Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Εφτά θανάσιμα αμαρτήματα - συμπληρωματικό

μεν ανησυχείτε εν θα μιλήσω τζι άλλο για μένα...
απλά εξέχασα να καλέσω τζι άλλους στο παιχνίδιν, τζαι καλώ τη φιλενάδαν την kalioush, τζαι κάτι τρομερούς τύπους, το Δούκα και τον ΠΛΑΝΗΤΑ, αλλά τζαι όποιον άλλον έσηει διάθεση, να αποκαλυφτούν τζαι τζείνοι!!! (σόρυ ρε παιθκιά εν ξέρω να βάλλω συνδέσμους, εν κάτω στα δεξιά σας).

3 σχόλια:

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Δεν το χω παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι, οπότε... μέσα!

1. Όσο περισσότερο μου αρέσει η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα μου τόσο μακρύτερα βρίσκομαι από αυτήν. Ή όσο απομακρύνομαι μ'αρέσει πιο πολύ... Και όχ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Σε κάποια φάση πρέπει να αποφασίσω τι από τα δύο συμβαίνει για να τελειώνουμε με το ζήτημα.

2. Αισθάνομαι ότι το τραγούδι-σύνθημα που σημάδεψε τη γενιά μου, αλλά και εμένα προσωπικά, είναι το ΔΕ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

3. Έχω ευμετάβλητη συμπεριφορά. Υπέρ του δέοντος.

4.Δεν μπορώ να αντισταθώ σε μία όμορφη γυναίκα, σε ένα ωραίο φαγητό και σε ένα βαθύ ύπνο.

5. Είμαι οκνηρός (τεμπέλαρος με περικεφαλαία)

6. Είμαι ΠΑΟΚ (αρρώστησα από μικρος και δεν γίνομαι καλά με τίποτε)

7. Θα ήθελα να ήμουν ευθύτερος με τους ανθρώπους, ειδικά σε ζητήματα που ξέρω ότι θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση και γι'αυτό το αποφεύγω για να μην γίνομαι πικρόχολος. Από τη μικρή μου ζωή έχω συνειδητοποιήσει ότι η παρρησία είναι σωτηρία.

Αυτά τα ολίγα. Και παρακαλω να αλλάξει ο αριθμός "7 θανάσιμα αμαρτήματα" γιατί παραπέμπει στην Θύρα 7 του Ολυμπιακού. Και τα 4 αμαρτήματα καλά είναι, δεν θα μας ξεμπροστιάσετε και εντελώς κυρία μου!

Ερυκίνη είπε...

Κύριέ μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Να σας ξεμπροστιάσω!!!

όσο για τον Ολυμπιακό... απολογούμαι, αλλά θα έπρεπε να κάναμε το παιχνίδι "107 αλήθειες για μένα" για να μην πέσουμε σε αριθμό θύρας....

μου άρεσε πολύ το 7άρι σου αγαπητέ...
ως ΠΑΟΚτζή να σε ρωτήσω κάτι; έχουν όλες οι ελληνικές ομάδες τέτοια ευφάνταστα συνθήματα όπως η δικιά σας ή πρωτοπορείτε στον τομέα;

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Νομίζω ότι είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο αξίζουμε δικαιωματικά το πρωτάθλημα. :S