Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Αλέξης

Σήμερα εθθυμήθηκα τον Αλέξη. Γιατί είχα την απορίαν. Τι να έγινεν με τζείνην την υπόθεσην; ακολουθήσαν τόσα πολλά τότε που εν θθυμούμαι εν τέλει τι έγινεν, τι γίνεται δηλαδή, ποια εν τα νεώτερα; Οι τύποι επροφυλακιστήκαν; Πότε εννά δικαστούν;

Έκαμνα το λοιπόν ψάξιμον στο γκούγκλε τζαι έφκαλλεν έναν σωρόν πράματα εκτός που τζείνον που έψαχνα. Γι' αυτόν αν ιξέρει κανένας πέτε μας τζαι μας τι εγίνηκεν που νομικής απόψεως.

Στο ψάξε ψάξε ανακάλυψα ΤΗΝ είδησην: http://www.tvxs.gr/v10262

Να το σχολιάσω; Νομίζω ότι το υπέρτατο που θα μπορούσε να κάνει το ελληνικό κράτος για την οικογένεια θα ήταν να εξασφαλίσει στην κοπέλα μια θέση στο δημόσιο, με παχουλό μισθό ή ακόμη καλύτερα μια θέση στην Ελληνική Αστυνομία. ΑΥΤΟ θα ήταν ειρωνεία. ΑΥΤΟ θα αποδείκνυε το μεγαλείο σας. Να σας πει τζαι ευχαριστώ δηλαδή;;; ΟΥΣΤ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

μαζίν με τούτον εν τω μεταξύν έμαθα ότι ο Διευθυντής Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης επί σαπατζιάσματος του Αυγουστίνου Δημητρίου, επροήχθη. Με σαμπάνιες και τα λοιπά. Συγχαρητήρια.

2 σχόλια:

sylvia είπε...

Πράγματι..η μεγαλοψυχία του ελληνικού κράτους με σκλαβώνει. Προχθές έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να θυμηθεί το επίθετό του..αν είναι δυνατόν, το άκουγα επί ένα μήνα συνεχώς. Και μετά το απόλυτο τίποτα. Η δύναμη της τηλεόρασης με φοβίζει, χάσαμε τελικά την αίσθηση του σημαντικού...

Ερυκίνη είπε...

φίλη σύλβια.
έκαμεν μου εντύπωσην στο toolbar του γκουγκλε όταν εξεκίνησα να γράφω τη λέξη αλέξης το πρώτον πράμαν που έφκαλεν ήταν το αλέξης γρηγορόπουλος. Αλλά ναι έχεις δίκαιο. Τα πιο συγκλονιστικά πράγματα γίνονται ειδήσεις της προηγούμενης ημέρας, του προηγούμενου μήνα, στην τηλεόραση. Γι'αυτό και τον σκεφτόμουνα εχτές. Λες και ξεχάστηκε.
αλλά είμαι σίγουρη, εντάξει ελπίζω δηλαδή, ότι όλοι τούτοι οι νέοι ανθρώποι επαγρυπνούν ότι η δικαιοσύνη εννά τιμωρήσει τους ενόχους, να μην την βγάλουν τζαι τούτοι καθαρή.