να χτίσει δίπλα στον Κούρρη.

Επειδή είμαι μάστρος στο προκραστινάσιον τζαι κάμνω οτιδήποτε μα ότιδήποτε να αποφύγω το γράψιμο του γέριμου του διδακτορικού (κατάρα, κατάρα) επία τζαι ήβρα την ανακοίνωση που την εφημερίδα του κράτους, γιατί δεν αθθυμούμουν ποιος ήταν υπουργός τότε, όπως προφανώς δεν θυμούνταν τζαι οι δημοσιογράφοι θκυό μεγάλων εφημερίδων, έτσι για να τους βοηθήσω λλίον.
Ο υπουργός που λέτε ήταν ο Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης.

άτε κοπέλια μάχιμα, τωρά παέννετε τζαι ρωτάτε τον, πως τζαι επάρθην έτσι απόφαση, να αφήκουμεν κάποιον να χτίσει δίπλα που το νερό που πίνουμεν.
Εκτός τζι αν πρέπει τζαι τούτον να το κάμουμεν εμείς.

ΥΓ: πετυχημένο επιχείρημα του τμήματος αναπτύξεως υδάτων. όταν εγίνην το μαρί ούλλοι ελαλούσαμεν μα ποιος παλαβός πάει τζαι βάλλει εκρηκτικά δίπλα που τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό. άμαν γινεί τίποτε σε κάποια φάση τζαι μολυνθεί το νερό που ποτίζει τρεις πόλεις, ενθά φκούμεν πάλε να λέμεν τα ίδια??    

3 σχόλια:

Disciple είπε...


Γιατί οι νόμοι δεν είναι πετσετάκια:)

Που το βιογραφικό του Δρ. Πατσαλίδη:
"Ο Δρ Πατσαλίδης είναι ο συγγραφέας της έκδοσης «Η Εφαρμογή του Κοινοτικού Δικαίου στην τελευταία Κυπριακή Νομοθεσία» (Φθινόπωρο 2007)".

είδες την ειρωνεία; δάσκαλε που δίδασκες

Noor είπε...

Μήπως να παρατήσεις τα Λονδίνα και να επισρέψεις στην Κύπρο να γίνεις εσύ η μάχιμος δημοσιογράφος που μας λείπει; Αφού περνά σου! Τι καλύτερο έχεις να κάνεις δηλαδή;

Ερυκίνη είπε...

Καλημέρα σας.
ούφφου, υποφέρω από έλλειψη ίντερνετ. πρέπει να βουρώ στες βιβλιοθήκες να υποκρίνουμαι ότι δουλεύκω :))).
τωρά είδα τα σχόλια σας κοπελιές. Δεσποσύνη, εν τα έξερα τούτα να είμαι ειλικρινής. βασικά για να μπόρεις να παίζεις με το νόμο πρέπει να τον ξέρεις τζιόλις. άρα αν μη τι άλλο ο Δρ. Πατσαλίδης έσιει τες γνώσεις για να κάμνει έτσι δουλειές :))).

Νοορ, εσκέφτηκα το σε κάποια φάση. ελαλούσαμεν το με έναν παρέα που εβρέθηκεν τζαι τζείνος βέλγιον. τζείνος είσιεν την ιδέα βέβαια, για ανεξάρτητην πληροφόρηση, αλλά είμαστεν τζι οι θκυό άσχετοι τα γέριμα, με τη δημοσιογραφία εννοώ. Εννά μου πεις τζείνοι που κάμνουν δημοσιογραφία εν σχετικοί? τι να πω. εννά το σκεφτώ !!
προς το παρόν στα Λονδίνα κάμνω ελιόπιττες !! τζαι καλές τζιόλις :)))