Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Απορία IV

Γιατί κανένας άντρας, από καμία εθνικότητα, δεν μπορεί να συλλάβει την έννοια "φιλία με γυναίκα", έτσι, σκέττη-νέττη ρε παιδί μου;

10 σχόλια:

Αιθερας είπε...

Επειδή εν γίνεται : )

Σοβαρά, όταν ένας άντρας έρτει κοντά με κάποιαν, αμέσως σκέφτεται το επόμενο βήμα.
Ειδικά άμα την γουστάρει, εν μπορεί να το δεί μόνο σαν φιλία.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει τούτο είναι: ή να κρατήσει απόσταση που την αρκή τζαι όι πολλές φιλίες, ή να μεν μπορεί να τη δεί ερωτικά επειδί εν την γουστάρει γενικότερα (εμφανισιακά ας πούμε)

Αλλά έχουμε το, τι να κάμουμε. Εν σκεφτούμαστε με το σωστό κεφάλι πολλές φορές. Τζαι όπιος το αρνηθεί εν πελλάρες που λαλεί.

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται.
Άντρας ... βιολογικά.
Εγω κοπέλα φίλη όπως το λαλείς εν έχω.

Τ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος μου είπε πρόσφατα πως είναι αυτόματο: μόλις ο άντρας δει μια γυναίκα αυτόματα σκέφτεται το σεξ. Πέρνει τους 3-4 φορές να τους περάσει ή δεν τους περνά καθόλου (που είναι και το συνηθέστερο)

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

DNA, έτσι απλα!

Μουσικό διακείμενο: http://www.youtube.com/watch?v=VeZ-k-pPi9M

Leni είπε...

Χεχεχεχεχε

Ερυκίνη είπε...

@Αιθέρας
φίλε μου τούτον που λαλείς ισχύει τζαι για τες γυναίκες. άμα γουστάρεις κάποιον εν μπορείς να τον δεις φιλικά. Το θέμαν εν ότι οι γεναίτζες, στην πλειοψήφιαν τους τουλάχιστον, εν τους γουστάρουν ΟΥΛΛΟΥΣ. τούτον που λαλείς δηλαδή, εν ότι άμαν μια γυναίκα έννεν ιδιαίτερα ωραία, μπορεί να έσιει όσους άντρες φίλους θέλει. Εγώ που δυσκολεύκουμαι, να το πάρω ως κομπλιμέντο;

@τιμούρ
μα γιατί ρε φίλε μου; γιατί όχι; νομίζω εν πολλά ωραίον πράμαν να έσεις γυναίκες φίλες. Σκέττες. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την παρέα με άντρες, σκέττη νέττη φιλική, αν τζαι μερικές φορές καταλάβω ότι δεν είναι και πολύ σκέττη νέττη.

@ανώνυμος
έννεν παράλογο τούτον που λαλείς. πάντως για τες γυναίκες εν ισχύει. Όι για τες παραπάνω τουλάχιστον. Εν ξέρω μπορεί να έχουν δίκαιον τζείνοι που λαλούν ότι πάντα υπάρχει κάτι υποβόσκον. Ξέρω γω;

@ΠΛΑΝΗΤΑΣ
ένα θα πω. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! θα με κάμεις να στραφω στο χριστιανισμό ρε πλανητάρχη. Τι ήταν τούτον πρωίν πρωίν; Ομολογώ ότι ο στίχος "έστειλες το είναι μου στην Εντατική" άγγιξε με βαθύτατα. Κύριε ελέησον.!!! Τζαι 5 σταυροκοπήματα!

@Λένη
γελάτε με τον πόνο μου. μπράβο!

Diasporos είπε...

Επειδή η σεξουαλικότητα του άντρα δέ διαχωρίζεται που τα συναισθήματα της συμπάθειας ποτέ της. Δέν είναι κακό, είναι φυσικό πράμα. Αν είναι άτομο ψαγμένο λλίο αφήννει το tension να θρέψει την επικοινωνία, αλλιώς έρχονται παρεξηγήσεις. Για τους παραπάνω όμως εν αδύνατο.

ο ύποπτος είπε...

Γιατί που την στιγμή που εγίνειν ένα αρσενικό τζιαί ένα θηλυκό πλάσμα το αρσενικό εβούραν το που πίσω. (Ναι εσει εξαιρέσεις αλλά ξέρεις τι λαλούν). Γιατί έτσι ήταν κατασκευάσμένα. Τζαί επεράσαν που τότε εκατομμύρια χρόνια. Τζιαι η εμφάνιση του Homo οϊ μόνο δεν άλλαξε τα πράματα αλλά τα εκλέπτυνε ακόμα πιο πολλά. Έτσι έγιναμεν το μόνον είδος (τουλάχιστον έτσι νομίζουμεν) που δεν συνευρίσκεται μόνο για αναπαραγωγή αλλά τζιαί για ευχαρίστηση.

Αλλά εν τζιαί το άλλον: Εν επίες καμμιά φορά στην εκλησιά ή τζιά στο παζάρι τζιαί να δεις δκυο γέρους να εν μαζί 60 χρόνια τζια ακόμα να εν σαν τα φιλικουτούνια; Εν δεν ενει τουτον η μεγαλύττερη φιλία τότε τι ένει;

alkmanas είπε...

Κάποιος ασύγκριτα σοφότερος από όλους μας, είπε ότι το ανώτερο επίπεδο της φιλίας είναι ο έρωτας/το αντίστοιχο στην πολιτική το είπε γνωστός επαναστάτης, αν θυμάται κανείς/τι πειράζει λοιπόν το πως τη βλέπουμε τη γυναίκα;
Β.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

enen paralogo na iparxi tuto t prama...ala en lio pola diskolo dioti oi antres skeftonte oligon t diaforetika pu mas!!!giafto k en lio diskolo na ipar3ei!!!