Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ημέρα θλιβερή

Σήμερα ούλλη μέρα εκάθουμουν σε αναμένα κάρβουνα, τίποτε δουλειάν εν έκαμα.

Τωρά εννά μου πεις, ίντα μπου αγωνίας? εν εσού που ννα τα πιερώσεις?

όι, εν η αλήθκεια εν αγωνίουν για τα χρωστούμενα της ελλάδας (είτε έτσι είτε γιουβέτσιν εν πολλά τζαι έννεν τζαι που την πούγκαν μου άλλωστε), εξάλλου οικονομολόγος εν είμαι, τζαι δεν καταλάβω τι θα ήταν καλόν τζαι τι θα ήταν καταστροφικό να γινεί (αν τζαι εκπαιδεύτηκα τωρά τελευταία, ως τζαι τον αναθεματισμένον τον Economist θκιαβάζω τον μονορούφιν). Τζείνον που ξέρω εν ότι η πλειοψηφία του λαού εξέφρασεν με όποιο τρόπον εμπόρεν την άποψην της (μια τζαι η δυνατότητα δεν τους εδόθηκεν ούτε να ψηφίσουν για το Μνημόνιο σε δημοψήφισμα, που για μέναν εν μέγιστο εθνικό θέμα, ούτε καν να ψηφίσουν σε εκλογές άλλους εκπροσώπους), τζαι τούτη η άποψη αγνοήθηκεν εντελώς που μιαν Βουλήν των Αντιπροσώπων που στο τέλος της ημέρας δεν αντιπροσωπεύκει κανέναν. τζαι εν τζαι λαλώ, μπορεί ο λαός να έσιει απόλυτον μα απόλυτον άδικον (εξάλλου οι πολλοί πολλές φορές μπορεί να κάμνουν λάθος), τζαι τζείνοι οι 155 να έχουν απόλυτο δίκαιο. μπορεί. το θέμαν εν ότι η απόφαση δεν ήταν απόφαση του λαού, δεν ήταν απόφαση που εκπροσωπεύει την πλειοψηφία του λαού τζαι όσο σωστή τζι αν (μακάρι) αποδειχτεί να ένι, σίουρα μα σίουρα εν ήταν δημοκρατική.

τζαι μπορεί να λαλούν ότι σήμερα εσώθηκεν η Ελλάδα (για λλίον και αν), ή οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης που εσούζουνταν. Το σίουρον ένι ότι δεν εσωθήκαν ούτε η δημοκρατία, ούτε καν τα προσχήματα ...

είναι να μεν στεναχωρκέσαι?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όπως το λαλείς. Εν πολλά θλιβερό να ζεις εδώ. Να σε πνίει το δίκαιον τζιαι να μεν σε ακούει κανένας. Θυμούμαι όταν ήρτα δαμέ γεμάτη όνειρα τζιαι χαρά που θα έμενα μόνιμα στην Αθήνα. παραπέμπω σε σε τούτη τη φωτογραφία http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/193338/i-dunami-tis-eikonas/

Ο Θεός να μας λυπηθεί , γιατί εν νομίζω να το κάμει κανένας που τούτους (πολιτικούς)

Ανώνυμος είπε...

Ίντα κόμα να δεις τη συμπεριφορά της αστυνομίας, στη σημερινή (σσ. χτεσινή) πορεία. Να γεμώνει χημικά που το Κολωνάκι μέχρι κάτω χαμηλά στου Ψυρρή, να μεν μπορεί να αναπνεύσει πλάσμα, τζιαι να κλαίσιν μιτσιοί μεγάλοι, Γιαπωνέζοι.

Περισσότερα στο μπλογκ μου...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σώθηκε η Ελλάδα, αλώθηκε η Ελλάδα

Joshoua είπε...

Ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος.
Απλά εσυνάξαν μου το ledras.com χωρίς να πάρω χαπάρι τζιαι τωρά διαμένω στο ledras.net. Η σελίδα είναι πλέον στο http://new.ledras.net.
Γυρίζω τα blogs να το πώ σε τζείνους που με κόφτει.
Κίσες εντ χάγκς.

Ερυκίνη είπε...

όι μάνα μου. Μα γίνεται έτσι πράμαν????
ευκαριστούμεν για την ενημέρωση. θα αλλάξω το σύνδεσμο.
Αααα. τζαι να σου ζήσει βρε !!!