Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ημέρα της γυναίκας

Γενικώς τες ημέρες που έχουν να κάμουν με κάτι εν τες πολλοακολουθώ, εν με ενοχλούν που υπάρχουν, αλλά εν τες ακολουθώ. Οι "σκοποί" που με ενδιαφέρουν, τζαι ασχολούμαι μαζίν τους (γιατί εν μπορείς να ασχολείσαι με τα πάντα), ενδιαφέρουν με πάντα. Υπάρχουν όμως κάποια πράματα που με ενοχλούν.

Έναν που τούτα εν το λουλουδικόν την ημέραν της γυναίκας. Ή ακόμα σιηρόττερα η αντίδραση των γυναικών την ημέρα της γυναίκας. Εντάξει τούτον νομίζω εσταματήσαν να το κάμνουν ευτυχώς (το "πρέπει να φκούμεν έξω να δείξουμεν ότι είμαστεν φιλελεύθερες γυναίκες", λες τζαι ελευθερία εν το να πάεις μόνη σου χωρίς τον άντρα/γκόμενο σου στα μπουζούκια να χορέψεις πας τα τραπέζια, what the fuck???).

Τελοσπαντων, τζείνον το λουλούδιν, το "θέλουμεν να σας δείξουμεν πόσον σας εκτιμούμεν", φακκά μου. Ενοχλεί με. Εν υποκριτικό. Πως το λένε; Τζαι εν λαλώ ότι ο συγκεκριμένος που σου διά το λουλούδιν εν σε εκτιμά.....

Αλλά.... συγγνώμην τζιόλις..... όσον ζούμεν σε μιαν κοινωνίαν που γεννά κοπελλούθκια σαν τζείνον τον 15χρονο που πριν λλίες μέρες εμάθαμεν στες ειδήσεις ότι ανέβασε στο Φατσοβιβλίον έναν βίντεο μιας 13χρονης, για πλάκα ή δεν ξέρω τζι εγώ για ποιο λόγο, εγώ το λουλούδιν δεν το πιστεύκω. Τζι όσον ζούμεν σε έναν τόπον που η αντίδραση του μέσου Κυπραίου (τζαι Κυπραίας) θα είναι α) μα πόσο χαζή ήταν τούτη η μιτσιά ή β) πόσον τσούλα ήταν τούτη η μιτσιά, αλλά κουβέντα για τζείνον τον μιτσήν, που μπορεί να εξευτελίζει έτσι έναν άνθρωπο.... το λουλούδιν δεν το θέλω.....

(τζαι εν αναφέρω το συγκεκριμένο συμβάν επειδή εν το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα σε τούτον τον κόσμο, ούλλοι ξέρουν το τι υποφέρουν οι απανταχού γεναίκες, αλλά γιατί εν έναν καθόλου σπάνιο φαινόμενο για γυναίκες όλων των ηλικιών σε τούτες τες τοοόσο εξελιγμένες χώρες που τα τιμούν τα δικαιώματα των γυναικών. Τα δικαιώματα των γυναικών φίλοι άντρες, έννεν απλά πράματα που εκερδίσαν επειδή επαλέψαν. Εν πράματα που έρκουνται με τη φύση τους ως άνθρωποι. Τζι όσον δεν μπορείτε να σεβαστείτε μιαν γεναίκα ως άνθρωπο, με ούλλη τη σημασία της λέξης άνθρωπος, τα δικαιώματα μας εν τα τιμάτε.)

1 σχόλιο:

Diasporos είπε...

Συμφωνώ. Θεωρώ το προσβλητικό να υπάρχει "μέρα" της γυναίκας. Είναι σάν να τη στάχτη στα μάτια. Η γυναίκα είναι το ιερότερο όν της δημιουργίας και όσο την καταπατά η ιστορία, τόσο δέν πάμε μπροστά στη γή.