Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Νέο μπλοκ

Επειδή η δημιουργία εσυνέπεσε με την ημέρα αναχώρησης προς την πατρίδα τζαι επειδή το καλωσόρισμα δαμέ κρατά τουλάχιστον ένα 24ωρο, εκαθυστέρησα να πάρω χαπάριν ότι εξεκινήσαμεν.

Καινούργιον μπλοκ με τη σύμπραξη πολλών κύπριων μπλόκκερ (τζαι τιμή μου που με ελάβαν τζαι μέναν υπόψην) ξεκινά με σκοπό τη δημιουργία μιας φωνής, ή μάλλον ενός τόπου που μπορούν να μιλήσουν ούλλοι όσοι πιστεύκουν πως εν καιρός να διευθετηθεί το Κυπριακό για το καλό ούλλων μας. Ένας χώρος ουδέτερος κομματικά, με ανθρώπους που διάφορους ιδεολογικούς τζαι πολιτικούς χώρους, ηλικίες, κοινωνικό υπόβαθρο τζαι απόψεις με μια κοινή πεποίθηση, ότι ρε γαμώτο μπορούμεν να έβρουμεν μια λύση τζαι ήρτεν η ώρα να το κουντήσουμεν το πράμαν όσον πάει. Που τον τζαιρόν που εξαναξεκινήσαν οι συνομιλίες, φκαίνει πάλε προς τα έξω μια φωνή αντίθεσης, αντίθεση προς τη λύση. Με βάσιμα τζαι αβάσιμα επιχειρήματα, με υπερβολήν μερικές φορές. Ήταν τζαιρός να ξεκινήσει να ακούεται τζαι μια υποστηρικτική φωνή. Τζαι σιέρουμαι που είμαι μέρος της.

Η επανένωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συνθηκών (όχι απαραιτήτως τον τέλειο, εν έσιει έτσι πράμαν πιον), εν πράμαν εφικτόν, φτάνει να το πιστέψουμε, να αρκέψουμεν να το σκεφτούμαστεν τουλάχιστον ως πιθανότητα, να το συζητούμεν ψύχραιμα τζαι λογικά. Στο www.epanenosi.com

2 σχόλια:

Sike είπε...

καλά γραψίμια, αν και που μιαν πρωτην μαθκιάν που έριξα, τούτο το "Ένας χώρος ουδέτερος κομματικά, με ανθρώπους που διάφορους ιδεολογικούς τζαι πολιτικούς χώρους" χρήζει αναθεώρησης :) μόνο που το url καταλάβει κανείς ότι αποκλείεται να φιλοξενούνται διαφορετικές ιδεολογίες

party pooper, sorry :P

Ερυκίνη είπε...

καλημέρα. Ναι. Τείνουμεν την επαναπροσέγγισην να την κατηγοριοποιούμεν κομματικά τζαι ιδεολογικά, τζαι εν λογικόν γιατί άτομα που κάποιες συγκεκριμένες ιδεολογίες εν θα εθέλαν ούτε να κοντέψουν στο εν λόγω βλογ. Αλλά θέλω να πιστεύκω (εν είμαι η διαχειρίστρια) ότι εάν κάποιος αντίθετης ιδεολογίας με επιχειρήματα, όχι βρισιές, επροσέγγιζε τους διαχειριστές για να γράψει εν θα του λαλούσαν όι.

Εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κόμμα τζαι καμιά ιδεολογία τζαι εν βάλλω τον εαυτό μου σε καμιά πολιτική ομάδα. Τζαι νιώθω άνετα να πω ότι συμμετέχω σε τούτον το πράμαν, εννοώ εν νιώθω ότι χρωματίζουμαι με το συγκεκριμένο μπλοκ, όπως θα ένιωθα εαν επίεννα σε εκδηλώσεις για την επαναπροσέγγισην ας πούμεν.

Αλλά έσιεις δίκαιον. Γενικώς. Τζαι μεν λαλείς σορυ, οι πάρτυ πουπερς συνήθως λαλούν σοφά πράματα!