Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αθκιανός παπάς....

....θάφκει τζαι τους ζωντανούς λαλεί η μάνα μου

τζαι γω σήμερα που είμαι αθκιανή έθαψα στον κήπο μας μιαν μαείρισσαν αυκολέμονο, μαζί με την αυτοπεποίθηση της μαείρενας που με δέρνει.

Γιατί φίλε αναγνώστη σήμερα που το πανεπιστήμιον εν κλειστόν (εν αργία λόγω της γιορτής ενός Αγίου, είμαστεν καθολικόν πανεπιστήμιον ίντα μπου θέλεις ???), όπως κάθε νοικοκυρά (δούλα και κυρά) εκμεταλλεύτηκα την αργίαν τζαι επία στο πλυντήριο, επλυνα τα ρούχα μου, σκοπεύω actually να τα σιδερώσω τούτην τη φορά (έτσι για αλλαγή) τζαι έδωξεν μου να κάμω αυκολέμονον, λόγω βροχής και κρύου τζαι τραφκιέται τέλοσπαντων.

Που πας μωρή ξυπόλητη στ'αγγούρια (που λαλούν οι φίλοι καλαμαράες);;; Να βράσω αυκόν εν τα κατεφέρνω τζαι εννά αυγοκόψω τζιόλις.....

Τελοσπαντων, κανονικά η σούπα εν για τον κήπο για να αποτελειώσει τζαι τα θκυό φκιόρα που εγλυτώσαν που το κρύο, αλλά ας όψεται η πείνα που με δέρνει τζαι το στομάσιην μου που ότι λάχει κατεβάζει....

Τζαι τωρά που γραφω το ποστ πιάννει με η κρισάρα... τι έπαθα επιτέλους; μιλώ για ρούχα, σιδέρωμα, αυκολέμονο (!!!). what the f**k??? έκοψα τα τζιν τόνικ, τζαι πίνω μπύρα κεράσι, τζαι φεύκω που τα μπαρ πριν τες 12 (τούτον εν λλίορον ακόμα τζαι για μένα)....

Εννά πάθω κατάθλιψην αλόπως...

Νομίζω εν ώρα για το επόμενο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα να μου φτιάξει το κέφι (η πόρωση των τελευταίων ημερών, καλά τι πόρωση; ψύχωση... κατουρώ που το γέλιο μιλούμεν... ).

Γεια χαρά. Φιλάκια ρουφηχτά!

ΥΓ.: τούτον εν το 200ο μου ποστ από ότι εσυνειδητοποίησα. να μου ζήσω!!

5 σχόλια:

Moonlight είπε...

Ρουφηχτά φιλάκια! χαχα
Να σου ζήσει. :p
Cheers!

fotinos pantognostis είπε...

Xipoliti st' agkathia..

Sta aggouria einai "gimni" :)))


de variesai, ti psychi ehei mia avgolemoni?? alloste den einai ki efkoli ipothesi..

Ερυκίνη είπε...

@moonlight
ευκαριστώ ρε μάνα μου, να σε καλά!! Φιλάκια ρουφηχτά!

@φωτεινός παντογνώστης
ού μάνα μου..... να' σαι καλά άνθρωπε μου... εσαντάνωσα τες παροιμίες;;;;; αν είναι δυνατόν! Εν πάω καλά τωρά τελευταία με τα πράγματα που ποστάρω, πρέπει να είμαι λλίον πιο προσεκτική, να διασταυρωνω αν μη τι άλλον τα πράματα που γράφω. Εν που εν ξέρω κανέναν καλαμαρά δαμέ τζαι έχασα επαφήν με τη γλώσσα!!!
Την αυγολέμονη έφα την τζαι εν είπα κουβέντα!! σιγά ολάν, τζι αν είσιεν λλίον αυγόν μέσα τι πειράζει; θα την ξαναδοκιμάσω, είμαι επίμονη εγώ.
τζαι ξυπόλητη στα αγκάθια, ή γυμνή στα αγγούρια (αλήθκεια τι πάει να πει με τούτον ο ποιητής;)

Ανώνυμος είπε...

τραχανάς μανα μου ...εν πιο ευκολη δουλειά...λίγο νερούδι..λίγο χαλουμούδι και ετέλιωσες...διαφορετικά τζαι οι στιγμιαίες ....μες το φακελακι καμνουν τι δουλειά τους!

Ερυκίνη είπε...

πόσον τραχανά ρε kalioush? πόσον; μιαν αλλαγήν θέλεις την. Οι έτοιμες είναι μια αηδία τζαι μισή. Ετοιματζίδικες σούπες τζαι σάλτσες για μακαρόνια εδοκίμασα τες πρώτες μου μέρες δαμέ. Αηδία. καλλύττερα η κομμένη αυκολέμονη.!