Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Brain wash

Έτσι το ελαλούσαν το κομμωτήριο. Άρεσεν μου, ήβρα το έξυπνον για όνομαν κομμωτηρίου τζι ειπα ας πάω δαμέ. πρώτη φορά σε κομμωτήριο δαμέ, εν τζαι έκαμνεν διαφορά. ούλλα τα κομμωτήρια ανεξαρτήτως κόφκουν κκελλέν, έτσι είπα ας δοκιμάσω έναν ολάν τζαι θορούμεν... γιατί η ρίζα έφτασεν στο γόνατον εν επίεννεν άλλον...


Πρώτον χτύπημαν της μοίρας. Η κομμώτρια δεν εκατείχεν γρίν αγγλικά. Δεύτερον χτύπημαν. Ήταν μιτσιά. Στην Κύπρον τα μαλλιά μου σταθερά κάμνει μου τα η κυρία Κ., που τον τζαιρόν που ήμουν μωρόν.... εν μου εξανάτυχεν να εμπιστευτώ το μαλλίν σε νεαρήν κομμώτριαν, αλλά λαλείς άτε.... ας δώσουμεν μίαν ευκαιρία.
Τζαι αρκέψαμεν συνεννόησην μετά νοηματικής για το χρώμαν. έπρεπεν να το καταλάβω τζείνην την ώραν ότι εχαθήκαμεν κάπου στη μετάφρασην, αλλά τα γέριμα ίσια σήμερα ήβρα να δείξω αισιοδοξίαν. Αλί και τρισαλί όταν το εκατάλαβα ήταν πλέον αργά.

Τζαι να μιλούν ούλλοι ολλανδέζικα τζαι να μεν καταλάβω γρι. Να με βάφει η κοπέλα τζαι να ρωτά συνέχεια τον κομμωτή δίπλα διάφορα πράματα. Αμάνα μου εσκέφτηκα, πόσην τύχην; Τζαι γριν αγγλικά ΤΖΑΙ ατζιαμίνα; Μετά ήρτεν τζι ο κομμωτής τζαι έπιασεν της τη βαφή που τα σιέρκα τζαι έβαφεν με τζείνος. Άμανα μου εν μαθητευόμενη αλόπως, τζαι έκαμεν μου τζαι το μίγμαν της βαφής. Να δούμεν τι θα φκεί.... Στην ώραν του λουσίματος εκατάλαβα ότι κάτι επίεν λάθος, γιατί ο κομμωτής σαν έλουνεν το μαλλίν, έπιασεν μιαν τούφαν, έδειξεν την της άλλης κοπέλας δίπλα τζαι είπαν κάτι σιγά, αλλά που το ύφος εκατάλαβα ότι εν ήταν σχόλιο τύπου "δε ίντα γαμάτον μαλλίν έκαμα".
Τζιαμέ εκατάλαβα.

Αχ κυρία Κ. μου, που να σαι κυρία Κ. μου, τι τζι αν δεν εκατάφερες μιαν φοράν να μου κάμεις το μαλλίν μονόχρωμον, μιαν ζωήν δίχρωμα...
τωρά που μου το εκάμαν το μονόχρωμον, αλλά κατάΜΑΥΡΟ, τι εκατάλαβα, α; όι πέτε μου....
Έθελα να εκφραστώ τζείνην την ώραν (που το είδες κόρη μου το ανοικτό καστανό με λλίον ξανθό μέσα;;;), αλλά άτε.... στα μαθήματα ολλανδέζικων εν μας εμάθαν ακόμα βρισιές.

Τέλοσπαντων, αποφάσισα να δω ρε παιδί μου το πράμαν που τη θετικήν του πλευρά. Αν μη τι άλλο τωρά μπορώ να πω ότι έχω το ίδιο χρώμα μαλλιού με αγαπημένους κινηματογραφικούς κι όχι μόνο χαρακτήρες.
3/4 από νύφη του Φρανκεστάιν

50% Κρουέλλα
100% Addams Family
Θηλυκός Σνέιπ με λλιόττερην ξινίλα

Φυσικά επειδή έχω το κακό συνήθειο να κυκλοφορώ αχτένιστη, μάλλον κάτι τέθκοιον θα μου ταίριαζεν καλύτερα...


Φυσικά θα μπορούσα να είχα άλλες κακές συνήθειες τζαι να ήμουν πολλά σιηρόττερα...

Πάλε καλά να λαλούμεν, πάλε καλά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ahaha...me gia tote t kenourgio louk!ama eftasa sti photo me t pr snape epe8ana pu t gelia:)

Kato Ydata είπε...

Brain wash. Monon psixologo than ton elkie to onoma.

eisai kopella!

na ksereis oti ta mathimata ksenon glosson ta krineis me vasei to ti sou mathainoun prota. ennoeitai oti ta top, ksekinoun me tis pio xrisimes plirofories pou sou eksasfalizoun to eu zein sou tziamai pou eisai.

e, tziai fkale tziai kamia foto na se doume ala cruela. to stariliki to eishes pou tziairo, ora na anadeixteis!

Ερυκίνη είπε...

@Νεκατωμένη
ευχαριστώ ρε... προσπαθώ να συνηθίσω... ευτυχώς το μαλλίν εν λλίον πιο μακρύν τζαι εν μπορεί να με ταυτίσει κάποιος αμέσως με τον Σνέιπ!!!!

@Κάτω ύδατα
θα βγάλω για φωτογραφία για σένα, αποκλειστικά!! Λαλείς τωρά με το μαύρο μαλλί να ανοίξει ο δρόμος για μια λαμπρή καριέρα; ίσως για τες μαύρες κομμωδίες, τα φιλμ νουάρ, το γκοθ ρεύμα (άμα ξεκινήσω να φορώ τζαι μαύρα θα μπόρω να το παίζω γκοθού, ροκού, μεταλλού. δεν είναι άσχημο).
όσο για τες βρισιές, Ο Βέλγος παρέας εψές, αφού επροσπάθησε να μεν παρηγορήσει ότι τα μαλλιά εν πολλά ωραία τζαι παν μου (μέγας ψεύτης), ότι εννά ανοίξουν με τον ήλιο (ποιον ήλιο; παίζουν με τον πόνο μου), μετά έμαθε μου 2-3 βρισιές στα ολλανδέζικα, έτσι συμπληρωματικά με τα μαθήματα.!!!!

Ερυκίνη είπε...

διόρθωση ορθογραφικού λάθους
κομμωδίες = κωμωδίες (πε πε για τα κομμωτήρια εξεχάσαμεν τζαι την ορθογραφίαν)

Moonlight είπε...

διόρθωση ορθογραφικού λάθους
κομμωδίες = κωμωδίες (πε πε για τα κομμωτήρια εξεχάσαμεν τζαι την ορθογραφίαν)---> Αν κρίνουμεν που τούτον, εδούλεψεν το brain wash. Έντζεν κομμωτήριον που ήταν, εν under cover lab, με πειράματα κλπ που ήταν!!!
Αχ, τζαι πρέπει τζι εγώ να παω τούτες τες μέρες τζι εν τα ξέρω.....