Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θέλω να πω κάτι...

αλλά δεν ξέρω τι. Εν φκαίνει τίποτε με συνοχήν τζαι νόημαν.
Το μόνον που ξέρω εν ότι τωρά τελευταία η καρκιά μου τζι ο νους μου έννεν στο Βέλγιο ούτε στην Αγγλίαν, αλλά κάπου εκεί στη Μεσόγειο. Τζαι όι έννεν η θάλασσα που με τραβά. Εν τούτη η επώδυνη ενοχή του θα έπρεπε να ήμουν τζιαμέ. Τζαι εν ξέρω τζαι τι στα ανάθεμα θα έκαμνα.

ΥΓ: είχα ένα όραμα προχτές έτσι όπως επερπάτουν μες τα νερά. είχα έβρει κάπου λαλεί σου τον αρχιεπίσκοπον τζαι έφτυσα του (κανονικά... ρέχχαν) τζαι άρπαξα του τζείνον το σκατόν που κουβαλά συνέχεια το χρυσοποικιλτο το μαρκούτζιν τζαι είπα του "άμαν το πουλήσουμεν εν θα πιάει τίποτες; έτσι για την κεο ρε γαμώτο."

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pragmatika den mporeis na skefteis poso poly symfwnoume.. kapoioi patoun panw stin agia trapeza pleon kyriolektika..
exei kairo p se diavazw alla se auto den mporousa na min sxoliasw..
ai geia s:)
elena

Noor είπε...

Εγώ πάλι χαίρομαι που δεν είμαι εκεί και που όλα αυτά περνούν μόνο ξυστά από τα αυτάκια μου. Φαντάζεσαι να είσαι Κύπρο, να τους ακούς ολημερίς και οληνυκτίς και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα; Προτιμώ να έχω την ψυχική μου υγεία...

postbabylon είπε...

O traoullos anakatonei mou ta stomasia mou.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι αρχιεπίσκοπος, είναι αρχιεπίσκροφος...
Χ.

Moonlight είπε...

επέθανε με το τελευταίο σχόλιο!
θορώ ούλλα τούτα που συμβίνουν τελευταία στην Κύπρο τζαι νεκατσιώ μας.

Ερυκίνη είπε...

ελενα, φκαριστώ σου για το σχόλιο. είναι αυτό που μας ενώνει που λένε, ο αρχιεπίσκοπος (κατάρα, κατάρα).

αααχ, Noor μου, το πιο μεγάλο βάσανον εν τούτος ο διχασμός που θέλεις να είσαι τζιαμέ (τζι ας μεν μπορείς να κάμεις τίποτε) τζαι παράλληλα εν θέλεις με τίποτε να είσαι τζιαμέ. Εν αλήθκεια, θκυό χρόνια σχεδόν δαμέ, ανακάλυψα τι εν η ψυχική ηρεμία αλλά τα γέριμα εν μπορείς να μείνεις μακριά τζιόλις. είναι αυτό που η πόλις σε ακολουθεί (ή ο αρχιεπίσκοπος).

Ποστ, Χ. τζαι Μουνλαιτ,

νομίζω ότι ούλλοι εφτάσαμεν στα όρια της αηδίας με τούτον, ακόμα τζαι οι κοτσιακάρες της εκκλησιάς. Μήπως το επόμενο βήμα εν το να οργανώσουμεν παγκύπρια απεργία χριστιανών. Να μεν κατεβαίνει πλάσμαν στες εκκλησιές τζαι σελίνιν στους δίσκους, έτσι που πίκκαν. πως διαδηλώνουν οι άλλοι στο σύνταγμα; εμείς στην αρχιεπισκοπή να πάμεν