Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μια ματιά στον Παράδεισο

Προχτές που λέτε φκαίνοντας που το σταθμό του τρένου στο Λονδίνο θκυό τύποι που τζείνους τους χτυπημένους, εδώκαν μου έναν φυλλάδιο με τα γνωστά. Θα καταστραφεί ο κόσμος τζαι θα έρτει η Δευτέρα Παρουσία τζαι οι καλοί θα παν στον Παράδεισο (οι κακοί ας καούν στην κόλαση χου γκιβς ε φακ?). Τα γνωστά.

Το ενδιαφέρον του φυλλαδίου όμως ήταν ότι ήταν εικονογραφημένο. είσιεν τέλοσπάντων, κότζιαμου πολύχρωμον εξώφυλλον, που από ότι εκατάλαβα ήταν μια απλή καθημερινή εικόνα που τον παράδεισο. Τζαι επειδή δεν θέλω να σας αφήκω έτσι αγαπητοί αναγνώστες χωρίς να ξέρετε, θα έθελα να αναλύσω μαζί σας το όραμα του δημιουργού (της εικόνας όι του άλλου του Δημιουργού) για τον Παράδεισο, έτσι για να ξέρετε πως θα ένι. 


Έχουμε και λέμε αγαπητέ αναγνώστη. Καταρχήν ο Παράδεισος, εν ξέρω αν θορείς καλά την εικόνα, στο βάθος αριστερά έσιει κάτι βουνά τύπου Αλπεις τζαι το σπίτι της Χάιντις (εν την θορείς στην εικόνα γιατί τούτη εν η ώρα που οι ροκόλοι τζοιμούνται στον παράδεισο). Στο βάθος δεξιά λλίον παραπέρα που το σπίτιν της Χάιντις έχουμε ένα κορίτσι και ένα άλογο που στην αρκήν ενόμισα ότι εν η Ζήνα δε γούοριορ πρίνσες, αλλά λόγω ξανθής κόμης μάλλον άκυρο. Ίσως εν τέλει να εν απλά "Το κορίτσι και το άλογο", για τους φίλους του πορνό που (κάποιοι) θα καταλήξουν στον Παράδεισο (ο Θεός βάλλει τζαι έτσι θεματολογία στον παράδεισο για να προσελκύσει παραπάνω φανς φαίνεται). 

Στο κέντρο δε της εικόνας έχουμεν έναν που τους ταράνδους του Άη Βασίλη. Γιατί εντάξει τι νομίζεις ότι κάμνουν οι τάρανδοι τες υπόλοιπες μέρες του χρόνου??? Εννοείται βόσκουν σιτάριν στον κάμπο της Μεσαρκάς στον Παράδεισο. Τζαι εντάξει αγαπητέ αναγνώστη, ως τωρά μπορεί να σου εφάνηκεν σουρεαλιστικό το φόντο, αλλά το υπόλοιπο νομίζω εν απόλυτα λογικό τζαι αναμενόμενο. 

Καταρχήν έχουμεν θκυό παιθκιά που το West Side story, που μπορεί ναν μετανάστες στο Αμέρικα, αλλά μόλις ετραουδίσαν έναν ανεβαστικό τραγουδάκι τζαι γιαυτό θορούμεν τους έτσι ολόχαρους (εξάλλου εν στον παράδεισο. ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο ολόλευκο δόντι. στον Παράδεισο δεν έσιει τερηδόνα). Τζαι μπροστά που τα κοπέλια η αναμενόμενη σοδειά του Παραδείσου. Καταρχήν παπαρούνες. έννεν τυχαίον που λαλούμεν το "η θρησκεία εν το όπιο του λαού". Μετά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κοτζινοκόλοκα, γιατί όπως ούλλοι ξέρουν οι κολοκοτές είναι προϊόν heaven-made-in-heaven. Τζαι κάτω κάτω δεξιά το απαραίτητο μηλούδιν γιατί τι θα ήταν ο Παράδεισος χωρίς τον απαγορευμένο καρπό?? Τζαι επειδή γενικώς εν που τα πιο διαφημισμένα προϊόντα του Παραδείσου βλέπουμε εδώ στην εικόνα ότι τα μήλα εν καλογυαλλισμένα έναν έναν που την Φιλιππινέζα του Παραδείσου. 

Εν ξέρω για σας αλλά εγώ μετά που τούτο αναμένω τη Δευτέρα Παρουσία με αγωνία.     

6 σχόλια:

Disciple είπε...

οι άντρες που ένει;!!

μα περιπαίζουν μας;

Ερυκίνη είπε...

Ποιοι άντρες βρε δεσποσύνη μου?? πόσους άντρες ξέρεις που θα επαένναν στον παράδεισο???
αχαχαχαχα.

Disciple είπε...

πε τζιαι εσύ.
πάντως εγώ μόνο με άλογα τζιαι κοτσινοκόλοκα εν την φκάλω πολλύν τζιαιρό...πόσω μάλλον για μιαν αιωνιότητα:)

Noor είπε...

Οι κολοκύθες δεν είναι του διαβόλου (βλ. Halloween); Τι γυρεύουν στον Παράδεισο; Η Wikipedia πάντως (http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_o%27lantern) έχει και παράδειγμα Ιρλανδικό - δες τη δεύτερη φωτογραφία... Freaky. Να λογοδοτήσει η σχέση!

Ερυκίνη είπε...

αχαχαχα. Ε καλά ρε Δεσποσύνη, εν τζαι εν υποχρεωτικό να πάεις στον Παράδεισο καλέ μου. Τζαι μένα ακούεται μου μπόουρινγκ (κατά βάσει λόγω Χάιντις, πάντα αντιπαθούσα την).

Νοορ,
Τούτα ούλλα είναι συκοφαντίες επειδή οι Ιρλανδοί εν καταλάβουν δηλαδή τζαι έχουν τα κολότζια για σκάλισμα??? εν που εν ξέρουν τι εστί κολοκοτή. (αστεία αστεία επερνούσαμεν που το Μουσείο Αγροτικής Ζωής πριν λλίες μέρες τζαι εσκέφτηκα να σταματήσουμεν, τωρά σιέρουμαι που δεν επίαμεν, γιατί όντως φρίκη). Θα λογοδοτήσει η σχέση πάραυτα!

postbabylon είπε...

Oh, give me a home where the Buffalo roam
Where the Deer and the Antelope play
Where seldom is heard a discouraging word,
And the sky is not cloudy all day

Aresen mou h analysh sou!