Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Από το Σεφέρη στο Σάκη...

συγγνώμην αγαπητό αναγνωστικό κοινό (μυριαααάδες) για το απότομον της υπόθεσης, αλλά σε ετούτον το βλογ έτσι το πάμεν. Συνοχή: καμία

και επιστρέφω με ερώτημα, ουσιαστικό, σοβαρό και γυναικείο (κατακρίβειαν τζαι αντρικόν).

Τι κάμνεις αλήθκεια άμαν δεν πάεις με τίποτες όμως την παρέα του φίλου σου (κυρίως τζεινες τες φίλες που ήταν πρώην φιλενάδες ή φιλενάδες wannabe ή παλιοί έρωτες);;; Τζαι τι κάμνεις όταν έρτει τζείνη η ώρα που η παρέα του φίλου σου θα αποφασίσει ότι θέλει να κάμετε ούλλοι μαζί διακοπές;;; αλλά εσύ εν θέλεις;;;

Όι πέτε...

Update 15:01:

επαθα που λαλείτε ενα ψιλοπανικό πριν 5 λεπτά όταν εθθυμήθηκα ότι η επαφή/γνωριμία/σχέση, συνηθίζει να προσπαθεί να θκιαβάσει το μπλοκ μου χρησιμοποιώντας το Google translator τζαι αγχώθην ολίγον τι. έβαλα που λαλείτε το κείμενο στο google translator να δω το μέγεθος της βλακείας μου. Ε, να πω την αλήθκεια μου με τούτη την μετάφραση εν νομίζω να καταλάβει τζαι πολλά!

From Seferis in Saki ...

pardon dear readers (myriaaaades) for the ablation of the case, but in this circumstance the smallpox so pamen. Consistency: no

and return to a question, substantial, severe and female (katakriveian used to be and male).

How are you alithkeia Aman goes with anything but the companionship of your friend (especially Jane them friends who were former girlfriends or wannabe girlfriends or old love)??? Used to be and how are you when Jane ertei time the friends of your friend decides that wants to Kametas oulloi holiday together??? but you want that???

By Pete ...

4 σχόλια:

Moonlight είπε...

Όοοοο....εν δύσκολη η περίπτωση σου...
Τζαι οι θκυό πρέπει να κάμετε υποχωρήσεις.
Θα πάεις μαζί του(ς) αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα έχετε χρόνο οι θκυό σας όι ούλλη μέρα τάστι μίτσι κότσι με την συνοπαρτζιάν.
Μόνο τούτο μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκαμνα αν ήμουν στη θέση σου μάλλον.




(Καλάν οκ, μπορεί τζαι να έκαμνα καφκάν τζαι να μεν επήεννα ατ ολ)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα πήγαινα μαζί τους, αλλά χωρίς καβγάδες. Απλά θα έλεγα πως εμένα αυτή η σύνθεση δε μου κάνει, κι αμα θες εσύ πήγαινε.
Και θα έλεγα επίσης να κανονίσουμε άλλες διακοπές οι δυο μας χωρίς αυτούς.

Noor είπε...

Απορώ πάντως πού έμαθε ο translator κυπριακά: τι κάμνεις --> how are you!

Το να πας μαζί τους αλλά να είσαι όλο αγκαλιές και σιροπιαστά φιλιά με τον γκόμενο σου (για να σκάσουν οι άλλες / καταλάβουν ποιος είναι το αφεντικό / σημαδέψεις την περιοχή σου) φαντάζομαι δεν παίζει ως σενάριο λόγω στυλ ή /και κυπριακής ανατροφής; Πάντως ούτε να πάει μόνος του λέει.

Άσχετο τώρα: ποιός αθκιασερός σχεδιάζει διακοπές μες στον Οκτώβρη μπορείς να μου πεις;

Ερυκίνη είπε...

χαχα καλημέρα σας!!
ελπίζω η επαφή/γνωριμία/σχέση να μεν βάλλει τζαι τα σχόλια στο μεταφραστή!

Νομίζω ότι πολλά διακριτικά θα κάμω τούτον που λαλεί η Κρότ, θα πω δηλαδής ότι προτιμώ να πάμεν τα θκυό μας παρά με τους υπόλοιπους.

Αγαπητή Noor, το μόνο που σίγουρα δεν παίζει είναι τα σιρόπια, εν μπορώ να μπαίνω σε έτσι διαδικασίες!!! όσο για το ποιος σχεδιάζει διακοπές, εννοούμε διακοπές των Χριστουγέννων (ξέρεις χριστούγεννα λευκά κάπου σε κάτι βουνά στην Αυστρία) τζαι άμαν πάεις στο Λονδίνο σε πληροφορώ ο Αης Βασίλής είναι από τώρα πρώτη μούρη!!