Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Έχουμε και λέμε...

Τούτην την εβδομάδα ανακάλυψα ότι...

1. ΔΕΝ έχω ζωή σε τούτην την παλιοχώρα εκτός που γραφείο-σπίτι, σπίτι-γραφείο (μήτε έναν έστω πλάσμα να του κλαφτώ ότι εν έχω ζωή λάιβ, κλαίουμαι στα skype, στα MSN τζαι στα email)

2. ΔΕΝ έχω υπόθεση ως επόπτρια μάστερ (γιατί διώ την ελευθερία στους άλλους να κάμνουν μόνον ότι θέλουν, αν δεν θελουν να καμουν τιποτε, νοτ μαι φολτ)

3. ΔΕΝ εχω τσιανς να ξεπεράσω τούτην ούλλην την κοπροσκυλλίασην τζαι την αναποφασιστικότητα για να τα καταφέρω να τελειώσω ποττέ τούτον το γέριμον το διδακτορικό

4. ΔΕΝ τα καταφέρνω με τίποτε να κάμω αφέλια σαν τζείνα της καφετέριας του ΠανΚυ (άδε τωρά κριτήριο ποιότητας), αν τζαι εν η αλήθκεια βελτιώννεται η γεύση όσο το παλεύκω

5. ΔΕΝ έχω γούστο στες σειρές, σύμφωνα με τον Β., γιατί θορώ The Bing Bang theory τζαι αρέσκει μου τζιόλας.

Παρόλα αυτά:

6. ΕΧΩ (μετά που 2 κύκλους Bing Bang theory) από ότι φαίνεται τζι εγώ λλίον OCD τζαι ναι, είμαι νερντ τελικά. Νερντ της ψυχολογίας. Τζαι του SPSS (ξου ξου ξου) τζαι του προγραμματισμού (ξου ξου ξου).

7. ΕΧΩ πέραση στα ποστ-αντολεσεντ Βελγούθκια, τζαι τυγχάννω φλερταρίσματος στην καφετέρια σε στύλ αμερικάνικη teen comedy, νεαρός-αγχωμένος-ντροπαλός-ζητά-από-καρακουκλάρα (εγώ είμαι τούτη)- να κάτσουν-μαζί-στο-τραπέζι-να φαν-λαντζ (μόνο που εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ 18 τζαι έχω τζαι καπετάνιον, σχέση εννοώ με τον ΚΚ, άρα τι να το κάμω, ααα?) Στην καφετέρια του ΠανΚυ γιατί εν μου εκόντευκεν κανένας όταν έπρεπε? (ίσως γιατί εβούττουν μες τα αφέλια;)

8. ΕΧΩ (όσον ανώμαλον τζαι τρομακτικόν τζι αν ακούεται) κάπου μέσα μου κρυμμένο (αυτό ήταν το πόρισμα της μίνι αυτο-ανάλυσης που ακολούθησε του συμβάντος) μητρικό ένστικτο, γιατί είδα τυχαία τούτον το βίντεο. Τζαι, αν είναι δυνατόν, εγεμώσαν τα μμάθκια μου. Καν γιου μπιλιβ ιτ? εγώ όι.


Τζαι το σιηρόττερον που ούλλα ένι ότι ΔΕΝ έχω καν περίοδο...

7 σχόλια:

Xippasmeni είπε...

Καταρχάς παράλογο είναι να ΜΕΝ σου αρεσκει το μπιγκ μπανγκ θεορι!! Εσσει κανένα που εν του αρέσκει η Ειμι τζαι ο Σελντον;;;
Το βιντεουι εν πολλα κιουτ!!! μανα μου ρε! εν εξύπνησε το δικό μου ενστικο αλλά εθυμηθηκα τα παιδικά μου χρόνια που το εβλέπαμε με την Πρασ ανελιπος!!

p.s C is for Cookie!

Ανώνυμος είπε...

cute okie ala oi na 3ipnisei to diko mou! oso mporei pu ise axomeni alopos je giafto sivenei m emena pantos kapies fores!

Noor είπε...

'Τζαι το σιηρόττερον που ούλλα ένι ότι ΔΕΝ έχω καν περίοδο...'
Για πόσο καιρό μιλάμε ότι ΔΕΝ έχεις; Αν είναι πάνω από ένα μήνα και μυξοκλαίς και με το βίντεο (χαριτωμένο όντως, αλλά όχι να σου ξυπνούν πρωτόγονα ένστικτα), τότε πρέπει να το κοιτάξεις.

Ο καλαμαράς συγκάτοικος ακόμα να εμφανιστεί; Θα μπορούσες να του παραπονιέσαι εκείνου για την ανύπαρκτη ζωή σου. Και φαντάζομαι θα αναλάμβανε δράση αμέσως!

᾽ΔΕΝ τα καταφέρνω με τίποτε να κάμω αφέλια σαν τζείνα της καφετέριας του ΠανΚυ ᾽
Ούτε εγώ. Γιατί οι κεφτέδες τους; ΜΙΑ φορά τους κατάφερα. Γενικώς αν είχε ένα πράμα καλό εκεί ήταν το φαΐ. Τώρα έχει γίνει πανάκριβο by the way. Άκου μου δεκάευρο για να φας μεσημεριανό...

Πρασινάδα είπε...

Το Μπιγκ Μπανγκ Θιορι μπάι φαρ το αγαπημένο μου! Ταυτιζούμαι απόλυτα!

Ανώνυμος είπε...

Κάμνουν αφέλια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;;;;; Θα αναθεωρήσω την άποψη που είχα ότι εν κάμνουν τίποτε του χαϊρκού τζιμέσα :Ρ

Ερυκίνη είπε...

Καλημέρα σας!
Ξιππασμένη,
ποια εν η Ειμι?? εν εφτασα αλόπως τζιαμέ ακόμα!

Νεκατωμένη,
ναι νομίζω ήταν η κατάθλιψη των ημερών, τόσον έθελα για να με πιαν τα ζουμιά

Νοορ,
εννοούσα αυτή την εβδομάδα που είμαι στα κάτω μου είμαι στα χάλια μου, ότι δεν εξηγείται που τες ορμόνες της περιόδου, μεν μου αφτέννεις τωρά φωθκιές. που το βιντεούι του 1 λεπτού εν παεις στην αιωνιότητα (τζαι μια μέρα). Ο συγκάτοικος που σεμπτέβρη.
τζαι όι να το παινευτώ κιοφτέδες καταφέρνω τους. Τζαι εν τους πιερώννεις έναν έναν λες τζαι εν γρουσάφι, σαν στο ΠανΚυ. Γιατί δεν διαμαρτύρουνται οι φοιτητές απορώ.

Ινβίκτους,
που τον τζαιρόν που ήρτα δαμέ αναθεώρησα για τα φαγιά της καφετέριας. Εντάξει εννοείται κρέας εν ετόλμας να φάεις (δεν ετρώετουν), αλλά στο ΠανΚυ τουλάχιστον έσιει ρύζι, αφέλια με πουρκούρι, φατζιήν (σχετικά καλή), κιοφτέδες τζαι με κειμά τζαι βέτζι (πολλά ωραίους μάλιστα), τζαι θυμούμαι γιουβέτσιν ωραίον είσιεν, τζαι γεμιστά οκ είσιεν. απλά εν τζείνον το κόφκω κκελλέν ιφ γιου νοου γοτ ι μιν.

Ανώνυμος είπε...

Μιαν βέτζιν μιαν γιουβέτζιν δηλαδή χεχεχε