Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Γαμήλιο ποστ 1 (άσχετο)

Εχτές εκάμαμεν το πρώτον βήμα, την πρώτη ενέργεια σχετικά με τον επικείμενο γάμο.

Εστείλαμεν ημέιλ (ναι, ναι, τόση δραστηριότητα).

Θκυό ημέιλ. Έναν στο Δήμο Λευκωσίας τζαι έναν στην καθολικήν εκκλησία Λευκωσίας (η ορθόδοξη εν θέλει ημέιλ, εν θκυό ασιελλιές που το σπίτι μου στο χωρκόν).

Δέχουμαστεν στοιχήματα για το ποιος εννά απαντήσει πρώτος.

Ο νικητής εννά κερτίσει μισό κιλό γαμήλια κουφέτα.


5 σχόλια:

Beatrix Kiddo είπε...

καθολική ολ ιν

Moonlight είπε...

i would bother αλλά τα κουφέτα εν μου αρέσκουν. αν εν κανένα λοκούμι ούλλο χαλεπιανό να το σκεφτώ. :p

kaisi είπε...

Ωωωω συγχαρητήρια dear! Εννοείτε εν η καθολική που θα σας απαντήσει. Όι απλά πρώτη, απλά θα σας απαντήσει. Ο δήμος παίζει να μεν σας απαντήσουν καν.

Ενιγουέη! Σε σχέση με το προηγούμενο γαμοπόστ. Να κάμετε μεγάλο καρκασιαλλίκιν και να το απολαύσετε. Και "ντύματα" και από όλα. Πίστεψέ με ειδικά οι ξένοι να ενθουσιαστούν τα μάλα. Στους δικούς μας άρεσεν τους πάαααρα πολλά. Στο κάτω κάτω ήρθαν στην άλλη άκρη του κόσμου να δουν κάτι διαφορετικό, κάτι που θα έχουν να το λεν μια ζωή. Και εσείς θα το απολαύσετε πίστεψέ με. Μια γιορτή και ένα παναΰρι είναι η μέρα του γάμου. Γκοου ουιθ δε φλοου.

Ερυκίνη είπε...

@Beatrix

Bingo!! Τα κουφέτα στην κυρία.

@Μουνλάιτ

Ούτε εμένα, γιαυτόν τζαι εμπήκαν στην κλήρωση. Τα λουκούμια του γάμου τρώμεν τα τζαι εμείς κυρία μου, εν τα διούμεν πάρακάτω (ακόμα έναν πράμαν για τη λίστα).

@καϊσούδιν

Εντάξει του δήμου είπα να του δώκω καμιάν εφτομάδαν! Εν δυνατόν να μεν απαντήσουν?

Τέλοσπάντων, για το καρκασιαλλίκκιν.. εννά κάμουμεν όσον μας πάρει τζι όσον αντέχουμεν. Τούτον το γκόου γουιθ δε φλόου παλεύκω το ρε καισίν. Μετά δυσκολίας, αλλά προσπαθώ. Ακόμα εν αρκέψαν τα δύσκολα, αλλά προβλέπω ότι εννά στο τέλος της ημέρας η πιο πολύτιμη συμβουλή τούτη η φράση!

Noor είπε...

Τελικά τι θα είναι η τελετή; Καθολική, ορθόδοξη ή μιξ;

Αν γίνεται να φέρεις το φλόου στα νερά σου... χωρίς να πιέζεσαι πολύ, γιατί μετά πώς θα το απολαύσεις; Είναι η δική σας μέρα και αν τα παραδοσιακά χάππενινγκς δεν είναι του στυλ σας, δεν τα αντέχετε, πιέζεστε να τα δεχτείτε, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να τα κάνεις απλά για τους άλλους.

Η ώρα η καλή! :-)