Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Για τη θάλασσαν...

Βασικά εν έσιει μεγαλύτερη ξεφτίλα να είσαι κάτοικος νησιού τζαι να μεν μπορείς να πάεις σε οποιοδήποτε σημείον του νησιού να χρησιμοποιήσεις τη θάλασσα επειδή εν ιδιωτική περιουσία του οποιουδήποτε.

Εν υπογράφω συχνά ψηφίσματα, αλλά τούτον υπέγραψα το:
http://reclaimthesea.org/kypros-aktogrammi-psifisma/

Κυρίως γιατί εθκιάβασα στου Γρηγόρη ότι τα άτομα που επήραν την πρωτοβουλίαν επίαν στη Βουλήν τζαι επήραν τες πρώτες 4000 υπογραφές σήμερα, οπόταν όσες παραπάνω τόσον το καλλύττερον. Εννοώ ένας αρκετά μεγάλος αριθμός μπορεί να ελάλεν κάτι παραπάνω. Ας μεν ξεχνούμεν ότι εν πολιτικοί τζαι μετρούν τες ψήφους.

Τέλοσπάντων, το νομοσχέδιον για την κατηγοριοποίησην της θάλασσας τζαι των παράκτιων περιοχών ως ακίνητη περιουσία προς πώληση πάει στη Βουλή για να ψηφιστεί την άλλην εφτομάδαν στες 20 του μήνα. Ως τότε έχουμεν λλίον τζαιρό να γινούν παραπάνω οι υπογραφές.

Εννά γινεί τίποτε; ρωτάς. Απαντώ σου εν ιξέρω, αλλά αν εν τούτον το μιτσίν πράμαν που μπορούμεν να κάμουμεν, γιατί όι;

Τζαι οι μπλόκκερς υποθέτω μπορούμεν να κάμουμεν ακόμα έναν πράμα, να κρατούμεν τέθκοια θέματα στην συζήτηση, τζείνα τα θέματα που τα ΜΜΕ μπορεί να μεν ασχολούνται ιδιαίτερα. Ας κάμουμεν εμείς λλίην ενημέρωσην. Εγώ εν θα ξερα ότι η ψήφιση εν τόσον σύντομα αν δεν το εθκιάβαζα στο μπλόγκ του Γρηγόρη. Γι'αυτόν βάλλω το τζι εγώ δαμέ.

ΥΓ: τζαι μεν ψωνίζεσαι ρε κυπραίε (που ψωνίζεσαι γιατί εν υποκατηγορία τζαι τούτη) με τες μαρίνες τζαι τα γήπεδα γκόλφ τζαι τες πολυτελείς επαύλεις πας το τζύμμαν. τούτα ούτως ή αλλιώς χτίζουνται/γίνουνται για τους ξένους (τζαι εγχώριους) πλούσιους. Για σέναν το πολλύν πολλύν να κάμουν έναν στάρμπακς/κοστα κάπου κοντά για να μπόρεις να κάθεσαι τζαι να αγναντεύεις ίνταλως ζιουν οι πλούσιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: