Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αφιερωμένο εξαιρετικά

(τόσες αφιερώσεις τωρά τελευταία ούτε το ράδιο τον τζαιρό που ήμασταν μιτσιοί, τότε που αν σου άρεσκεν κάποιος έκαμνες αφιέρωση στην εκπομπήν που άκουεν ούλλον το σχολείο του στυλ, "στον ξανθό άγγελο του Γ3, μίλα μου αύριο στο διάλειμμα"....)

στην κολλητή Μ.#2 που για κάποιο λόγο λατρεύει τούτον το τραούδιν (τζι έφαεν το παιριπαίξιμον της ζωής της, σόρυ α) τζαι στην φιλενάδα την Κάλιουsh που την εθθυμήθηκα μόλις το είδα, που έθελεν να κάμουμεν flash mob στη Λευκωσία (εγώ εξακολουθώ να είμαι μέσα, αν έβρουμεν αλλο 190 πλάσματα)....

τέλοσπάντων τούτα γίνουνται στο Βέλγιο μέσα μέσα



ΥΓ. σόρυ ρε κοπέλια για την παντελή απώλεια επαφής με την κυπριακή πραγματικότητα, έννεν εκ προθέσεως, εν που εν το ξαδέρφιν στην πόλη τζαι κάμνουμεν τουρισμόν, τζαι πετώ σε λλίες μέρες για Βοστώνη, τζαι εν είμαι σε φάση να ακολουθήσω τον παραλογισμό της Κύπρου.... καλά ας είμαστεν ειλικρινείς, εν εντελώς εκ προθέσεως (το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βλέπετε)

7 σχόλια:

kaisi είπε...

ΜΕΣΑ!! Να το οργανώσουμεν! YES YES YES!!!!

Moonlight είπε...

είμαι τζι εγώ μέσα.... ειδικά τωρά που θα αρχίσω να γυμνάζουμαι τάχα και θα είμαι ΠΚΙΟ ΦΙΤ, είμαι μέσα σhέρκα πόθκια.

Κακοπερνάς θωρώ σε α....

Theopemptou είπε...

Ήθελα και εγώ να κάνω έτσι αλλά μετά από μια σειρά από συναντήσεις απέτυχα να βρω κάποιο .... ιδέες ευσπρόσδεκτες για το που θα βρούμε το κόσμο να το κάνει.
Σκεφτόμουν την ημέρα περιβάλλοντος 05 Ιουνίου ή εβδομάδα κινητικότητας 16 με 22 Σεπτεμβρίου ...

kaisi είπε...

@Theopemptou
Θκιό ππαλιές:
Σχολές χορού πολλές. Αλλά δεν είναι ανάγκη να καταφύγουμε σε αυτές αν χρησιμοποιήσουνε μια χορογραφία που την ξέρουν πολλοί. Πχ καλαματιανός. Γιατί όχι? Εγιμε ήδη με το συρτάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=UhDgpXWkFHE
Ετσι δε χρειάζονται πρόβες που είναι δύσκολο να οργανωθούν.

Τόπος: Πρέπει να έχει μεγάφωνα. Η Ληδρας και η μακαρίου έχουν. Το ίδιο και το MALL.

Μπορεί να διαδοθεί ευκολα μέσα από τα μπλόγκς, το facebook, και το twitter.

Πρέπει μια ομάδα να κάνει την αρχή. Αν είναι γνωστός ο χορός 5-10 άτομα φτανουν για να το ξεκινήσουν και να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι

Ερυκίνη είπε...

ού έσιει τζιάλλους που ενθουσιάζουνται :))). Καισίν τζι εγώ νομίζω ότι άμαν κάμουμεν κάμποσην διαφήμισην με το ίντερνετ μπορεί τζαι ναν καλή φάση.
εν τω μεταξύ δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως χορός, μπορεί να είναι ότιδήποτε στην ουσία. αλλά νομίζω ένας χορός με πολύ απλά βήματα θα είναι μια χαρά (θα είναι εύκολο να βρούμε υποθέτω).
Εν ωραία η ιδέα του κ.Θεοπεμπτου να εν σε μέρα που να σημαίνει κάτι κιόλας, μόνο παρακαλώ ναν σε μέρα που θα είμαι τζι εγώ κύπροοοοοοο (τα χριστούγεννα εν παίζουν α ???)

kaisi είπε...

Θα μπορούσε να γίνει ενα τώρα το Σεπτέμβρη που λέει και ο κ. Θεοπέμπτου ότι έχει και έναν συμβολισμό, και αμα γίνει η αρχή είναι πιο έυκολο να οργανωθεί κατι ακόμα μεγαλύτερο τα Χριστούγεννα!

Ο χορός εν φάν! Πάντως ο λόγος που πρότινα κάτι σαν τον Καλαματιανό ή το συρτάκι είναι ότι είναι δυσκολο να συντονιστούν πρόβες για να μαθουν πολλοί τα βήματα. Οσο απλά και να είναι κάποιος συντονισμός χρειάζετε.

Ενώ με κάτι ευρεως γνωστό μπορεί να συμμετέχει και κόσμος που θα βρεθεί εκεί τυχαία.

Γιατί για πρώτη φορα πολλοι ειναι αυτοί που θα έρθουν να δούν το χαιχουι αλλά δυσκολα θα μπουν στη διαδικασία να μάθουν βήματα για να συμμετέχουν.

Neerie είπε...

κόσμον βρίσκουμε
έβρετε τα υπόλοιπα :)