Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Διάσημοι...

(εθελα να σας πω άλλα, αλλά άτε μόλις το είδα τούτον τζαι εσοκαρίστηκα..)

Το βελγικό μου YouTube που συνήθως προτείνει λινκς για Βελγικά πράματα, σήμερα είσιεν έναν λινκ που ελάλεν Κύπρος τζαι είπα να το δω το βίντεο , να δω για ίντα πράμαν εμπήκαμεν στο ιντερνέττιν πάλε.

Ο τίτλος εν ο ακόλουθος τζαι αμαν πατήσετε πάνω του εννά δειτε τζαι το βίντεο.

Players get hit with a bomb inside the stadium (Cyprus)

Δεν ξέρω πότε εγίνηκεν τούτον τζαι αν ανακαλύπτω κάτι  που εγίνην ξέρω γω πριν 4 μήνες ή κάτι. Αλλά ο τίτλος εν σοκαριστικός τζαι το βίντεο ακόμα παραπάνω. Εννοώ που τα αλήθκεια σοκαριστικό. Τζαι είδαν το προφανώς καμιάν 600.000 (άρα εκυκλοφόρησεν καλά)

Κάποιος που ξέρει να μου πει. ήβραν ποιος παλαβός έκαμεν τούτον το πράμαν? Που δεν καταλάβω που νομικά αλλά πρέπει να εν τζαι σοβαρή κατηγορία στο δικαστήριο που παίρνει φυλάκαν. Εσυλλάβαν κανέναν? Εμεινεν κανένας φυλακήν?

Απορώ πως μετά που τούτον δεν έκλεισεν ακόμα το πρωτάθλημα. Τούτη εν η λύση. Τέρμαν η μάππα.  Τη μια μασιερώματα, την άλλην πόμπες. Τι άλλον καρτερούμεν δηλαδή? Κλείστε την πρώτη κατηγορία να τελειώννουμεν. Για 1-2 χρόνια, όσα χρειαστεί να φέρουν κάποιοι τα μίλια τους. Τζείνος που γουστάρει μάππαν να παέννει στα ματς της Δ' κατηγορίας.

Έχουμεν τζαι κρίσην. Τι να ξοθκιαζουνται δηλαδής???

ΥΓ: πιστεύκω το ακράδαντα ότι η βία στα γήπεδα δεν είναι καθόλου άσχετη με το τι γίνεται στην κοινωνία. Ας κλείσουν τα γήπεδα, ας φκει η βία στους δρόμους. Ίσως έτσι τζαι η τελευταία στρουθοκάμηλος αποφασίσει να δει το πρόβλημα στες πραγματικές του διαστάσεις.
ΥΓ2: Αν τζείνος που το καμεν εν ανήλικος εισηγούμαι να μπει λλίον φυλάκαν ο γονιός. Επειδή κύριε χώρκατε (σόρυ για την έκφραση) έννεν κα-θό-λου κουλ η πρώτη λέξη του μωρού σου ναν Ομόνοια/Ανόρθωση/Αποελ/Απολλωνας, τζαι έννεν κα-θό-λου κουλ να φανατίζεις το κοπελλούιν σου που γεννησιμιού τζαι ύστερα να απορείς, "Ου μα έκαμεν καυκάες? Πέφτω που τα σύννεφα"
ΥΓ3: συγγνώμην για τα ξεσπάσματα ρε κοπέλλια, αλλά τωρά τελευταία έχω νεύρα, πολλά νεύρα. Πάαααρα πολλά νεύρα.

\

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα τα λαλεις ρε Ερυκίνη μου αλλα ξερουμε πολλα καλα οτι ετσι πραμα εν θα γινει ποττέ.

Εγινεν προχτες το Σαββατο αν δεν καμω λαθος. Ακουσα οτι μολις την εσειρε μεσα εδεραν τον οι αλλοι οπαδοί που ηταν διπλα του. Συλλήψεις εγιναν αλλα εν ξερω αν σχετιζουντε με τη πομπα.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ στο οτι η βια στα γηπεδα σχετιζεται με την συμπεριφορα μας εξω στη κοινωνία :))

Anef_Oriwn είπε...

Ερυκίνη,

Δικαιολογημένος ο θυμός σου, αλλά νομίζω πως κάπου γίνεσαι αντιφατική…
Αφού [όπως σωστά λες] «… η βία στα γήπεδα δεν είναι καθόλου άσχετη με το τι γίνεται στην κοινωνία» , γιατί πιστεύεις πως αν «κλείσουν τα γήπεδα», είναι μια λύση; Βία υπάρχει και στα σχολεία! Δηλαδή, αν δεν υπάρξουν ριζοσπαστικές κοινωνικές τομές τα πράματα δεν θα βελτιωθούν, όσα αστυνομικά και δικαστικά μέτρα κι αν ληφθούν…
Τζιαι μεν νομίζεις ότι «στα ματς της Δ' κατηγορίας» η κατάσταση είναι καλύτερη, ή ότι δεν υπάρχει διαφθορά τζιαι τζιαμέ!

Ανώνυμος είπε...

Εννε πομπα αλλα τσακρα(κροτιδα) που εππεσε.Εν πετασσει θραυσματα αλλα φκαλλει θορυβο.Πρεπει να τους εκουφανε παντως

Ανώνυμος είπε...

Έγινε την Κυριακή στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωσης - Ομόνοιας για το Πρωτάθλημα πρώτης Κατηγορίας.
Αν δεν έχω λάθος η "τσάκρα" προήλθε από οπαδό της Ομόνοιας.

Όσο υπάρχει ο φανατισμός και αρρωστημένα μυαλά, αυτά θα έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει καλέ! Εν σε μαύρον που την έσυρεν (βλέπε αρχιεπίσκοπος και θα καταλάβεις τα της κοινωνίας).

Ερυκίνη είπε...

@Φουρνόφκιος
Εννά γινεί Φουρνόφκιε μου στον πρώτον πεθαμένον. Γιατί πάντα μας δρούμεν άμαν γινεί το κακό όι πριν. Η τιμωρία δεν μπορεί να έρκεται απλά που τον δίπλα. Άτε τζαι εδέραν τον. Σιγά. Εκαταγγήλαν τον στην αστυνομία? Όξα είπαν "εν κρίμαν ολάν τι να μπερτέψει το κοπελλούιν επειδή έκαμεν μιαν παλαβομάραν". Τζαι κάπως έτσι το πρόβλημα διαιωνιζεται. Τούτος ο τύπος θα έπρεπε να ονομαστεί τζαι να του απαγορευτεί προσωπικά να παέννει στα γήπεδα.

@ανευ
Το να κλείσουν τα γήπεδα δεν διορθώνει το πρόβλημα της κοινωνίας προφανώς, αλλά όπως είπα εν ένας τρόπος να αποκαλυφθούν τα προβλήματα της κοινωνίας τζαι να μεν χειρίζεται η απίστευτη βία που βλέπουμε στα γήπεδα με τέθκοιον τρόπον (ά εν κατι ανεγκεφαλοι). Προφανώς τζαι χρειάζουνται ριζικές αλλαγές, αλλά παράλληλα τζαι αστυνομικά/δικαστικά μέσα. Υπάρχει τεράστια ατιμωρησία στην κοινωνία μας σε πολλούς τομείς. Τζαι χωρίς τιμωρίες τζαι ενισχύσεις (καθαρά συμπεριφορικά να το δεις) δεν μπορεί να επέλθει μάθηση. Εντάξει ας αφήκουμεν τα δικαστικά μέσα. εγώ προτείνω οι ομάδες να χάνουν/κερδίζουν βαθμούς ανάλογα με τη συμπεριφορά των οπαδών τους.
Υπάρχουν μετρά, υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν πράματα που μπορούν να γινούν, όι πράματα που λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά αν μη τι άλλο περιορίζουν την έκφανση της βιας. Για μένα το κλείσιμο της μάππας εν ένας μοχλός πίεσης, εν μια τιμωρία προς τα σωματεία, τα οποία (ασχετα με το τι λαλούν στα καναλια), καλλιεργούν τούτον το πράμαν όσο δεν παίρνει, γιατί αρεσκουν τους τα ριάλλια. Ε ας χάσουν λλία.

@Ανώνυμος,
ναι εφαίνετουν ότι ήταν τσάκρα, αλλά τζαι πάλε άτε τζαι εκουφάναν τα πλάσματα. Εν λλίον??

@ HeatJo

Φανατισμός, απουσία ουσιαστικής παιδείας, κριτικής σκέψης, εν πολλά, εν πολλά. Να δούμε ως πόσον.

@Ανώνυμος νουμερο 2,
ο αρχιεπίσκοπος που κολλά καλέ μου? Αποκλείεται να παίζει θέμα ρατσισμού, γιατί ούλλα τζι ούλλα οι μόνοι ξένοι που δεν "είναι βρωμισμένοι, τρων τες δουλειές μας, να φύουσιν, να φύουσιν", εν οι ποδοσφαιριστές :))) (τρομάρα μας).

Μάγος είπε...

Οι φανατικοί οι οπαδοί εν που τους γονιούς που το μαθέννουν οξά εν το αντίθετο τζαι εν που αντίδραση προς τους γονιούς που γίνουνται χούλιγκανς; Ακούεται μου πολλά λάθος λογική να φυλακίζουν γονιούς για τες πελλάρες που κάμνουν τα κοπελλούθκια τους.

Ερυκίνη είπε...

Εντάξει τζείνον ήταν υπερβολή (εννοώ η φυλακή), αλλά πιστεύκω το ότι σε πολλές περιπτώσεις (προφανώς όι σε ούλλες) έσιει έντονον στοιχείον που σπίτιν.

Τζαι για να φτάσει έναν κοπελλούιν να κάμνει έτσι πελλάρες, πολλές φορές έκαμεν τζι άλλες πιο μιτσιές για τες οποίες ποττέ δεν έμαθε ότι ήταν λάθος.

Ζώντας στην Κύπρο έτυχε μου δυστυχώς παραπάνω φορές από ότι θα έθελα η κουβέντα του 'βάλλουμεν έναν μωρόν που μόλις εμίλησεν να λαλεί σύνθημαν της μάππας' τζαι να εν ούλλοι τζαι περήφανοι για ήντα μάγκαν γιούδιν/αγγονούδιν έχουν.

Μάνα δεν είμαι (τζαι να μεν σου τύχει που λένε) τζαι εντάξει ποια είμαι να κρίνω τέλοσπαντων πως μεγαλώνει ο καθένας τα κοπελλούθκια του, αλλά είδα πολλύν πολλύν πολλύν κακομάθημαν, πολλήν ατιμωρησία. Τζαι δυστυχώς ενίσχυσην του "ακολουθώ την αγέλη" τζαι πολλά λλίην υποστήριξην της κριτικής σκέψης.
Εν λαλώ ότι εγώ εννά τα έκαμνα καλλύττερα, ούτε ότι η ανατροφή φταίει 100% για τες μαλακίες των κοπελλουθκιών, αλλά εν σημαντικός παράγοντας. Προφανώς έσιει τζι άλλους (παρέες, χαρακτηριστικά προσωπικότητας κλπ κλπ). Αλλά τζαι στη μάππα, όπως τζαι σε άλλα πράματα, η λογική σε πολλούς εν το "αφήνουμεν κάποια πράματα να περνούν αφού εν μιτσιά τζαι ασήμαντα", τζαι άμαν γινούν μεγάλα, εν ξέρουμεν πόθθεν μας ήρτεν. Ε, έννεν λύση τούτον το πράμαν