Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εργασιακά ζητήματα

Τι που οι άλλοι ασχολούνται με τες συμβάσεις, τες αυξήσεις, τες περικοπές τζαι τα επιδόματα.... εμείς το χαβά μας
Γιατί εμείς αγαπητέ αναγνώστη έχουμε σοβαρά ζητήματα στην εργασία και ερωτήματα που πραγματικά ταλανίζουν τους εργαζόμενους στην ερευνητική μας ομάδας.

Και ερωτώ.....

μετά τα συγκλονιστικά κουπέπια που έκαμα την προηγούμενη φορά τι θα κάμω φέτος στο international dinner party που να είναι τυπικό ελληνικό/κυπριακό (θα είναι σύμπραξη με την ελληνίδα συνάδελφο) και τσας πιο εύκολο που το τύλιμαν των κουπεπιών;;;;

τα γέριμα έχουμεν μιαν φάουσαν παραδοσιακά πιάτα. Τι να πρωτοθκιαλέξεις;;;

(έσιει μιαν φράσην που ταιρκάζει σε έτσι περιπτώσεις, αλλά εν την λαλώ γιατί αντρέπουμαι)

ΥΓ: αν έσιει κανένας καμιάν καλή συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες, ευχαρίστως θα την πάρουμε, γιατί ούτε εγώ ούτε η Ρ. εκάμαμεν ποττέ, αλλά τρώωωωωμεν τους..... καλά να σαι

3 σχόλια:

Sike είπε...

μουσακας, μακαρόνια του φούρνου, κιοφτέδες, σουβλάκια τζιαι γύρος εν τα πρώτα που μου έρκουνται στο μυαλό ως both ελληνικά και κυπριακά.

ελύshιασα τωρά >:[

Leni είπε...

Τταβά!! Σύρνεις τον μες στο φούρνο τζαι ξιάννεις τον! Έχει συνταγή μες στα Ιστομαγειρέματα.

Moonlight είπε...

Είδα έναν στο food network που έκαμεν ένα πράμα σαν γύρο. Σε ποτζίντο ασημοσινάκι που λαλεί τζαι μια φίλη, έβαλε στράσεις μαριναρισμένο κοτόπουλο, πιπεριές τζαι κρομμύθκια, πάλε κοτόπουλο τζαι τομάτες νομίζω, τζαι έψησεν το τζαι έσhησεν το σινούιν που γυρώ τζαι απλά έκοφκεν το κάθετα τζαι εσέρβιρεν με τζατζίκι σε πίτα ελληνική.
Αλλά οκ, εν πιο κκονσέπσιοναλ τούτον.
Αν σας περνούν τα μακαρόνια του φούρνου νομίζω εν καλά.