Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Απολογισμός τριμήνου

Αστεία αστεία έσιει 3 μήνες που την τελευταία φορά που έγραψα δαμέ. Εν ξέρω τι με έσπρωξε να γράψω σήμερα, ο εκνευρισμός υποθέτω.


εάν αναρωθκιέσαι αγαπητέ αναγνώστη/ αναγνώστρια που και πως με βρίσκεις σήμερα, wonder no more.


Το λοιπόν
- εξακολουθώ να είμαι στα Λονδίνα μαζί με τρομοκράτες και κομμουνιστάς. Ναι ναι ακόμα και οι κυράτσες στο κενσιγκτον Λέιμπορ λαλεί σου. Το πόσο διασκεδαστική εν η πολιτική τωρά τελευταία δε λεγεται.
- Εγκατέλειψα το άντρο του χιπστερισμού και μετακόμισα με βαριά καρδιά στα προάστια. Οι γιατί εσιει τίποτε ο καινούργιος τόπος έτο γιατί πλέον σηματοδοτείται η αρχή του τέλους. Πρώτα έρχεται η δουλειά η φουλ ταιμ, το σπίτι με τη βεράντα τζαι τη λλιη παραπάνω βολή τελοσπαντων μετά τα κοπελλουθκια κλπ κλπ. Το πέρασμα στο μικροαστισμό με λλια λόγια.
- εξακολουθώ να σιοκάρω κόσμο στο εργαστήριο χωρίς φόβο και χωρίς πάθος
- πάω τριφτή στη δουλειά που περιλαμβανει συναντησεις στες οποιες δεν καταλάβω τίποτε τζαι αντί (σαν ένα φυσιολογικό πλάσμα) να πω παιθκια σορρυ αλλά δεν έχω ιδέα τι λαλείτε, απλά γνεφω καταφατικά τζαι λαλώ ναι θα το κάμω τζαι τούτο (νομίζω η μόνη λύση εν να παραιτηθώ πριν το deadline. Η παραίτηση ακουεται μου πιο πιθανή που το να παραδεχτώ άγνοια. Είμαι που τούτους).
- τι άλλο; α ναι αψιουριζουμαι. Αφόρητα, ασταμάτητα. Πέντε φορές το δευτερόλεπτο.
Τζαι έτσι ξέρω ότι ηρτεν το καλοτζαιριν...
άλλοι φραπέδες τζαι παραλίες, άλλοι πάρκα τζαι χαρτομάντηλα....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερυκίνη,

Μια – δυο απορίες: Ποιοι εν οι κομμουνιστές των Λονδίνων;
Επίσης (επειδή προφανώς έχασα επεισόδια) τι εστί «χιπστερισμός»;

Gandalf

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου γκανταλφ!

Για τους κομμουνιστές στο Λονδίνο: Καλή ερώτηση! Τζαι εγώ απορώ:)). Πέραν του αστείου το Λονδίνο από ότι φαίνεται ψηφίζει παραδοσιακά εργατικούς (τώρα πόσο κομμουνιστές εν οι εργατικοί άλλο θέμα). Ειδικά στες γειτονιές μου ανατολικό Λονδίνο που εσιει πιο φτωχό κόσμο/εργατική τάξη οι εργατικοί κερδίζουν πάντα άνετα. Πέραν της εργατικής τάξης βέβαια νομίζω τούτη τη φορά εψήφισαν εργατικούς και πολλοί που εν αντίθετοι με το μπρεξιτ.

Χιπστερισμός εν η επικράτηση των χιπστερ οπου χιπστερ βάλε τύπους με μούσι καρό πουκάμισο τιράντες, παπιγιον τζαι παπούτσια διχα κλατσες. Για παράδειγμα. :)))

Ερυκινη

Ανώνυμος είπε...

Ερυκίνη,

Επανέρχομαι με νέες απορίες και ευελπιστώ ως Λονδρέζα που είσαι πλέον να μπορέσεις να μού τις λύσεις…
Γράφεις (μού): «…στες γειτονιές μου ανατολικό Λονδίνο […] εσιει πιο φτωχό κόσμο/εργατική ταξη…». Υποθέτω τότε ότι στο δυτικό Λονδίνο (σε αντίθεση με το ανατολικό) θα κατοικούν πιο εύπορα στρώματα της λονδρέζικες κοινωνίας. Τότε πώς και στον “Πύργο της Κολάσεως”, το πολυώροφο κτίριο Grenfell Tower που βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο και καταστράφηκε ολοκληρωτικά από φωτιά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά (με 17 νεκρούς μέχρι τώρα, 74 τραυματίες με 18 από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση και δεν ξέρω κι εγώ πόσους αγνοούμενους), ζούσαν ως επί το πλείστον μετανάστες (προφανώς δεύτερης και τρίτης γενιάς) και κάποιοι άγγλοι, μάλλον χαμηλά αμειβόμενοι;

Gandalf

Υ.Γ.: Μπορεί ο Gandalf να θεωρηθεί ως ένας χίπστερ;

dreamer είπε...

θα απαντησω εγω του Γκανταλφ αφου επεσα πανω. Τις ημερες του γεγονοτος πολλοι ειπαν οτι τα θυματα επληρωσαν την επιθυμια τους να μεινουν σε μια περιοχη που κανονικα δε θα εσηκωνε η πουγκα τους. Το Κενσινγκτον ειναι μια "καλη" περιοχη αλλα υπαρχουν τουντα συγκεκριμενα μπλοκς που εν πιο φτηνα (επειδη εν παραμελημενα, ακαταλληλα κτλ)

Dreamer