Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

AMMOS

το καλλύττερο beach bar του νησιού.Τζαι όι έννεν επειδή τζιαμέ συχνάζουν τα καλλύττερα τζαι πιο ακριβά γυαλιά ηλίου τζαι μαγιά (μετά των σωμάτων που τα περιφέρουν βεβαίως). Ούτε επειδή τζιαμέ θα έβρεις τους πιο τέλεια μαυρισμένους κυπραίους, τζαι τα πιο τέλεια γυμνασμένα σώματα (το Άμμος εν τακτική η εκδρομή του Συλλόγου Γυμναστηριασμένων Κύπρου). Ούτε επειδή τζιαμέ παίζει μουσική του κλαμπ νυχθημερόν, ούτε καν επειδή τζιαμέ έσιει άσπρους σιονάτους καναπέδες μες τες λετσιασμένες τες άμμους (μόνον εμέναν κάμνει μου βλακεία το κονσεπτ έννεν?).Εν επειδή τζιαμέ θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, με ενδιαφέροντα πράματα να σου πουν, ενδιαφέροντα ταλέντα τζαι δεξιότητες.Εγώ ας πούμεν εγνώρισα κάποιον που μπορεί να κάμνει ούλλους τους ήχους των διαφόρων μάρκων αυτοκινήτων τζαι μοτόρων (πχ. ο ήχος του Subaru, του Isuzu του διπλοκάμπινου, της harley) με το στόμαν τζαι την παλάμην του....

μάνα μου ο καθένας ότι ξέρει καλόν ένι. Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε τζι άμαν πεινάσεις πιάστηνε.ΥΓ. στο Άμμος επία θκυό φορές. τζαι στες θκυό απόλαυσα ένα μόνο, που καθαρόν μαζοχισμόν ίσως, το βλέμμα των απανταχού τρέντηδων. Τζείνον το αποδοκιμαστικόν που ξεκινά που τες παλιοπαντοφλούες μου, προχωρά στον ττόρον μου τον πράσινο τον διαφημιστικό με το ψαρούιν, στες μιλλούδες που κρέμμουνται ποτζεί ποδά, στα μωβ μυωπικά γυαλλιά τζαι καταλήγει στα άθλια μαλλιά μου. Τζείνον που φωνάζει "τι κάμνει τούτη δαμέ;" Ίσως γιατί αντιλαμβάνουμαι ότι τζείνοι νιώθουν πιο άβολα να είμαι ανάμεσά τους από ότι εγώ. Ίσως γιατί θέλω να δείξω ότι έσιει τζαι φυσιολογικούς ανθρώπους που παν στην θάλασσα τζαι γουστάρουν να δείχνουν ούλλες τες μίλλες τους. τζαι εν οκ.

5 σχόλια:

www.mplogk.com είπε...

Το Share on Μπλόγκ είναι ο απλός, εύκολος και άμεσος τρόπος για να μοιραστείτε με τους χρήστες και επισκέπτες του Μπλόγκ ένα άρθρο, ή κάτι ενδιαφέροv που βρήκατε στο διαδύκτιο.

Απλά, προσθέτετε τη διεύθυνση, τίτλο και περιγραφή και αυτόματα κοινοποιάτε σε όλη την κοινότητα, στο Facebook, Twitter και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες, δίνοντας τη δυνατότητα να το κάνετε γνωστό, αλλά και να αυξήσετε τους επισκέπτες σας.

Σας περιμένουμε στο http://www.mplogk.com

Moonlight είπε...

Εγώ επήα 2 φορές, μια σε πάρτι ενός φίλου τζαι μιάν οφ σίζον που ο κόσμος ήταν ντυμένος οπότε δεν είδα την απουσία μύλλας. Τότε δεν είχε πολλούς τέθκιούς κλασάτους μη χέσω, τζαι το καλοκαίρι δεν συχνάζω σε τέθκια, αλλά ίβεν ιφ, τζίνοι ήταν να νοιώθουν πιο άβολα παρά εγώ όπως είπες. Σιγά μην σκάσω!

Ανώνυμος είπε...

ma pu en touto kale??
ego pantos tora pu en na pao piso! tze anipomono gia t sinantisi me ilio kai ammo en na paro je tin kolara mou mazi mou! en nmz na eshi prb knas ene?:P
eee me ta gialia re erikini mou kala je mporeis!ego ama t fkalo aspume en 8oro intza!fakous mias xrisis je ise bomba!

Eólica είπε...

Το ΑΜΜΟΣ είναι ο ορισμός της σνομπαρίας τζιαι της δηθενιάς. Τζι εγώ τα ίδια με σένα νιώθω κάθε φορά. Έρκεται μου να γελώ βλέποντας τους Κυπραίους να μου ντύνουνται τα καλά τους για να παν να φαν τζιαμαί μες τα τάγκα τούγκου (με τα μωρά μαζί στο πανάκριβο καροτσάκι να υποφέρουν). Πάντως τούτο που άκουσα είναι ότι η κουζίνα τους είναι ΛΕΤΣΑ ΧΤΙΤΖΙΟΝ, μεν φάεις ποττέ που τζιαμαί, τούτο ακουσα το που υπάλληλο που εδούλευκε τζιαμαί. Ο δε ιδιοκτήτης γκράντε αρχίδι απ'ότι κυκλοφορεί, μιλούμε καμία αίσθηση του σωστού μάνατζμέντ. Αλλά τι να πεις; Ώσπου τα περιοδικά τύπου TIME OUT διαφημίζουν το ως το ΧΟΤ ΣΠΟΤ του νησιού με τις τέλειες ξαπλώστρες-καναπέδες τζιαι οι μαννοί οι Κυπραίοι συνεχίζουν να πηαίνουν, θα συνεχίσει τζζιαι το άμμος να υπάρχει.

Joshoua είπε...

Σύλλογος Γυμναστηριασμένων Κύπρου