Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Paolo Nutini

Επειδή η σχέση μου με τη μουσική περιορίζεται στο να ακούω μουσική στο ραδιόφωνο όταν ξυπνώ, όταν ντύνουμαι, όταν διαβάζω, όταν ξεκουράζομαι κλπ κλπ. εν έχω ιδέα πόσον γνωστός εν τούτος ο άνθρωπος στους πιο σχετικούς, αν τον ξέρετε εσείς, εγώ πάντως εν τον έξερα. το όνομά του άκουσα το πρώτη φορά όταν μου είπαν "εννά έρτει τούτος ο τύπος στες Βρυξέλλες που τραγουδά κάτι μεταξύ μπλούζ και σόουλ, έρκεσαι να πάμεν;"

Καταρχήν να πω ότι ο Paolo Nutini, αν τζαι εκαρτέρουν τον τουλάχιστον μεσήλικα, εν έναν κοπελλούδιν γύρω στα 20, άτε 22-23. Τζαι σκέφτεσαι. Πως γίνεται ένας τόσον νεαρός τύπος να τραουδά μπλούζ; Ε, μετά που επία στη συναυλίαν εκατάλαβα. Κάποιες φωνές εν προδιαγεγραμμένες φίλε μου. τούτος ο μιτσής εν μπορεί να τραουδά τίποτε άλλον.

Γιατί ο Paolo Nutini έσιει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνή. Τζαι μιαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπάντα, με κιθάρες, σαξόφωνο, τρομπέτα, όλα τα καλά. Έσιει βέβαια τζαι έναν κακό συνήθειο, ονομάζεται αλκοόλ. Υποθέτουμε δηλαδή ότι ήταν πίττα, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν τζαι μαστούρα (σόρυ αλλά εν μπορώ να ξεχωρίσω τις δύο καταστάσεις). Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας εκαρτέρας πότε εννά σωριαστεί στο πάτωμα. Αλλά εν εσωριάστηκε. Τζαι ενώ εν εξόρτωσεν (= κατάφερε) να μας πει μιαν σωστή πρόταση, "Hello brussells" ας πούμεν, τα τραούθκια του είπεν τα ούλλα κανονικότατα. Έθελα να πάω να τον αρπάξω που το γιακά τζαι να του πω "ρε κουμπάρε έτσι διαμάντι που έσιεις τι το σπαταλάς τα γέριμα; σταμάτα να πίνεις." Τέλοσπάντων.

Ο Paolo Nutini κυρίες και κύριοι:



Τζαι προς το τέλος της συναυλίας εκατάλαβα επιτέλους ποιος εν ο Paolo Nutini, γιατί είπεν μας (πλέον ήταν σαφώς πιο νηφάλιος, τζαι ετραγούδαν πραγματικά καλά. Αλλά ΠΑΑΑΑΡΑ πολλά καλά) τούτον το τραούδιν, που εν πολλά γνωστόν ρε.



Life is good and girls are georgious... τραουδά ο Νουτέλλας τζαι εγώ πάω για ύπνο.

Όβερ...

6 σχόλια:

bestman είπε...

Δεν τον έχω δει live (που να έρτει δαμέσα, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του - καλα, εκτός από σένα και μένα) αλλά έχω ακούσει μερικα τραγούδια του (π.χ. Candy) και είναι πραγματικά αξιόλογος

zappa είπε...

O Paolo Nutini einai o teleytaios mousikos pou anakalypse o megalos paragwgos Ahmet Ertegun (gnwstos ws paragwgos twn Led Zeppelin), pragma pou shmainei oti to paidi prepei na exei megalo talento.....

Leni είπε...

Δεν είχα ιδέα, μερσί μποκού!!

Τι ωραία μουσικούλαααα!!

Ερυκίνη είπε...

@bestman
μάνα μου...χαίρομαι τοοοοσο πολύ που τον ξέρει κάποιος!!! Είναι αξιολόγος, όντως. Και το live του ήταν πολύ ωραία εμπειρία γιατί με την μπάντα και ο τρόπος που τραγουδούσε ήταν λιγότερο mainstream από τα official version. τζαι εκτός που τούτα που έβαλα, που εν τα πιο γνωστά του, έσιει κάτι κομμάθκια πολλά ιδιαίτερα. Τζαι ούλλος ο κόσμος εχόρευκε. Εθύμιζεν λλίον άλλην εποχήν το σκηνικό!!! Που να ρτει μάνα μου κύπρον;;; Μακάρι, αλλά....

@ζάππα
φίλε μου, καιρό να σε ακούσω. δεν ξέρω τον κύριο που λες, αλλά φαίνεται ότι ο άνθρωπος ξέρει να διαλέγει. Το παιδί έχει ταλέντο ρε, απογοητεύτηκα που το αφήνει έτσι. Μεν την ελάχιστη προσπάθεια εψές ετραγούδαν τόσον ωραία, δηλαδή φαντάστου πως θα εν άμαν προσπαθήσει εσκέφτουμουν.

@ Λένη

Ντε ριέν ή κραχ-εν-νταχ που λαλούμεν δαμέ στα flanders (αν εν όντως έτσι δηλαδής!!)

zappa είπε...

dystyxws o kyrios ertegun ayth th stigmh einai ligo pio nekros apo oti 8a eprepe,kai adynatei na ton proseksei

Ανώνυμος είπε...

xerw toooon. en kalos o gerimos!