Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τρεις πρόσφατες απαντήσεις στο "Πως καταλαβεις ό,τι είμαστεν την Κύπρο"

1. Η αναζήτηση υπευθύνων ή μάλλον η απλή έκφραση της επιθυμίας να αναζητηθούν υπεύθυνοι για κουβέντες που μπορεί να εστοιχίσαν κάτι εκατομμύρια στο κράτος, ονομάζεται που τον Υπουργόν Οικονομικών (που μεν σου πω εν τζαι δουλειά του) "παραφιλολογία".

2. Για να ξεκινήσει διαδικασία Ποινικής Δίωξης για έναν βιασμό πρέπει να μπει το θέμα 3 μέρες συνεχόμενες στες εφημερίδες (αν δεν το γράψουν οι εφημερίδες νοτ νεσεσαρυ).

3. Για να ακολουθήσει το κράτος πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος τζαι ενεργειακού χειρισμού πρέπει να το απειλά η Ε.Ε. με πρόστιμα έτσι 2-3 χρόνια, να φωνάζει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος τζαι πάλε παίζεται ΑΝ ποττέ γινεί τίποτες

4. (bonus track) Να μάχουνται οι κύριοι της κυβέρνησης να μου κάμουν καζίνα (γιατί καλέ μου τι κακόν έσιει τζαι λλίος τζόγος??) τζαι παράλληλα η αστυνομία να γυρεύκει στες πύλες του άγιου Πέτρου κοτζιακάρες να τες συλλάβει για ποκεριζε.

ΥΓ: ειδικά τούτον το τελευταίον εν που τζείνα τα "μόνον στην Κύπρο".
ΥΓ2: μερικές φορές τσακράς τόσον με τούτα ούλλα που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις (έτσι ποτζείνον το σπαστικόν το γέλιον), να αρκέψεις να φακκάς την κκελλέ σου πάνω στον τοίχο ή να φακκάν κανέναν άλλον χαμέ (τζαι ας μεν είσαι βίαιον πλάσμαν)

2 σχόλια:

Moonlight είπε...

Το τελευταίο φκάλλω τσούννες άμα το σκέφτουμαι.
Τζαι πράγματι δεν ξέρω τι αντίδραση εν φυσιολογική.
Μάλλον θα κάμω ένα συνδυασμό.
Θα πιάσω έναν να τον δήσω πάνω μου τζαι θα κουτουλλώ πας στον τοίχο-αλλά ουσιαστικά εν τζίνος που θα κουτουλλά, τζαι εγώ να γελώ υστερικά.
Έννεν δυνατόν ρε φίλε!

Ανώνυμος είπε...

"Να μάχουνται οι κύριοι της κυβέρνησης να μου κάμουν καζίνα . . . "

Αυτό δεν ισχύει. Δεν είναι αλήθεια. Είναι η αντιπολίτευση που απαιτεί να γίνουν καζίνα.